Incearca cele mai romantice pozitii sexuale din codul Kama Sutra!

Kama Sutra este cea mai cunoscuta carte indiana, ca un glossar care contine peste 100 de pozitii sexuale.

Am tot vorbit despe pozitii sexuale impotriva durerilor, despre pozitii sexuale pentru fete rele, dar sa vorbim si despre cele mai romantice pozitii sexuale din codul Kama Sutra!

 

Mingea in doi

O pozitie destul de dificila cand vine vorba de mentinerea echilibrului, dar foarte romantica. Tot ce trebuie sa faci tu este sa stai ghemuita, iar iubitul tau sa se aseze sub tine, stand pe sezut. Este ideala aceasta pozitie pentru nopti romantice, deoarece partenerul tau te poate tine in brate, sa te sarute si sa te mangaie pe sani si spate in timp ce te penetreaza bland. Tu va trebui sa te misti cand in fata, cand in spate, sprijinindu-te pe calcaie!


Sarutul buricului

Aceasata este o pozitie cu adevarat romantica, in care partenerul tau iti poate admira silueta in toata splendoarea ei. Este confortabila, mai ales pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te intinzi pe spate si sa-ti indoi genunchii. Iubitul tau se va aseza in sezut, intre picioarele tale. Pentru ca totul sa fie mai simplu, iti poti pune o pernuta sub bazin, astfel facilitand penetrarea si ajutandu-l sa-ti mangaie sanii si trupul.

 

Sex la inaltime

Tot  ceea ce  trebuie sa faci tu este sa stai intinsa pe spate pe o masa (foloseste pernute pentru mai mult confort), iar iubitul tau va sta in picioare in fata ta. Trebuie sa-ti deschizi picioarele si sa-ti indoi genunchii, facilitandu-i penetrarea. Partenerul tau  iti va putea stimula clitorisul si iti poate mangaia sanii. In aceasata pozitie, veti avea parte de orgasm intens!
Carligul amoros

Partenerul tau se va intinde pe pat pe o parte, iar tu trebuie sa te asezi cu spatele la el. Infasoara-ti picioarele in jurul picioarelor lui, iar pentru o senzatie mai intensa ai grija sa te inclini astfel incat capul tau sa fie la nivelul genunchilor partenerului tau. El te va penetra usor sau mai repede, dupa cum iti place! Orgasmul este garantat!

Placere Lenesa

O pozitie delicata,romantica si foarte relaxanta. Iubitul tau se va aseza intins pe o parte, iar tu vei sta intinsa pe spate, perpendiculara pe corpul sau, tinandu-ti picioarele peste el. O pozitie sexuala tocmai buna dupa o zi obositoare, iubitul tau penetrandu-te pe la spate.