Look masculin in costume feminine pentru toamna 2020

 Este fascinant cum moda are posibilitatea sa se schimbe atat de mult si de repede, insa, in acelasi timp, sa ramana la fel. Acum cateva sezoane vorbeam cat de sic sunt umerii “oversize” sau daca este potrivit sa purtam lenjerie ca obiecte vestimentare senzuale. Astazi, pentru sezonul toamna-iarna 2020/2013 vorbim despre influenta lui Helmul Newton sau a lui Yves Saint Laurent referitor la look-ul masculin.

Tendintele pentru noul sezon sunt variate, chiar si cand vine vorba despre costumul feminin, cu pantalon. Dupa cum vei putea vedea si pe site-ul https://foxi.ro, exista costume masculine, costume glamour, cu aplicatii aurii, centuri si elemente din blana, costume cu pantalon scurt sau lung, stramt sau larg. Noile costume vin in materiale din saten sau catifea, cu modele simple sau cusaturi brocart si in culori variate, perfecte pentru toate tipurile de femei.

Imprimeurile sunt peste tot in toamna 2020, de la colectii ca Prada sau Stella McCartney, care demonstreaza ca „mai mult este mai impunator”. Chiar si asa, nu trebuie sa eviti costumul alb, ca in colectiile Alexander Wang, Phillip Lim sau Saint Laurent, nici cel negru de la Ralph Lauren sau Donna Karan. Daca vrei sa pastrezi echilibrul, ramai monocromatic, iar pentru contrast adauga elemente cu imprimeuri indraznete.

Costume pentru femei – „power dressing” in toamna 2020

Cui ii atribuim revenirea puternica a acestei tendinte: economia si egalitatea drepturilor intre femei si barbati? Whitney Houston a spus o vorba inteleapta, ca ii place sa fie femeie intr-o lume a barbatilor, pentru ca daca ei nu pot purta rochii, femeile pot purta pantaloni. Cu toate acestea, a nu se intelege ca tendinta inseamna sa porti un costum pentru barbati, ci unul care iti pune in valoare formele feminine.

Costumul cu pantalon pentru femei a „cochetat” cu tendintele inca de prin anii ’60, cand a ajuns prima oara popular in randul sexului puternic. In noul sezon, costumele au evoluat destul de mult, insa femeile considera aceast look dificil de adoptat. Desi versatil, croiala costumului poate sa traga in jos look-ul, mai ales lungimea pantalonului. Daca vrei sa nu ai probleme in acest sens, opteaza pentru pantalonul care se termina deasupra gleznei.

Costume in tendinte: modele, imprimeuri, culori si croiala

Modelele de costume din galeria foto de mai jos sunt atat de diferite, incat daca unele „spun” functionalitate pentru look-ul de zi cu zi, la birou, altele exprima sexy, fastuos, pentru petrecerile nocture si, de ce nu, chiar pentru sarbatori – costumul din catifea rosie de la Ralph Lauren este exemplul perfect.

Pe langa imprimeuri si nuantele alb, negru sau rosu, in acest sezon opteaza cu incredere pe costumul albastru regal, cum ai vazut in show-ul Stella McCartney sau pentru un pastel, cum sunt tinutele din colectiile Diane von Furstenberg, Helmut Lang sau Sonia Rykiel.

La un astfel de costum, dupa cum am spus mai sus, croiala este esentiala atunci cand vine vorba de a face pantalonul si sacoul sa arate bine, cambrat pe corp. Designerii recomanda multe tipuri de croieli, dar sa ne limitam la doua look-uri: pantalonii largi cu talia inalta si cei pana, care se termina la glezna.

Recente

Tot ce trebuie sa stiti inainte de a te gandi la microblading

„Sprincenele sunt rama fetei”, cu siguranta ati auzit aceasta fraza si forma ei ne poate schimba complet aspectul si fata fara a fi...

Casa Inteligenta Simplificata cu Produse Sonoff: Un Ghid Detaliat

In era digitala rapida in care traim, conceptul de casa inteligenta devine tot mai accesibil si mai atractiv. O casa inteligenta iti ofera control...

Cum putem preveni si trata hepatita de tip B!

Hepatita de tip B este o boala destul de grava, ce are ca si cauza infectia cu virusul hepatitic B. Acest tip de infectie...

7 semne ca esti un om iluminat si stralucesti in viata

Poate crezi ca un om luminat este acela care stie totul sau care doar straluceste artificial pentru a atrage atentia, dar nu este cazul.A...

Rase de caini potrivite barbatilor

Barbatii sunt mai pretentiosi atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Acestia isi doresc un caine care sa le completeze personalitatea...