Reflectii pentru a ne aminti ca vremurile rele vor trece

Iata 5 reflectii cu acelasi mesaj: vremurile rele vor trece. Vremurile rele vor fi lasate in urma. S-au pierdut in arhivele blogului si am decis sa-i salvez. Ma ajuta sa-mi amintesc acest mesaj. Sper ca si tu.

1. Nu va dura pentru totdeauna

Momentul prin care treci este atat de intens, atat de greu, atat de dificil… incat crezi ca va dura pentru totdeauna. Dar nu. Pur si simplu arata asa .

Ai inima franta de dezamagire. Simti ca durerea nu va disparea. Este ceea ce pare.

Traiesti intr-o mare de indoieli, cu sentimentul ca nu exista niciun semn care sa arunce putina lumina. Este ceea ce pare.

Iti muti fundul, intrebandu-te daca va trebui sa duci incarcatura aceea grea pentru totdeauna. Este ceea ce pare.

Esuezi din nou… si din nou. Plangi si te scufunzi de frustrare, resemnat cu faptul ca istoria se va repeta. Se pare ca asa va fi.

Dar nici circumstantele actuale, nici ceea ce simti atunci cand viata este rasturnata nu vor dura pentru totdeauna. Pur si simplu arata asa.

Fa tot ce poti pentru a face fata acestei perioade grele : plange, tipa, reflecta, vorbeste cu ceilalti, dormi… Ofera momentului ceea ce iti cere.

2. Bautura rea ​​va trece. Tine minte asta.

Zilele si noptile dificile ti se par lungi, in contrast cu cat de repede pareau sa zboare vremurile bune.

Disconfortul ocupa atat de mult spatiu incat momentele fericite sunt departe si neclare. Atat de mult spatiu, incat umbreste lucrurile bune care sunt in viata ta astazi. Atat de mult incat uiti ca aceasta bautura proasta va trece .

Totul este temporar : bucurii si necazuri; profituri si pierderi. Asa a fost.

Ai trait momente in care te-ai simtit fericit. Ai trait vremuri grele. Unele experiente te-au slabit. Altii te-au facut mai puternic, mai intelept.

Acum este momentul sa va intoarceti la ceea ce va poate fi util din tot ceea ce ati experimentat. Si, de asemenea, cat de valoros gasiti in ziua grea de astazi.

Usca-ti lacrimile. Recupereaza-ti experienta si toate acele lucruri bune pe care disconfortul le-a umbrit. Iata ei, cu tine. Ai mai multe sau mai putine resurse in maini, profita de ele .

Amintiti-va ca aceasta bautura rea va trece. Intre timp, puteti fie sa folositi ceea ce aveti pentru el, fie sa incercati. Ai ocazia sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa se intample mai tarziu.

Dar, daca nu vrei sa profiti de asta sau nu te simti suficient de puternic, aminteste-ti ca fiecare secunda care trece parasesti acest episod. Tine minte asta. Vremurile rele vor trece.

3. Vei iesi din asta

Este un moment dureros. Atat de intunecat, incat esti total dezorientat. Atat de greu incat crezi ca ti se vor epuiza fortele inainte de a vedea lumina.

Asculta. Ai de gand sa iesi din asta. Mai bine spus: pleci deja.

Continui sa respiri. Inima ta continua sa bata. Mai rezisti un minut… si altul… Rasaritul se apropie din ce in ce mai mult.

Plangi, tipi si ti se pare ca nimeni nu asculta. E inca frig.

Dar acest lucru pe care il traiesti nu te va scufunda , oricat de devastat si de singur te simti. Pentru ca, macar, ai pe tine insuti si anii si anii de experiente acumulate, de forte puse la incercare, de dezamagiri cu care se confrunta…

Vei supravietui . Stii ca ai ceea ce este nevoie pentru a-l obtine. Poate acum nu crezi. Nici mii de oameni care au trecut pe acolo unde esti acum nu au crezut… si au iesit inainte, asa cum faci si tu.

Vei rade din nou . Nu numai ca intunericul va trece, dar si lumina va invinge. Odata cu ea, fericirea si aceasta intelepciune, care s-a nascut din intuneric pentru a deveni un dar valoros de impartasit lumii.

Vei privi inapoi si poate te vei emotiona amintindu-ti acest moment. Un moment atat de intunecat si dificil incat ai crezut ca va dura pentru totdeauna.

Si nu. Oricat de sumbru ar fi, va trece. Vei iesi din asta si, cand o vei face, le vei reaminti celor pe care ii gasesti dezorientati.

Exista un moment mai curat, mai clar. Un moment radiant, care se apropie.

4. Maine va fi diferit

Mania se raceste. Tristetea dispare. Ingrijorarea se estompeaza. Si esecul de astazi va ramane si el in urma. Vremurile rele vor trece.

Uneori ramanem blocati intr-o situatie dificila, gandindu-ne ca este o capcana din care nu vom putea scapa. Adevarata capcana nu este asta, ci sa credem ca durerea pe care o simtim este permanenta.

De ce trebuie sa fie?

A gresi astazi nu te impiedica sa corectezi maine. Plansul de azi nu te va impiedica sa razi din nou. Ingrijorarea care iti intuneca noaptea, mai devreme sau mai tarziu, se va limpezi.

Nimic nu te leaga pentru totdeauna, decat daca tu decizi… si nici macar atunci.

Da-i maine o sansa .

Lasati timpul sa va arate ca durerea trece. Sau, daca nu, te invata cum sa te descurci.

Lasa-ma sa pun inaintea ta dragostea, bucuria, pacea si tot ceea ce simti atat de departe astazi. Doar pentru ca iti lipseste acum, nu inseamna ca maine nu vei avea ocazia sa o simti.

Ceea ce nu se intampla azi se poate intampla maine. Ceea ce nu ti-a mers bine astazi, se poate intampla maine. Ceea ce nu este clar astazi, poate fi maine.

Ai dovedit ca viata curge, ca se schimba in fiecare zi si ca poti lua decizii pentru a merge in directia pe care o consideri potrivita.

Nu a functionat astazi? Te-ai ratacit astazi? Te plangi in aceasta zi? Liniste. Maine va fi diferit .

5. Lasa soarele sa intre

Deschideti ferestrele si lasati soarele sa intre pentru a ilumina spatiile intunecate.

Lasa-l sa-ti insufle speranta pentru un nou inceput si lasa-l sa te inspire sa incerci din nou ceea ce a esuat.

Lasa-i caldura sa topeasca frigul care ti-a inghetat iluziile; care intemeiaza frica, care dizolva ranchile si care vindeca ranile lasate de dezamagiri.

Lasa puterea lui sa locuiasca in tine . Lasa-l sa te insoteasca in fiecare dimineata, chiar si in cele in care norii incearca sa o ascunda.

Soarele este in fiecare rasarit . La fel intr-o zi de primavara, ca intr-una cenusie si inghetata.

Deschide ferestrele . Lasati-va incalzit de ea, in timp ce contempleti cum face viata sa infloreasca; cum lumineaza, incurajeaza si inveseleste tot ceea ce atinge.

Lasa-ma sa intru .

– Trebuie sa acceptam ca de-a lungul vietii vom trai momente bune si momente rele. Cand vin acele vremuri rele, putem crede ca cele bune se apropie din ce in ce mai mult.

Recente

Design si tehnologie! Cel mai sic telefon mobil

Pana acum, Huawei s-a concentrat pe telefoanele pliabile cu linia sa Mate X, dar in sfarsit a venit timpul sa includem si linia P,...

Visezi…insecte! Ce se va intampla?

Visele sunt creatiile propriului nostru subconstient influentat de tot ceea ce am vrea sa experimentam, ne temem sau am experimentat deja! Chiar daca nu suferim...

Sindromul de deconectare emotionala

Sindromul de deconectare emotionala este legat de dificultatea de a identifica si experimenta diferitele emotii. Cel mai obisnuit este ca se naste din...

Nu te astepta niciodata ca altii sa preia conducerea

A lua initiativa este ceva care uneori ne costa foarte mult . De aceea, de cele mai multe ori ne asteptam ca altii sa...

9 colectii capsula de moda care sarbatoresc Anul Tigrului

Anul Nou Lunar este un motiv de sarbatoare pentru tarile asiatice, precum si pentru fanii modei...