7 lacuri de unghii care arata mereu bine pe timpul verii

La fel ca si in cazul hainelor, lacurile de unghii si modelele de manichiura trec prin tranzitii necesare in functie de sezonul anului, dar in caz de indoiala putem recurge oricand la acele culori clasice care definesc fiecare anotimp si ne arata mereu bine. 

Pe timpul iernii, alegem oje mai inchise si mai adanci, cand vine primavara, pastelurile ne pun stapanire, iar vara, explozia de culori stralucitoare si izbitoare este regula. Apelam chiar si la anumite lacuri de unghii care ne ridica moralul sau altele care ne servesc pentru ocazii mai formale si mai elegante. Exista o culoare pentru fiecare ocazie, asa suntem noi. 

Totusi, in cazul in care te simti coplesit de atatea optiuni intre nuante sau stiluri pe care le poti imprima pe unghiile tale perfecte, sau pur si simplu preferi sa fii in siguranta, iti lasam aceasta lista cu sapte lacuri de unghii care vor arata mereu bine. ora de vara. Cele mai frumoase culori in contrast cu soarele, nisipul si apa marii (sau a piscinei). 

Rosu stralucitor 

Indiferent cat de stralucitor este, rosul este culoarea care se potriveste cu totul. Este chiar una dintre cele mai folosite culori pe tot parcursul anului, nu doar vara. Desi cu luminozitatea zilelor de vara si acest ton viu vei avea o combinatie perfecta pentru a insoti tot felul de look-uri. 

Trandafiriu 

Rozul, in toata varietatea sa de nuante, este acum foarte la moda in ceea ce priveste imbracamintea si accesoriile, dar cand vine vorba de oja, a fost intotdeauna preferatul, mai ales pe timpul verii, in nuantele sale cele mai izbitoare. In unele cazuri este considerat chiar un ton neutru, cand vorbim de nuante mai deschise, si nu se demodeaza niciodata. 

Coral

Culoarea Nars Blow Up este o nuanta ideala pentru a arata mai tanar (deja in ton cu primavara si vara)

Aceasta nuanta calda de roz-piersici cu note de rosu ruginit simbolizeaza toate lucrurile bune despre sezonul de vara, dar seamana mai mult cu apusurile de care ne vom bucura in fiecare dupa-amiaza pe plaja. Este inca una dintre acele nuante stralucitoare care straluceste cel mai mult impotriva nisipului si a pielii proaspat bronzate. 

Alb imaculat

Daca ai in trusa ta de frumusete o oja neagra, nici una alba nu trebuie sa lipseasca. Ofera o nota distractiva aspectului tau, fiind in acelasi timp un ton neutru care se potriveste cu orice. De asemenea, arata grozav atunci cand pielea ta este deja aurie de la soare si pe tonuri de piele mai inchise. De asemenea, nu se demodeaza niciodata.

Piersica 

Nuantele de piersici ating intotdeauna varful de popularitate in timpul verii, este amestecul perfect de un roz portocaliu cald si moale, care le separa de curentele mai plate si mai cremoase din lacurile de unghii. 

Intre cel mai deschis si cel mai inchis albastru 

Pe de o parte, de obicei optam pentru un albastru mai deschis, precum cerul celor mai cristaline mari, putin palid daca lasam deoparte decoratiunile. Dar, pe de alta parte, albastrul asemanator unei bijuterii, cu o stralucire mai metalizata, adauga mai multa eleganta manichiurii si ies in evidenta in timpul verii, zi si noapte. 

Verde 

Exista un miliard de nuante de verde si practic toate sunt potrivite pentru o manichiura de vara. Dar exista ceva atat de proaspat intr-un verde mai botanic, nici prea deschis si nici prea intunecat. Este nuanta vibranta de verde care aminteste de vegetatia care ne inconjoara in lunile mai calde, combinatia perfecta de luminozitate si prospetime pentru oja pe care o vei dori sa o folosesti in aceste luni de vara. 

Recente

De ce ma indragostesc atat de usor?

Indragostitii nu sunt intotdeauna oameni fericiti. In spatele celor care sunt emotionati instantaneu exista o tendinta periculoasa de idealizare, precum si anumite neajunsuri...

Cine sunt swingerii si cum experimenteaza ei sexualitatea?

Aceasta practica sexuala a existat dintotdeauna. Swingerii sunt acele cupluri care, intr-un mod consensual, intretin relatii cu alte persoane si impreuna. In multe...

Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa...

Renunti la iubire sau lupti pana la capat?

Chiar daca pare trist, in viata fiecarei femei, vine un moment in care trebuie sa decida daca mai lupta pentru EL sau daca renunta....

Primele declaratii ale castigatoarei celui de-al doilea sezon “Masterchef”!

Asa cum s-a speculat acum cateva luni, castigatoarea concursului “Masterchef” sezonul 2 este nimeni alta decat Aida Parascan. Aceasta a fost fericita castigatoare a...