Ce sa nu spui niciodata la un interviu!

In societate, de cele mai multe ori, un om este judecat dupa aparente. Asa ca daca mergi la un interviu de job, trebuie sa ii faci o parere cat mai buna angajatorului. Nu-i arata punctele tale slabe si convinge-l ca interesul tau este sa obtii acel job.

Sa nu il intrebi cu ce se ocupa firma 

Trebuie sa te documentezi inainte de a veni la interviu despre tot ce are legatura cu firma si domeniul din care face parte. Angajatorii vor fi satisfacuti daca vor vedea ca stii detaliat cu ce se ocupa compania lor.

Sa nu incerci sa-ti denigrezi fostul sef sau fostii colegi

Nu iti imbunatatesti imaginea deloc vorbind de rau despre fostii tai sefi. Chiar daca esti intrebat despre motivul plecarii tale de la fostul loc de munca si acesta are legatura cu acestia, nu incerca sa aduci niciun injuriu la adresa companiei sau a sefilor.

Sa nu spui ca in viitor vrei alt loc de munca!

Sa nu spui ca pe viitor intentionezi sa iti deschizi propria companie si ca nu vrei sa stai prea mult in serviciul lor. Niciun angajator nu-si doreste pe cineva care nu are planuri pe o perioada lunga de timp sa ramana in companie.

Sa nu folosesti limbaj de strada!

Chiar daca relatia dintre tine si cel care iti ia interviul este una de simpatie reciproca, tu incearca sa pastrezi o postura de profesionist si un limbaj formal.

Sa nu spui ca nu esti de acord cu anumita sarcina din descrierea postului

Sa nu spui ca nu-ti place o anumita responsabilitate legata de fisa postului pe care il vei avea in companie. Sunt multi care au incercat sa discute despre acest lucru la interviu, si s-au descalificat pe loc.

Nu spune lucruri neadevarate

Nu incerca sa te lauzi cu realizari care nu sunt adevarate, nu minti despre motivul parasirii ultimului job . Minciuna are picioare scurte si ai sa regreti!

Nu intra in conflict

In timpul unui interviu este nevoie sa-ti arati calitatile, de aceea  incearca sa nu intri in contadictoriu incercand sa-ti sustii opiniile.

Nu initia tu discutia despre partea financiara

Nu initia tu discutia despre salariu, ci lasa angajatorul sa faca asta. Incearca sa amani raspunsul pentru atunci cand vei sti mai in detaliu ce implica job-ul.

Recente

Jocul Mahjong – de la curtea imperiala la milioane de persoane

Mahjong este un joc antic, dar foarte popular in zilele noastre. Cine n-a auzit de jocul Mahjong? Mai ales daca este un impatimit al...

Pete pe piele, asta ar trebui sa stii despre aceasta leziune

Petele de cafea cu lapte sunt leziuni destul de frecvente pe pielea copiilor . Desi majoritatea sunt de obicei benigne, ele pot indica adesea...

Pregatit pentru vanatoare, din cap pana in picioare cu echipamente de vanatoare

Pentru a experimenta o zi reusita de vanatoare,  trebuie luate in considerare multe, dar in special, ai nevoie de echipamente de vanatoare potrivite. Succesul...

Cateva intrebari pe care ar fi bine sa le eviti atunci cand vine vorba de iubitul tau!

Comunicare intr-o relatie este foarte importanta, insa trebuie sa stim intotdeauna cat sa ne destanuim partenerului si ce sa evitam sa vorbim, pentru a...

13 simptome fizice care sunt cauzate de anxietate

Anxietatea si stresul pot prezenta si simptome fizice. Acordati atentie corpului dumneavoastra pentru a le identifica si, daca aveti nevoie, gasiti un tratament.Cand ne...