Ce sa nu spui niciodata la un interviu!

In societate, de cele mai multe ori, un om este judecat dupa aparente. Asa ca daca mergi la un interviu de job, trebuie sa ii faci o parere cat mai buna angajatorului. Nu-i arata punctele tale slabe si convinge-l ca interesul tau este sa obtii acel job.

Sa nu il intrebi cu ce se ocupa firma 

Trebuie sa te documentezi inainte de a veni la interviu despre tot ce are legatura cu firma si domeniul din care face parte. Angajatorii vor fi satisfacuti daca vor vedea ca stii detaliat cu ce se ocupa compania lor.

Sa nu incerci sa-ti denigrezi fostul sef sau fostii colegi

Nu iti imbunatatesti imaginea deloc vorbind de rau despre fostii tai sefi. Chiar daca esti intrebat despre motivul plecarii tale de la fostul loc de munca si acesta are legatura cu acestia, nu incerca sa aduci niciun injuriu la adresa companiei sau a sefilor.

Sa nu spui ca in viitor vrei alt loc de munca!

Sa nu spui ca pe viitor intentionezi sa iti deschizi propria companie si ca nu vrei sa stai prea mult in serviciul lor. Niciun angajator nu-si doreste pe cineva care nu are planuri pe o perioada lunga de timp sa ramana in companie.

Sa nu folosesti limbaj de strada!

Chiar daca relatia dintre tine si cel care iti ia interviul este una de simpatie reciproca, tu incearca sa pastrezi o postura de profesionist si un limbaj formal.

Sa nu spui ca nu esti de acord cu anumita sarcina din descrierea postului

Sa nu spui ca nu-ti place o anumita responsabilitate legata de fisa postului pe care il vei avea in companie. Sunt multi care au incercat sa discute despre acest lucru la interviu, si s-au descalificat pe loc.

Nu spune lucruri neadevarate

Nu incerca sa te lauzi cu realizari care nu sunt adevarate, nu minti despre motivul parasirii ultimului job . Minciuna are picioare scurte si ai sa regreti!

Nu intra in conflict

In timpul unui interviu este nevoie sa-ti arati calitatile, de aceea  incearca sa nu intri in contadictoriu incercand sa-ti sustii opiniile.

Nu initia tu discutia despre partea financiara

Nu initia tu discutia despre salariu, ci lasa angajatorul sa faca asta. Incearca sa amani raspunsul pentru atunci cand vei sti mai in detaliu ce implica job-ul.

Recente

6 curiozitati ale culturii egiptene

Egiptul antic s-a remarcat prin numeroasele sale inovatii in medicina, stiinta si literatura. Era, de asemenea, o societate mult mai egalitara decat contemporanii...

Utilizarea aparatelor auditive afecteaza urechea?

Nu exista nicio indoiala ca protezele auditive au devenit unul dintre cele mai utilizate instrumente pentru...

Tot ce trebuie sa stii despre augmentarea buzelor!

Niciodata femeile nu sunt pe deplin multumite de aspectul lor fizic si vor incerca toate posibilitatile de a arata perfect, chiar apeland la operatii...

Beneficiile consumului de cafea

Este cea mai consumata bautura la nivel mondial. Sunt sute de feluri de boabe de cafea, care dau fiecarei dimineti o aroma unica. Cafeaua...

Printesa Diana: istoria si evolutia celebrei ei tunsori

„Nu ma asculta, sunt aici si ma intreb daca pot sa-mi fac aceeasi coafura ca printesa Diana ”, a scris un utilizator de Twitter,...