Iata ce exercitii de tonifiere poti face in apa!

Sportul in apa este benefic articulatiilor si este mult mai placut si mai simplu de efectuat. De asemenea, ne ajuta la imbunatarirea circulatiei si reprezinta un mod bun de relaxare. Chiar daca nu este sezonul si toate piscinile cunoscute sunt inchise, te poti duce la un bazin de inot unde ai optiunea de a alege si sa fii supravegheata de un instructor personal.

Pentru fiecare grupa de muschi exista exercitii pe care le poti face in apa. Pe tot parcursul antrenamentului, greutatea corpului trebuie sa fie distribuita in mod egal pe ambele picioare, iar abdomenul trebuie sa fie incordat. Va va lua ceva timp sa va adaptati programul de fitness pe care il faceti in sala de sport, insa rezultatele sunt sigure si de lunga durata. Iata ce exercitii de tonifiere poti face in apa:

Pentru fese

Daca vreti sa va intariti musculatura fundului, este foarte indicat sa executati miscarea de foarfeca care are efect maxim pentru fesieri si de asemenea va va ajuta si la obtinerea unui abdomen de invidiat.

Pentru abdomen

Asezati-va cu spatele pe marginea piscinei si sprijinindu-va pe umeri, ridicati picioarele ca si cum v-ati aseza pe un scaun. Tineti spatele drept , nu indoiti genunchii si mentineti pozitia timp de 10 secunde. Faceti cate 10 repetari cu pauza. Veti obtine in cateva saptamani un abdomen ferm de care va veti simti mandra!

Pentru talie

Ramai in picioare, cu spatele lipit de zid. Intinde bratele si prinde-te cu palmele de margine. Ridica genunchii la piept, apoi indeparteaza picioarele, intizandu-ti ca o balerina varfurile picioarelor. Acum intoarce-te cu trunchiul spre dreapta, apoi spre stanga, intinde-ti picioarele si ridica-ti genunchii la piept. Relaxeaza-te ai apoi reia exercitiul. Este recomandat sa fie facute zece repetari.

Pentru brate

Poti face rost de o mica placa de surf, incercand sa inoti cu ajutorul ei. Aseaza-te cu burta sau cu spatele pe placa, iar apoi inoata crescand viteza. Fa aceasta miscare pentru  5 min.

Pentru solduri si fese

Aseaza-te cu fata la marginea piscinei si apuca-te cu ambele maini de marginea bazinului. Ridica un picior in lateral, insa tine spatele perfect drept. Se recomanda cate 10 repetari. Pe parcursul fiecarei miscari a corpului inspirati, apoi expirati.

Pentru brate si fund

Aseaza-te cu picioarele departate la nivelul soldurilor si bratele indoite. Faceti niste genuflexiuni, incercand sa duceti fundul cat mai in spate. Mentineti spatele drept si abdomenul incordat. Se recomanda repetarea acestui exercitiu de 20 de ori. Daca obositi, este bine sa faceti pauza!

Recente

Fairmont Acapulco Princess din Mexic

La sapte minute de aeroportul Acapulco si la circa 25 de minute de centrul din Acapulco, se afla unul dintre cele mai elegante si...

Copii si divort – cum sa-ti ajuti copilul sa treaca printr-un divort

Pentru copii, separarea si divortul pot fi o perioada deosebit de trista, stresanta si confuza. Exista insa modalitati de a-ti ajuta copiii sa faca...

Iata ce exercitii de tonifiere poti face in apa!

Sportul in apa este benefic articulatiilor si este mult mai placut si mai simplu de efectuat. De asemenea, ne ajuta la imbunatarirea circulatiei si...

Greșeli care apar atunci când vă citiți singur cărțile de tarot

 Dintotdeauna oamenii au fost fascinați despre faptul cum într-un simplu pachet de cărți se tarot se pot regăsi răspunsurile la atâtea întrebări, informații despre...

Cum sa depasesti vinovatia

Vinovatia este un sentiment amar pe care il traim atunci cand privim inapoi cu sentimentul ca comportamentul nostru nu a fost adecvat.Se poate baza...