Top 10 cadouri traditionale de nunta

Cadourile traditionale de nunta nu trebuie sa fie plictisitoare sau previzibile. Exista motive pentru care aceste cadouri traditionale de nunta rezista an de an – sunt lucruri pe care cuplul este probabil sa le aprecieze si sa le aminteasca. In timp ce cadourile traditionale de nunta, precum o piesa de argint gravata, sunt modalitati minunate de a contribui la ziua speciala a cuplului, unele dintre cele mai binevenite cadouri sunt cele care sunt alese cu grija ca parte a experientei nuntii sau a lunii de miere. Cunoasteti interesele cuplului fericit sau intrebati membrii petrecerii de nunta daca nu sunteti sigur cu privire la un anumit cadou.

Verificati lista foxi.ro cu cele mai bune idei de cadouri de nunta care va vor inspira data viitoare cand veti primi o invitatie importanta.

Idei pentru cadouri traditionale de nunta

Daca sunteti aproape de mire si mireasa, alegerea cadourilor pentru nunta ar trebui sa fie relativ usoara. Ce lucruri au in casa pe care le-ai putea actualiza sau adauga ca parte a unei colectii? Au vreun hobby? Daca se muta impreuna intr-o noua casa, este probabil sa aiba nevoie de multe obiecte noi de uz casnic.

Daca nu cunoasteti bine mirii, luati legatura cu mama miresei sau cu domnisoara de onoare atunci cand cumparati ceva pentru nunta. Cel mai probabil, acestia vor fi fericiti sa cerceteze alegerea dvs. pentru a nu fi un duplicat, fara a strica surpriza pentru cuplu. Amintiti-va, nu este inselaciune sa va uitati in registrul de nunta. Unii oameni considera ca arata o lipsa de gandire pentru a cumpara ceva direct dintr-o lista de registre, dar este una dintre cele mai bune modalitati de a cumpara ceva ce isi doresc cu adevarat.

Majoritatea cuplurilor au luat o cantitate semnificativa de timp pentru a alege articolele din registru si au ales lucruri pe care le-ar placea sa le primeasca. Ca bonus, majoritatea magazinelor vor expedia articolele pe care le-ati comandat si vor scoate articolul din lista de registre, astfel incat cuplul va primi doar numarul fiecarui articol solicitat.

Prima Aniversare – Hartie

Cadoul traditional pentru prima ta casatorie este hartia. Nu, aceasta nu este menita sa reprezinte „acte de divort”, ci mai degraba o „foaie curata” pentru ca voi doi sa va scrieti propria poveste. Cu toate acestea, reprezinta si usurinta cu care casatoria dvs. poate fi sfasiata. Inca nu a fost testul timpului.

In timp ce s-ar putea sa va ganditi ca hartia este un material destul de comun, nespecial, exista o modalitate inteligenta de a face ca primul dvs. cadou aniversar de nunta sa fie unul de neuitat; si asta cu un voucher de experienta cadou .

Cardurile cadou va permit intr-adevar sa va rasfatati iubitul cu ceva de care sunt cei mai interesati, in timp ce raman totusi la traditie. Si partea cea mai buna? Este doar o bucata de hartie, dar inseamna mult mai multe!

De la o masa excelenta pana la escapade romantice la spa relaxant si sesiune de rasfat, posibilitatile sunt nelimitate! Noaptea de date a devenit mult mai interesant.

A 2-A Aniversare – Bumbac

Durabil si versatil, bumbacul detine calitatile unei casatorii care a ajuns la al doilea an. Sensul care sta la baza unui cadou din bumbac este ca casatoria ta trebuie sa poata ramane puternica chiar si atunci cand te confrunti cu schimbari dificile. Realizati acest lucru, iar voi doi veti creste din ce in ce mai aproape, vietile voastre devenind impletite ca niste fibre de bumbac impletite.

Halatele de baie din bumbac 100% sunt un cadou aniversar excelent din bumbac . Exista ceva romantic in ceea ce priveste purtarea unui halat de baie de lux din bumbac personalizat in dimineata aniversarii tale.

A 3-A Aniversare – Piele

Pielea reprezinta adapostul si securitatea care au venit din cei trei ani de casatorie impreuna. Pielea este vazuta ca un material rezistent, care ne protejeaza de elemente, la fel cum sunteti capabili sa va protejati reciproc de problemele externe provenite din afara casatoriei voastre.

In onoarea aniversarii tale de piele, ce cadou mai bun decat o valiza din piele pentru el sau o geanta din piele de designer pentru ea? Un vis devenit realitate pentru orice cumparator . Practic, functional si la moda, purtarea ei in fiecare zi va fi o amintire a iubirii tale pentru ei.

A 4-A Aniversare – Fructe / Flori

Patru ani! Asta inseamna ca este timpul pentru niste fructe si flori superbe! La urma urmei, in aceasta etapa, casatoria ta a inceput cu adevarat sa infloreasca si sa se coaca.

Nimic nu spune „Am ajuns la anul patru!” ca un buchet clasic din florile preferate ale persoanei dragi.

A 5-A Aniversare – Lemn

Copacii simbolizeaza forta, intelepciunea si timpul. Ca un copac care sta ferm in vant, dupa cinci ani de impartasire a ascensiunilor si coborasurilor, relatia voastra de sot si sotie continua sa creasca cu forta. Cu radacini adanci cimentate ferm in pamant, casatoria ta poate indura orice.

A 6-A Aniversare – Zahar / Fier

Sase ani binecuvantati ca sot si sotie. Ce dragut! Pentru aniversarea de 6 ani, aveti doua optiuni – fier sau zahar (in functie de locul in care provocati.) Zaharul serveste ca o amintire despre cat de dulce este dragostea dvs. unul fata de celalalt. Fierul simbolizeaza puterea casatoriei tale.

Cadourile aniversare de nunta tematice cu zahar pot fi la fel de clasice ca o cutie de ciocolata pentru o intreaga experienta de fabricare a ciocolatei . Daca preferati sa parcurgeti traseul de fier, ce zici de bijuteriile de fier pentru ea si un set de crose de golf pentru el?

A 7-A Aniversare – Cupru / Lana

Elementul cupru este un excelent conductor de caldura, simbolizand caldura, si stabilitatea celor sapte ani ca sot si sotie. Un mare cadou aniversar de sapte ani care se leaga de traditie sunt obiectele de uz casnic din cupru, de la cani pana la ghivece.

Daca asta nu iti gadila fantezia, o alta optiune pentru cel de-al saptelea cadou aniversar al nuntii este ceva din lana. Lana simbolizeaza confortul, durabilitatea si securitatea pe care le-ati oferit reciproc pe parcursul celor sapte ani. Cadourile populare din aniversarea de nunta sunt noptiere din lana moale sau paturi confortabile din lana – perfecte pentru acele nopti reci de iarna care se imbina impreuna.

Aniversarea A 8-A – Bronz

Stiati ca bronzul este de fapt un amestec de cupru si staniu? Cuprul reprezinta norocul si stanul reprezinta durabilitatea. Atat cupru cat si staniu nu sunt la fel de puternice ca bronzul, dar atunci cand sunt amestecate impreuna, ele formeaza o substanta mai puternica. La fel ca si casatoria ta. Bronzul reprezinta imbinarea a doua inimi, combinate pentru a deveni o singura entitate puternica.

Cadourile aniversare de nunta din bronz pentru cel de-al optulea an includ articole de gatit elegante, moderne, inspirate din bronz, cani, vase, castroane sau chiar suporturi de lumanari. Orice bronz merge!

A 9-A Aniversare – Olaria

Este posibil ca relatia voastra sa fi inceput ca o gramada de lut, dar in cei noua ani petrecuti impreuna, casatoria dvs. s-a transformat in ceva frumos. Trecand prin bine si rau, gros si subtire si cuptorul metaforic al vietii, impreuna, voi doi va puteti descurca de orice.

Un cadou aniversar care respecta tema ceramicii este orice ceramica – ghivece, farfurii, o cana de cafea personalizata sau chiar o vaza plina de flori. Desigur, daca sunteti in cautarea de zile de experienta distractiva timp de doua in jurul temei, ati putea crea, de asemenea, propriile creatii intr-o clasa distractiva de olarit.

A 10-A Aniversare – Staniu / Aluminiu

Au trecut zece ani de cand ai spus: „Eu fac”! Poti sa-l crezi? Pentru a marca cifrele duble speciale, traditia afirma ca voi doi schimbati cadouri din staniu sau aluminiu. Dupa ce a ajuns la un deceniu de a ramane credincios ca sot si sotie, stanul simbolizeaza capacitatea de a dura in timp. Fabricat din cupru si bronz, stanul nu rugineste, deci nu se uzeaza.

Recente

Cum alegi o coafura in functie de forma fetei

Fiecare femeie are o forma complet diferita a fetei si fiecare este favorizata de o coafura diferita. Fata ovala, fata alungita sau fata in...

Design si tehnologie! Cel mai sic telefon mobil

Pana acum, Huawei s-a concentrat pe telefoanele pliabile cu linia sa Mate X, dar in sfarsit a venit timpul sa includem si linia P,...

Cum sa gatiti legumele in serie

Pentru micutul dvs care de-abia a inceput sa manance, preparati o singura serie de legume gatite. Cand bebelusul dvs incepe sa consume hrana solida, acesta...

Lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din masina

Este foarte important pentru orice posesor de masina si conducator auto ca in autoturismul sau sa aiba cateva lucruri esentiale pentru a fi pregatit...

Cum poti preveni sindromul de moarte subita la bebelusi?

Sindromul de moarte subita la sugari se manifesta prin moarte brusca a copilului mai mic de 1 an. Nu exista niciun semn prevestitor al...