Cantecul care te reprezinta in functie de zodia ta

Cantecele lui Luis Miguel au marcat momente speciale in viata tuturor oamenilor. Cu toate acestea, gratie seriei sale biografice, am putut afla si putin despre istoria si situatia prin care a trecut cantaretul cand si-a interpretat cele mai mari hituri.

Desi stim ca toate albumele au teme speciale, personalitatea fiecarei persoane este si o modalitate de a descoperi care este melodia ideala a lui Sol de Mexico pentru a o canta la volum maxim. Prin urmare, in functie de semnul tau zodiacal, acesta este cantecul lui Luis Miguel care te reprezinta cel mai bine:

Berbec

Oamenii Berbec sunt spontani si creativi. Detaliile sunt importante pentru ei, deoarece sunt de obicei foarte atenti. Din acest motiv, cantecul care se potriveste cel mai bine Berbecului este „Suave”, deoarece are o descriere perfecta a sentimentelor Soarelui si a ceea ce ii provoaca „magia care isi are felul de a se indragosti”.

Taurul

Iubitor de forta si rezistenta, aceasta zodie are o mare vointa de a-si atinge obiectivele. Perseverenta este cea mai mare virtute a sa si datorita ei isi poate indruma pasii catre destinatia potrivita. Nimic nu descrie Taurul mai bine decat „Fie tu, fie niciunul”.

Gemeni

Inteligenta si comportamentul de calcul al Gemenilor este ceea ce il face unul dintre cele mai echilibrate semne. Datorita dualitatii sale, este si un semn foarte dedicat, care tinde sa se adapteze oricarei situatii. „Si nos dejan”, in varianta lui Luis Miguel, este melodia ideala pentru a rezuma personalitatea persoanelor nascute intre 22 mai si 21 iunie.

Rac

Cunoscuti a fi romantici si pasionati, oamenilor Rac le place sa se ofere si sa-si dedice atentia pentru ceea ce iubesc. Fiind oameni dedicati, sunt admirati pentru pasiunea lor. Nu exista o modalitate mai buna de a reprezenta acest semn decat cu „Sub masa”, una dintre cele mai romantice interpretari ale Soarelui Mexicului.

Leu

Lideri prin natura lor, acesti oameni se simt confortabil ori de cate ori sunt in centrul atentiei. Ei se bazeaza pe ideile si convingerile lor, sunt protagonisti carora le place sa straluceasca in orice moment. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar sa joace „Fata in bikini albastru”.

Fecioara

Fecioara are un caracter puternic, au idei ferme si stiu ce isi doresc. Acest semn are abilitati de a-i convinge pe altii sa faca ceea ce cred ei ca este mai bine. „Si tu te dares” este un exemplu minunat al personalitatii sale.

Balanta

Cel mai echilibrat semn. Oamenii Balanta sunt iubitori de stabilitate din toate punctele de vedere, asa ca cauta sa o incorporeze in fiecare aspect al vietii lor. Balantei ii place armonia si, de multe ori, si singuratatea. „Entregate” este melodia ideala pentru acesti oameni.

Scorpion

Cu o minte calculata, Scorpionul da dovada de un caracter puternic, care nu este nepoliticos. Sunt oameni priceputi sa-si negocieze obiectivele si sa atinga ceea ce si-au propus. Acest semn depaseste provocarile fara ezitare, asa ca nu vei fi surprins sa-i auzi cantand „Nu poti sa ma lasi asa” pentru a convinge pe cineva sa stea „un timp mai mult”.

Sagetator

Acest semn este putin dezordonat, dar isi poate folosi energia pentru a rezolva dificultatile care ii ies in cale. Desi tinde sa se enerveze daca lucrurile nu merg asa, are o minte deschisa si un mare simt al umorului. „No se tu” este cantecul perfect pentru oamenii Sagetator.

Capricornul

Capricornului nu-i place sa se complice, este un semn care pune pret pe practic. Are o capacitate naturala de a-si rezolva problemele. Sunt oameni ordonati, carora le place sa-si urmeze planurile cu meticulozitate. Actiunile acestui semn sunt decisive. „Acum poti pleca” este probabil printre melodiile preferate ale oamenilor Capricorn.

Varsator

Persoane sensibile care ii sustin pe ceilalti fara sa astepte ceva in schimb, iubitori de cauze nobile si daruind de ei insisi. Le place sa ajute alti oameni si tind sa se adapteze cu usurinta la energia din jurul lor. Nimic mai bun pentru a descrie o persoana Berbec decat sa asculti cu atentie „The Unconditional”.

Pesti

Acest semn este de obicei foarte sincer si asertiv, doua dintre cele mai bune calitati ale sale. Ei mentin aproape intotdeauna un caracter calm, sunt de incredere si foarte atenti. In plus, de obicei nu ii judeca pe altii. Oamenii guvernati sub acest semn sunt cei mai toleranti ai zodiacului. „Vinovat sau nu” ar putea fi un exemplu grozav al caracterului sau.

Recente

Cum sa recunosti ce semn zodiacal il guverneaza de la prima intalnire!

Toti vrem sa cunoastem oameni si, odata cu acestia, toate calitatile si defectele lor….si daca este posibil, chiar de prima data! Noi am adunat...

Ce inseamna iubirea de sine

Este important de stiut ca nu poti avea o relatie de cuplu armonioasa daca nu te iubesti mai intai pe tine. Iata cateva sfaturi...

5 sfaturi pentru a avea o fata sanatoasa si stralucitoare fara machiaj

Cum sa ai o piele frumoasa? Este una dintre intrebarile pe care ni le punem constant pentru a arata perfect, determinandu-ne sa vedem folosirea...

Copii si divort – cum sa-ti ajuti copilul sa treaca printr-un divort

Pentru copii, separarea si divortul pot fi o perioada deosebit de trista, stresanta si confuza. Exista insa modalitati de a-ti ajuta copiii sa faca...

Primele declaratii ale castigatoarei celui de-al doilea sezon “Masterchef”!

Asa cum s-a speculat acum cateva luni, castigatoarea concursului “Masterchef” sezonul 2 este nimeni alta decat Aida Parascan. Aceasta a fost fericita castigatoare a...