Ai grija de fata ta cu aceste produse de infrumusetare

Pentru a obtine o piele hidratata, radianta si neteda, este foarte important sa aveti o ingrijire specializata in care sa evitati expunerea excesiva la caldura, frig sau lumina directa a soarelui.

In caz contrar, se pot produce daune ireparabile greu de ascuns, deoarece pielea fetei este sensibila si delicata, motiv pentru care exista pe piata mai multe produse pe care ar trebui sa le includeti in rutina zilnica.

Crema de protectie solara

Fie in lotiune, gel sau spray, evita sau reduce efectele cauzate de radiatiile solare. Acestea trebuie aplicate cu 30 de minute pana la 2 ore inainte de expunere si reaplicate dupa 80 de minute in apa sau la fiecare 2 ore in afara acesteia.

Exista multe pe piata, dar o optiune grozava este una de la Elizabeth Arden care nu numai ca protejeaza de razele UVA si UVB, ci ne protejeaza si de poluare, hidrateaza si are un complex antioxidant puternic cu Idebedone.

Ser de noapte

In rutina ta de ingrijire a pielii, include un ser de noapte care este in functie de tipul tau de piele, deoarece atunci cand dormi celulele au mai multa energie pentru a se reface si a se hrani.

Linia Orchidee Imperial de la Guerlain a fost intotdeauna favorita a clanului Kardashian datorita proprietatilor anti-imbatranire ale tehnologiei Cell Respiration TM, care urmareste sa regleze oxigenul din celule.

Crema de zi

Folosirea unei creme bune de zi este unul dintre pilonii ingrijirii fetei si sunt facute special pentru a acoperi toate nevoile pe care aceasta le necesita in acea perioada de timp.

Daca nu ai prea mult timp la dispozitie dimineata, Diamond Cocoon Sheer Cream de la Natura Bisse este pentru tine.Pe langa hidratare, te va proteja de poluare, va repara pielea, va avea un efect anti-imbatranire si va da un strop de culoare pielii care se adapteaza la diferite nuante, unificand si estompand imperfectiunile.

Spuma de curatare a fetei

Este una dintre cele mai bune alternative pentru curatarea fetei conform unui studiu realizat de organizatia americana Superdrug Onlie Doctor.

Sunt folosite cel mai frecvent de femeile americane, deoarece sunt usor de utilizat si indeparteaza rapid si eficient murdaria, uleiul si chiar crema de protectie solara de pe piele.

O optiune este spuma Aloelab facuta din extracte de nasturel, urzica, coada-calului, lecitina si aminoacizi de mar si pe baza de suc de aloe vera, moliciune garantata.

Ceturi

Cunoscut si sub denumirea de ceata, este un spray de apa care a fost imbogatit cu diferite ingrediente active si, in functie de componentele pe care le contine, ofera diferite beneficii.

Cicapair Tiger Grass este una dintre cele mai bune datorita efectului sau hidratant care calmeaza instantaneu orice roseata sau sensibilitate care apare pe piele.

Demachiant

Includeti un demachiant in trusa dvs., deoarece la sfarsitul zilei, porii dvs. trebuie sa se odihneasca de machiajul pe care l-ati folosit. Alege unul care se potriveste nevoilor pielii tale.

Filorga Oxygen-Glow Clean este ideala si perfecta pentru toate tipurile de piele, deoarece nu numai ca curata pielea imediat, ci si lasa pielea hidratata si luminoasa.

Ser

Spune-ti adio picioarelor de cioara cu acest prim ser concentrat exclusiv pe zona ochilor, creat de populara firma franceza La Prairie. Te va ajuta sa intaresti si sa strangi datorita a doua formule imbogatite cu Caviar Premier si Complexul Cellular al marcii.

Ruj

De ce este un element de baza? A avea buzele bine hidratate este necesar dar, in plus, creeaza o senzatie de prospetime si bunastare, nu uita de aceasta parte a corpului.

Un produs care nu poate fi ratat este produsul Dr. Bronners lamaie-lamaie care, pe langa faptul ca miroase delicios, este organic, vegan si cu un plus de hidratare.

Masti

V-am prezentat deja cateva de casa care va vor avantaja, daca v-au ratat va lasam una aici. Daca vrei sa cureti tenul in profunzime, Phat Glow este ales pentru proprietatile sale anti-imbatranire si ingredientele sale active.Inca de la prima aplicare vei observa cum punctele negre dispar, in timp ce porii si anumite riduri sunt ascunse.

Alte recomandari

1. Hidrateaza-te corect: Bea apa pe tot parcursul zilei, astfel incat pielea ta sa fie mereu hidratata.

2. Spalati-va fata in fiecare dimineata si seara: Prin curatarea pielii eliminati grasimea care se genereaza cand dormi si excesul de murdarie pe care pielea o acumuleaza in timpul zilei.

3. Folositi crema de fata: evitati sa folositi produse care sunt folosite in alte parti ale corpului, deoarece au un plus de grasime si alte substante chimice.

4. Mancati corect: O dieta echilibrata va va ajuta pielea sa fie sanatoasa.

5. Foloseste machiaj care protejeaza pielea.

6. Exfoliaza pielea de cel putin doua ori pe saptamana: lasa pielea sa se regenereze.

7. Protejati-va de soare: Folositi crema de protectie solara in fiecare zi.

Daca acordati atentia cuvenita acestor recomandari puteti preveni aparitia ridurilor, petelor si urmelor, amintiti-va ca fata dvs. este primul contact pe care il aveti cu oamenii.

Recente

Dieta cu probiotice!

Probioticele au un rol foarte important in mentinerea sanatatii, acestea reducand inflamatiile si eliminand bacteriile daunatoare organismului. Afla acum ce include dieta cu probiotice si...

iPhone 12 Pro: Culori diverse și performanță extraordinară

iPhone 12 Pro este un telefon inteligent de top lansat de Apple, care aduce cu sine o varietate de culori elegante și o performanță...

Andreea Marin s-a afisat cu medicul turc in Romania

Andreea Marin a decis sa nu se mai ascunda de ochii lumii si s-a afisat cu medicul turc, cu care se vehicula ca ar...

7 uleiuri pe baza de plante pentru pielea ta

Nu cu mult timp in urma, existenta uleiurilor pentru piele suna nebunesc, era o fraza incongruenta in lumea ingrijirii pielii, o grasime care, mai...

Afla cum poti slabi 5 kg in doar 3 zile!

Dieta de trei zile iti detoxifica corpul si regleaza nivelul colesterolului din sange. Totusi, chiar daca dieta este stricta, este conceputa intr-un mod in...