Reguli de aur pentru interviurile de angajare

Obtinerea unui interviu de angajare nu este o sarcina usoara, dar a face o impresie buna este ceva ce poti face cu putin efort.

Zambetul si atitudinea ta vor fi decisive pentru a obtine jobul pe care il cauti. Cu toate acestea, exista anumite trucuri pe care le poti implementa in look-ul tau pentru a oferi o imagine curata, ingrijita, care sa inspire incredere.

Aici va lasam regulile de aur ale tinutelor la interviurile de angajare:

1. Culori

Nu conteaza daca in viata de zi cu zi te imbraci in mii de culori, flori si modele. Pentru un interviu de angajare prefera intotdeauna culorile neutre si tonurile monocromatice. Daca ai de gand sa porti o bluza rosie (nu foarte recomandata) combina restul cu culorile bej sau alb. Sugestia noastra este sa ramaneti cu tonuri de alb, bej, albastru, negru sau maro.

2. Bijuterii

La ActitudFEM iubim accesoriile si iti prezentam mereu cele mai bune tendinte in materie de cercei, coliere, inele etc. Cu toate acestea, pentru un interviu de angajare, lasati-i acasa. Purtati cercei mici care sa nu atarna si sa nu aiba pene sau sclipici. Lasa toate bratarile si colierele in dulap si inelele numai daca esti casatorit si nu-ti place sa le dai jos. Pentru interviurile de angajare, ca si pentru multe lucruri din viata, mai putin inseamna mai mult.

3. Accesorii

La fel ca la punctul anterior, uita de esarfe, curele sau ace exotice. Daca ai o esarfa subestimata care crezi ca iti va ridica aspectul, poarta-o. Daca nu esti sigur, mai bine lasa-l acasa. Amintiti-va ca lucrul important este sa creati un look sobru, serios si de incredere. Nu conteaza daca esti in cautarea unui loc de munca intr-o agentie de design, iti poti pastra stilul relaxat fara sa arati strigator, iar pentru asta less is more. Alege o geanta mare, de culoare neutra, unde poti transporta tot ce ai nevoie pentru acea retusare de ultima ora. Lasa gentile neon si imprimate sa-ti accentueze tinutele atunci cand te angajeaza deja.

4. Machiaj

Pentru interviul dumneavoastra va sugeram un machiaj foarte simplu. Umbre deschise in tonuri neutre, creion de ochi simplu, rimel si un fard de obraz care iti evidentiaza trasaturile. Foloseste doar balsam de buze, sau o nuanta foarte asemanatoare cu a ta, nu purta buze rosii sau portocalii.

5. Unghii

Cel mai bun lucru pentru interviurile de angajare este ca unghiile tale sunt perfect tunse, curate si fara imperfectiuni. Cea mai buna lustruire este un roz pal, aproape transparent sau plat transparent. Uitati de arta unghiilor si lacul de unghii viu colorat, pastrati-le pentru atunci cand aveti taraba. Lacul roz pal spune ca esti o fata careia ii pasa de detalii, careia ii plac unghiile bine ingrijite dar nu exagereaza in culori.

6. Parfum

Sugestia noastra este sa nu purtati parfum la un interviu de angajare, mai ales daca este primul. Chiar daca iti iubesti parfumul si toata lumea iti spune ca mirosi delicios, risti ca cel care te intervieva sa creada altfel.

Asigurati-va ca mirosi curat, ca hainele tale miros a detergent si foloseste un deodorant neutru care controleaza orice miros care iese de pe corp. Daca nu te simti increzator, ia un spray de corp cu un parfum neutru, cum ar fi lavanda, vata sau briza rece si pulverizeaza doar un spray pe tine.

7. Pantofi

Tocuri fete, mereu tocuri. Culori neutre care se potrivesc cu tinuta ta si le aleg pe cele mai confortabile pe care le ai, o persoana care pare ca merge pe sticla cand poarta tocuri este oribila.

8. Par

Purtati intotdeauna parul curat, proaspat spalat si, de preferinta, legat. Poate fi un coc mic sau o jumatate de coada daca iti place sa iti cada parul, dar ideea este ca iti lasi fata curata. Oamenii care nu au par pe fata arata increderea pe care o au in trasaturile lor si vor permite intervievatorului tau sa se indragosteasca de zambetul tau sincer si de ochii tai.

Recente

Cum afecteaza abuzul asupra copiilor viata adulta

Experimentarea oricarei forme de trauma si abuz in copilarie poate avea un impact fundamental asupra calitatii vietii unui adult. Poate ingreuna activitatile de baza...

Recenzie carte – "Charisma" de Andrew Leigh

Charisma este darul celor care federalizeaza opinii si care isi influenteaza durabil semenii. Charisma este calitatea unei persoane care ii seduce sau chiar ii...

Tratamente naturiste pentru colonul iritabil!

Colonul iritabil este o afectiune intestinala care deregleaza echilibrul normal dintre activitatea secretorie a mucoaselor si activitatea motorie a intestinului. Acest sindrom poate fi datorat...

Iata ce se intampla cu corpul tau dupa ce mananci ciorba instantanee

Supele instant sunt incredibil de populare in Mexic si in intreaga lume pentru ca sunt convenabile, rapide, usor de preparat, ieftine si gustoase. Multi...

Cancer de san: simptome ascunse pe care femeile le ignora

Stiati ca cancerul de san este cea mai frecventa tumoare maligna in randul femeilor din toata lumea? Si in Mexic reprezinta principala cauza de...