Tunsori: 5 stiluri care vor favoriza femeile de la 20 la 30 de ani in 2022

Trendurile vin si pleaca, iar in cazul tunsorilor nu este diferit, pana in anul 2022 vor fi multe stiluri pe care le vom vedea in continuare si au fost favoritele acestui an, iar altele care au domnit in anii 70 revin si ele, deci da ai intre 20 si 30 continua sa citesti ca sa poti descoperi care sunt cei care te favorizeaza cel mai mult.

Exista o mare varietate de  stiluri care sunt perfecte pentru femei in fiecare etapa a vietii, deoarece, fara indoiala, nu vor fi aceleasi nevoi ale unui tanar de douazeci de ani ca ale unei persoane mai in varsta, in plus, parul se schimba si el, asa ca cel mai bine este sa cautam tunsoarea de par care sa se potriveasca bine cu varsta noastra. 

Din fericire pentru fetele care au intre 20 si 30 de ani , cele mai multe tunsori le sunt bune, deoarece in aceasta etapa a vietii nu este necesar sa cauti o schimbare de look care sa te faca sa arati mai tanara, desi exista si cele care se potrivesc femeilor. de orice varsta. 

1. Taiat bol 

Dintre tendintele pe care le vom vedea in urmatoarele luni, se salveaza una dintre cele mai indraznete si retro tunsori care exista,  tunsoarea bol sau bol.

Se va intoarce cu forta, potrivit profesionistilor din frumusete si styling. Croiala, care se caracterizeaza prin contururi rotunjite (ca si cum ar fi un bol inversat), prezinta propriile versiuni pentru a se adapta tuturor fetelor si texturilor, dupa cum au dezvaluit deja unele vedete.  

2. Par lung anii saptezeci

Coamele lungi si nebarbierite ale anilor saptezeci vor fi si ele o tendinta, facand o potrivire perfecta cu franjuri integrate in croi, de altfel, stilistii afirma ca, fara indoiala, franjurii vor juca in anul 2022, de la cel mai scurt si mai indraznet. , pana la lung si rasunator, trecand prin pante lungi sau perdea.

Acest stil se realizeaza cu o despartire frontala, cu breton voluminos si adaugarea de straturi parului aproape de fata, pieptanandu-le pentru a le oferi o nota si mai retro, optiune care evidentiaza pometii si flateaza cele mai fine trasaturi ale fetei.

3. Par midi cu straturi

Straturile sunt si vor continua sa fie la moda, in aceasta croiala sunt purtate cu un punct “shaggy” care reinventeaza look-urile anilor 80 si 90, spun specialistii. Acest par midi, care este insotit de franjuri la moda, care se deschide si cade spre pometi, este ideal pentru cei care vor sa incerce ceva diferit si sa-si dea imaginii un aspect mai dezordonat, proaspat si natural. 

4.Pas lung

La fel ca bob, croiala shaggy sau shag se regaseste in multiple variante care se adapteaza tuturor gusturilor, stilurilor si personalitatilor, iar pana in 2022 va fi invelita intr-o lungime maxi, dar jucandu-se cu straturi numeroase si indraznete, precum It has been vazut in cele mai importante colectii de moda. 

5. Mini Bob drept 

Este o tunsoare care se potriveste cel mai bine parului drept, deoarece in parul cret este dificil de definit efectul optic perfect al stilului care este in tendinte de mai multe sezoane. Pentru a obtine mai mult volum fara a pierde efectul de masa, straturile interioare trebuie lucrate, pastrand intotdeauna taietura exterioara chiar pe tot capul.

Recente

Aussie Beauty, trendul care va inlocui K-Beauty?

Pentru iubitorii de machiaj si ingrijirea pielii, produsele coreene de frumusete sau K-Beauty au devenit o...

Cum afecteaza abuzul asupra copiilor viata adulta

Experimentarea oricarei forme de trauma si abuz in copilarie poate avea un impact fundamental asupra calitatii vietii unui adult. Poate ingreuna activitatile de baza...

De ce ai nevoie pentru a avea o viata intima implinita

Beneficiile sexului se extind dincolo de dormitor. Studiile au descoperit că o partida de sex buna poate îmbunătăți sănătatea inimii și chiar să-ți sporească...

13 semne ca terapia ta nu merge bine

Din fericire, mersul la psiholog este o practica din ce in ce mai normala, asa ca in prezent exista mai multe informatii despre ce...

Cum decurge operatia de marire a sanilor

Operatie de marire a sanilor cu ajutorul implanturilor de silicon este poate cea mai cunoscuta interventie estetica. Foarte multe femei au beneficiat si vor...