Inspiratie regala: asa se imbraca copiii regali

Tendintele modei pentru copii purtate de cei mai tineri membri ai familiei regale sunt inspiratoare in intreaga lume. Stilul sau sofisticat, elegant si distractiv are mii de urmaritori si atrage atentia presei de specialitate.

Din acest motiv si cu ocazia Zilei Copilului va prezentam cateva dintre brandurile care imbraca cei mai cocheti baby royals ai familiilor regale europene.

Principe George de Cambridge

In 2018 si cu doar sase ani, Printul George a fost inclus in lista celor mai bine imbracati a revistei britanice Tatler si nu este de mai putin, intrucat la fiecare eveniment la care apare, reflectoarele indica mereu spre dragalasul si look-uri stilizate care se caracterizeaza prin includerea de pantaloni scurti, camasi si sosete inalte. Culorile care predomina in dulapul ei sunt albastrul, bejul si visiniul.

Marcile se lupta pentru a-l imbraca pe primul nascut al lui Kate Middleton, deoarece fiecare articol vestimentar pe care il poarta se epuizeaza rapid in magazine. Brandurile preferate ale acestui baby royal sunt Neck & Neck, Pepa & Co si Start Rite.

Princesa Charlotte de Cambridge

Sora micutului George nu a putut fi lasata in urma, deoarece calca pe urmele mamei si matusii ei (Kate si Pippa Middleton), care sunt iconite ale modei. Stilul sau a fost caracterizat de rochii cu colanti, jachete de torero, paltoane simple si balerini. Se pare ca ducesa de Cambridge este o fana a marcilor spaniole, intrucat o imbraca si pe printesa in piese de la Pepa & Co, Mi Lucero si M&H.

Printul Archie Harrison

In ciuda faptului ca este doar un bebelus, fiul lui Meghan Markle si Harry a reusit sa vanda anul trecut un salopet pe care l-a purtat cu un design in dungi albastre de la brandul de fast fashion H&M. O alta dintre tinutele care a facut furori a fost cea care a folosit un sacou maro, cizme si o palarie tricotata de la brandul Make Give Live.

Printesa Eleanor de Bourbon

Stilul fiicei regelui Felipe al VI-lea si al reginei Letizia a starnit discutii pentru ca acestia asigura ca nu este potrivit varstei lor, deoarece este prea formal. Chiar si asa, printesa arata mereu eleganta iar garderoba ei este dominata de costume cu fuste si jachete din tweed, rochii midi pe care le combina cu pantofi plate si balerini, precum si pantaloni, trenciuri si fuste in stil tartan.

Recente

Este posibil sa ramai insarcinata in timp ce ai menstruatia?

Exista multe intrebari si mituri legate de menstruatie si contraceptie la femei ca metoda de prevenire a eventualelor sarcini. Multi oameni se intreaba, este cu...

Cum sa sarbatoresti Botezul fetitei tate cu un trusou Botez traditional romanesc

     Botezul este un moment special în viața unui copil . Iar alegerea unui trusou elegant și frumos pentru fetița ta poate adăuga...

De ce este jocul esential in stilul tau de viata?

Tuturor ne place sa ne distram bine, nu? Sa te bucuri de un hobby, un sport...

Cum sa stii daca cineva de care esti interesat te place, conform Askai

In mod normal, cand ne place un baiat sau o fata, vrem sa stim daca cealalta persoana simte acelasi lucru pentru noi. Simplul fapt...

Fara sa ne spunem nimic, ne-am spus totul cu o privire

Fara sa spun nimic, doar o privire, unde sunt inscrise toate „te iubesc”, toate saruturile date, toate promisiunile facute si mangaierile pe care amandoi...