Iata ce nu stiai despre zodia Gemeni!

In perioada 22 mai – 21 iunie, se afla zodia Gemeni, un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Aceasta zodie reprezinta intelectualitatea, dar si minciuna si intriga. De asemenea, indica si instabilitate.

 

Nativul din zodia gemeni, este o fire instabila, inconjurata de incertitudini, ezitari si situatii contradictorii. Fiind dinamic, geamanul este multifunctional, insa nu reuseste sa duca pana la capat activitatile propuse.

 

Nu prea se invata minte din greseli si le poate repeta. Acest lucru denota totodata superficialitatea semnului zodiacal in situatia de a face fata problemelor aparute.

 

Geamanul este predispus la perioade melancolice, deprimante, care pot fi benefice in cazul in care este un artist si astfel isi poate exprima sentimentele prin arta, dar il si poate afecta psihic. In general, nesiguranta pe care o arata nativul din zodia gemeni il poate face sa para in ochii celorlalti, un om in care nu se poate pune baza.

 

Gemenii se plictisesc repede si vor evita sa isi ia un angajament lung sau pe termen nelimitat, mai ales in viata lor amoroasa. Se vor lovi in viata de multe pagube cu banii si de aceea trebuie sa fie responsabili si stabili financiar. Isi doresc foarte mult sa aiba langa ei o persoana care sa ii sustina si sa ii iubeasca, astfel vor trece cu usurinta peste orice obstacol.

 

Nativul are o minte sclipitoare si este mereu dornic sa acumuleze cunostiinte noi. Daca si-a terminat studiile, acesta nu va inceta vreodata sa invete si va gasi metode sa isi continue cu alte cursuri de specializare, indiferent de varsta. Cateodata ii poate surclasa pe multi la capitolul inteligenta. Este o persoana curioasa si dornica sa incerce si sa experimenteze activitati noi, poate din acelea de facut o data in viata. Ii atrag atentia multe lucruri, insa se plictiseste extrem de repede de ele.

 

Un om cu doua fete, geamanul trece usor de la o personalitate la alta, cei din jurul lui nestiind de multe ori care este fata lui adevarata. Cateodata isi creeaza o imagine falsa despre el, ca sa poata iesi din anumite situatii sau ca sa obtina ce vrea.

 

Gemenii dispun de un talent oratoric si ii atrag pe cei care ii asculta. Modalitatea de expresie a acestora este foarte captivanta. Se fac remarcati de mici copii, printr-o personalitate puternica, mereu cu un cuvant de zis.

 

Compatibilitatea este una foarte reusita cu zodiile Gemeni, Balanta si Varsator. Cu leii si berbecii au o relatie buna de 80%, o relatie riscanta cu fecioarele si pestii la 60% si una dificila, dar riscanta la 50% cu sagetatorii. Compatibilitate de 20% cu cei din zodiile Capricorn si Scorpion, iar cea cu racii si taurii este categoric nerecomandata.

Recente

Ce sa nu spui niciodata la un interviu!

In societate, de cele mai multe ori, un om este judecat dupa aparente. Asa ca daca mergi la un interviu de job, trebuie sa...

Mononucleoza: simptome si cauze ale „bolii sarutului”

Mononucleoza sau „boala sarutului” este atat de comuna in alte parti ale lumii, dar in Mexic trece de obicei foarte neobservata. Cu siguranta ati...

Cum să organizezi o petrecere tip Gender Reveal perfectă

Cum să organizezi o petrecere tip Gender Reveal perfectă Organizarea unei petreceri de tip Gender Reveal este un moment special în viața oricărui părinte,...

Merita sa detii un card de fidelitate

Merita sa detii un card de fidelitate? In zilele noastre aproximativ 80% din detinatorii magazinelor de specialitate iti vor oferi posibilitate de a-ti realiza un card de...

7 semne ca esti un om iluminat si stralucesti in viata

Poate crezi ca un om luminat este acela care stie totul sau care doar straluceste artificial pentru a atrage atentia, dar nu este cazul.A...