Ce sa nu spui niciodata la un interviu!

In societate, de cele mai multe ori, un om este judecat dupa aparente. Asa ca daca mergi la un interviu de job, trebuie sa ii faci o parere cat mai buna angajatorului. Nu-i arata punctele tale slabe si convinge-l ca interesul tau este sa obtii acel job.

Sa nu il intrebi cu ce se ocupa firma 

Trebuie sa te documentezi inainte de a veni la interviu despre tot ce are legatura cu firma si domeniul din care face parte. Angajatorii vor fi satisfacuti daca vor vedea ca stii detaliat cu ce se ocupa compania lor.

Sa nu incerci sa-ti denigrezi fostul sef sau fostii colegi

Nu iti imbunatatesti imaginea deloc vorbind de rau despre fostii tai sefi. Chiar daca esti intrebat despre motivul plecarii tale de la fostul loc de munca si acesta are legatura cu acestia, nu incerca sa aduci niciun injuriu la adresa companiei sau a sefilor.

Sa nu spui ca in viitor vrei alt loc de munca!

Sa nu spui ca pe viitor intentionezi sa iti deschizi propria companie si ca nu vrei sa stai prea mult in serviciul lor. Niciun angajator nu-si doreste pe cineva care nu are planuri pe o perioada lunga de timp sa ramana in companie.

Sa nu folosesti limbaj de strada!

Chiar daca relatia dintre tine si cel care iti ia interviul este una de simpatie reciproca, tu incearca sa pastrezi o postura de profesionist si un limbaj formal.

Sa nu spui ca nu esti de acord cu anumita sarcina din descrierea postului

Sa nu spui ca nu-ti place o anumita responsabilitate legata de fisa postului pe care il vei avea in companie. Sunt multi care au incercat sa discute despre acest lucru la interviu, si s-au descalificat pe loc.

Nu spune lucruri neadevarate

Nu incerca sa te lauzi cu realizari care nu sunt adevarate, nu minti despre motivul parasirii ultimului job . Minciuna are picioare scurte si ai sa regreti!

Nu intra in conflict

In timpul unui interviu este nevoie sa-ti arati calitatile, de aceea  incearca sa nu intri in contadictoriu incercand sa-ti sustii opiniile.

Nu initia tu discutia despre partea financiara

Nu initia tu discutia despre salariu, ci lasa angajatorul sa faca asta. Incearca sa amani raspunsul pentru atunci cand vei sti mai in detaliu ce implica job-ul.

Recente

Mărturii botez: ce se poartă în 2023

Mărturiile pentru botez sunt cadourile pe care părinții bebelușului ce urmează a fi creștinat le oferă invitaților, drept semn de mulțumire a faptului că...

Cei mai buni 10 scriitori din istorie

Ei au marcat un inainte si un dupa in literatura actuala gratie operelor si talentului lor extraordinar. Vrei sa stii cine sunt ei?Crearea...

Lights and Tales – fotografie de nunta

Cu toții ne dorim să păstrăm cele mai frumoase momente din viața noastră, iar nunțile sunt cu siguranță unul dintre acele evenimente care rămân...

Jurnalul barbatului: Cum sa faci corect cunnilingus?

Cunnilingusul este stimularea organelor genitale feminine cu ajutorul gurii partenerului. Aceasta include linsul sau suptul partii exterioare si interioare a vaginului si stimularea clitorisului....

8 povesti sexuale despre zei greci care iti vor oferi obiective de relatie

Daca iti place mitologia, stii ca nu trebuie sa cauti mai departe decat sa cauti pe google „povesti despre zeul grecesc” pentru a gasi...