5 sfaturi pentru a avea o fata sanatoasa si stralucitoare fara machiaj

Cum sa ai o piele frumoasa? Este una dintre intrebarile pe care ni le punem constant pentru a arata perfect, determinandu-ne sa vedem folosirea machiajului ca fiind singura optiune, cand de fapt exista cateva obiceiuri sau trucuri de frumusete pe care le putem face pentru a ne mentine fata neteda, ferma, sanatos si stralucitor fara o picatura de machiaj

Astazi, exista modalitati de a avea o fata impecabila datorita guru-urilor in frumusete care isi impartasesc tehnicile de baza de ingrijire secrete care depasesc utilizarea fondului de ten, pudrei translucide, umbrelor etc.

1. Frig pe piele

Frigul aplicat in mod controlat atinge rezultatul de oxigenare, reafirmare si stimulare a colagenului pielii, ajutand-o sa ramana neteda, luxurianta si puternica. Din acest motiv, folosirea cuburilor de gheata pe fata a devenit una dintre terapiile cele mai folosite de vedetele de la Hollywood, una dintre ele Kate Moss care mizeaza pe acest truc de ingrijire a pielii.

„Inmuiatul in gheata este cel mai bun – umpleti o chiuveta cu cuburi de gheata, apa rece si felii de castraveti si pastrati-va fata in ea cat de mult puteti”, a recomandat el odata pe contul sau de Instagram.

La randul ei, specialista Jasmina Vico a comentat intr-un interviu pentru Vogue ca aceasta tehnica „ajuta la fermitatea tesutului pielii, reduce liniile de expresie, inrosirea fetei si inflamatiile” atata timp cat o aplici pe piele dupa Curatare.

2. Masaj pe fata

Este unul dintre cele mai bune remedii pentru a obtine o piele stralucitoare fara a purta machiaj. Este vorba despre relaxarea maxilarului, a tamplelor si a gatului pentru a obtine efectul, deoarece masajele faciale lumineaza pielea in timp ce lucreaza, a asigurat Annee de Mamiel in Vogue.

Asadar, el a sfatuit sa incepem prin a elibera tensiunea din gat, prin ancorarea degetelor in gat, chiar deasupra claviculei, si ne vom intinde si putem simti o intindere in partea laterala a gatului care ar trebui sa se simta cu adevarat energizanta. si amelioreaza tensiunea.

Apoi, aplicam putin ulei pe fata, il preincalzim cu degetele si inspiram, apoi lovim pe toata gura si pe gat pentru a stimula fluxul sanguin.

Ulterior, cu toata mana, impingem activ pielea in sus pe partile laterale ale fetei, aducand aceasta metoda pe frunte. Ridicam spranceana si incercam sa o prindem sub osul sprancenei, impingand in sus zona ochilor. Concentrandu-ne pe o parte a fetei pe rand, cu doua degete, impingem in sus, o mana dupa alta. Acelasi lucru il putem face si in picioarele corbului.

3. Aplica un tratament

Pentru a profita de produsele de ingrijire a pielii, trebuie sa il aplicam atunci cand epiderma este umeda, deoarece teoria spune ca hidrateaza mai bine, obtinand o piele mai sanatoasa si mai stralucitoare.

„De fapt, oricine are o afectiune de bariera a pielii, cum ar fi dermatita sau eczema, ar trebui sa capete obiceiul de a-si aplica produsele pe pielea umeda”, spune expertul facial Katharine Mackenzie Paterson.

4. Yoga facial

Aceasta tehnica consta in efectuarea unei serii de exercitii de intindere sau de tonifiere care ajuta toti muschii fetei sa isi mentina forta si elasticitatea. Este destinat tuturor varstelor si tipurilor de piele si, cel mai bine, necesita doar cateva minute din timpul dumneavoastra.

De exemplu, pentru a preveni ridurile din jurul ochilor, ei recomanda sa va miscati ochii de la dreapta la stanga si de la stanga la dreapta. Apoi faceti acelasi lucru de jos in sus, asigurandu-va intotdeauna ca numai ochii se misca, fata ramane nemiscata in timpul tuturor miscarilor.

5. Spala-ti fata de perna

Potrivit specialistului Mackenzie Paterson a spus in Vogue ca daca pielea nu straluceste suficient, poate ca raspunsul este in fata noastra de perna. „De cate ori am un client cu probleme persistente de piele, il intreb cat de des isi spala asternutul.”

Si este ca acest obicei are foarte mult de-a face cu obtinerea unei tenuri stralucitoare, intrucat a asigurat ca acneea poate fi exacerbata dormind in asternuturi mai putin proaspete, in timp ce afectiunile pielii pot fi agravate de detergentul folosit pentru spalarea acesteia.

Din acest motiv, el a sfatuit sa folosesti huse de matase, deoarece sunt respirabile si se simt proaspete si moi pe piele; si spalati-le cu un detergent fara parfum cel putin o data pe saptamana.

Recente

Lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din masina

Este foarte important pentru orice posesor de masina si conducator auto ca in autoturismul sau sa aiba cateva lucruri esentiale pentru a fi pregatit...

Servicii SSM profesioniste pentru prevenirea accidentelor și bolilor profesionale

Siguranța și sănătatea la locul de muncă sunt două aspecte esențiale pentru a asigura un mediu de lucru sigur și sănătos. Pentru a te...

7 lacuri de unghii care arata mereu bine pe timpul verii

La fel ca si in cazul hainelor, lacurile de unghii si modelele de manichiura trec prin tranzitii necesare in functie de sezonul anului, dar...

9 colectii capsula de moda care sarbatoresc Anul Tigrului

Anul Nou Lunar este un motiv de sarbatoare pentru tarile asiatice, precum si pentru fanii modei...

Afla totul despre tulburarea de personalitate narcisistica!

Tulburarea de personalitate narcisistica reprezinta o afectiune pshihologica, in care pacientul simte tot timpul necesitatea de a fi admirat. Se cred superiori celor din...