Tot ce trebuie sa stiti inainte de a te gandi la microblading

„Sprincenele sunt rama fetei”, cu siguranta ati auzit aceasta fraza si forma ei ne poate schimba complet aspectul si fata fara a fi nevoie sa apelam la operatii estetice. In prezent exista produse cosmetice care ne ajuta sa obtinem efectul dorit, totusi, in acelasi timp a devenit populara si o tehnica prin care vei obtine un aspect mai natural si pentru mai mult timp, vorbim de microblading, dar stai, inainte de a programa o programare. , sunt detalii pe care ar trebui sa le stii pentru ca acest lucru sa nu fie contraproductiv.

Anterior, obtinerea acestui efect se realiza doar cu tatuajul sprancenelor, totusi aspectul nu a fost cel mai bun si nu a existat prea multe oportunitati de a-l corecta in cazul in care nu mergea bine. Acum cu microblading posibilitatile se extind, cu aceasta tehnica se obtine un rezultat pe termen mediu si mai natural.

Ce este microbladingul?

Este o tehnica de machiaj semipermanent care consta in introducerea in piele a moleculelor de pigment cu ajutorul unui stilou metalic care deseneaza manual mici miscari par cu par pentru a se camufla intre sprancene si a obtine un aspect mai natural. A nu se confunda cu micropigmentarea, in aceasta acele sunt folosite pentru a crea umbre si a intensifica parul marcat, si desi dureaza in medie doi ani, nu atinge un rezultat la fel de detaliat precum microbladingul.

Cat a durat?

Vestea buna, daca optati pentru aceasta tehnica, este ca are o durabilitate de la opt pana la 12 luni, iar retusurile pot fi efectuate atunci cand incepe sa se degradeze pentru a obtine din nou efectul initial.

Avantajele microbladingului

Sunteti asigurat de un aspect natural si aproape imperceptibil, plus unul dintre marile beneficii pe care le aduce este ca rutina dvs. de machiaj va fi simplificata, deoarece nu va mai trebui sa va mai luati cateva minute pentru a va contura spranceana si nici nu va trebui sa va faceti griji. despre stapanirea tehnicii.

Procedura

Acest lucru se face in scurt timp, devizul este intre doua si trei ore, odata ce te afli in centrul de infrumusetare iti vor face un design personalizat de sprancene astfel incat sa mearga pe masura trasaturilor tale, iti vor da putina anestezie si in cele din urma va efectua procedura.

Cu 48 de ore inainte de efectuarea microbladingului, trebuie efectuat un test de alergie pentru a se asigura ca acestea nu prezinta niciun tip de reactie.

Cum sa ai grija de spranceana dupa microblading

Procesul de vindecare dureaza aproximativ patru saptamani, acestea vor fi cele mai importante pentru a obtine rezultate optime.

La doua ore dupa terminarea procedurii, zona trebuie spalata pentru a indeparta excesul de vopsea si pentru a preveni infectarea sau inflamarea acesteia. Ar trebui sa faceti acest lucru cu multa apa si cu atingeri usoare. O poti face si cu tampoane sau bumbac, dar pentru nimic in lume te folosesti de degetele. Dupa aceasta, faceti-o de doua ori pe zi.

Mentine pielea hidratata cu crema fara a cadea in excese, de asemenea, este necesar sa le tii uscate si fara machiaj. De asemenea, ar trebui sa va protejati de temperaturile ridicate si de razele UV.

Cine sunt candidatii pentru microblading?

Ca orice procedura estetica, nu toata lumea este candidata pentru aceasta tehnica si asta nu are nimic de-a face cu trasaturile tale, ci cu sanatatea ta. Specialistii sustin ca atat microblading-ul, cat si micropigmentarea sunt contraindicate persoanelor cu diabet sau care iau medicamente anticoagulante, precum si persoanelor cu alergii, cu antecedente de cicatrici cheloide si femeilor insarcinate. Daca aveti orice alta patologie, ar trebui sa consultati un medic pentru a verifica daca nu este contraproductiva.

De asemenea, inainte de a efectua aceasta procedura, pielea zonei sprancenelor trebuie evaluata pentru a verifica daca nu exista niciun tip de leziune precum o cicatrice sau o boala de piele. Si daca esti sub tratament medical, ar trebui sa fii informat.

Recente

Lumea Cosmeticii: Explorarea Beneficiilor, Avantajelor/Dezavantajelor Produselor de Frumusețe

Bun venit, dragi cititori, într-o explorare cuprinzătoare a fascinantei lumi a cosmeticii! În această postare ne vom scufunda în diversele beneficii și avantaje/dezavantaje ale...

7 lacuri de unghii care arata mereu bine pe timpul verii

La fel ca si in cazul hainelor, lacurile de unghii si modelele de manichiura trec prin tranzitii necesare in functie de sezonul anului, dar...

Incearca cele mai romantice pozitii sexuale din codul Kama Sutra!

Kama Sutra este cea mai cunoscuta carte indiana, ca un glossar care contine peste 100 de pozitii sexuale. Am tot vorbit despe pozitii sexuale impotriva...

Tunsori: 5 stiluri care vor favoriza femeile de la 20 la 30 de ani in 2022

Trendurile vin si pleaca, iar in cazul tunsorilor nu este diferit, pana in anul 2022 vor fi multe stiluri pe care le vom vedea...

Tratamentul Otitei la Copii: Ghid Detaliat pentru Părinți

Tratamentul Otitei la Copii: Ghid Detaliat pentru Părinți Introducere: Otita este o inflamație a urechii, iar la copii este destul de frecventă. Este...