Pozitii sexuale pe care cu siguranta nu le-ai incercat pana acum!

Cu toate ca uneori sustinem ca suntem atotstiutoare in ale sexului, cu siguranta nu este asa. Nimeni nu le stie pe toate si din zi in zi se descopera lucruri noi demne de aflat si pus la punct. Daca credeai ca esti indrazneata si fara inhibitii…corect! Dar daca sustineai ca ai practicat tot ce se poate din domeniul sexual, te contrazic! Iata cateva pozitii sexuale pe care cu siguranta nu le-ai incercat pana acum!

Pisica salbatica

Trebuie sa te asezi in pozitia misionarului si sa-l strangi in brate pe iubitul tau, astfel incat corpurile voastre sa fie lipite. In timpul acesta, el trebuie sa te penetreze. Strans imbratisati, miscarile se vor modifica si vor deveni mai intense. Aceasta pozitie pune marea accent pe stimularea clitorisului.

Autostrada

Te asezi din nou in pozitia misionarului. De data aceasta insa, partenerul iti prinde trupul strans intre coapsele tale. Aceasta pozitie ofera placere maxima ambilor parteneri. Chiar puteti ajunge la un orgasm simultan.

Arcul

Trebuie sa te asezi deasupra lui si sa-i cuprinzi coapsele cu picioarele. Arcuieste-ti spatele, tinandu-ti fundul cat mai in spate. Pozitia arc stimuleaza intens clitorisul si vei avea orgasm intr-un timp scurt.

Tigroaica la atac

Daca esti adepta pozitiei doggy style, atunci si acesta pozitie este ideala pentru tine. O pozitie foarte erotica, ce iti va intensifica senzatiile. Aseaza-te ca in pozitia doggy style, insa lasa-te cu pieptul mai jos, pe pat. Penetrarea va fi mai adanca si tu vei avea mana libera sa-i mangai interiorul coapselor si testicolele.

Golden Gate

Indinde-te pe spate in pat. Ridica-ti picioarele si sprijina-le pe umerii iubitului tau, de o parte si de alta. Sau iti poti sprijini genunchii indoiti pe pieptul lui. Veti cunoaste senzatii noi si veti include aceasta pozitie in programul vostru sexual pentru totdeauna!

Cocostarcul

Aseaza-te pe spate in pat si sprijina-ti unul din picioare pe pieptul iubitului tau, iar celalalt lasa-l jos, intins pe pat. In aceasta pozitie te poti gandi mai mult la propriile senzatii si poti apela si la un mic ajutor: autostimularea.