Pozitii sexuale pentru femeile cu vaginul larg

Dupa o nastere naturala, majoritatea femeilor vor avea o problema cu revenirea peretilor vaginali la starea de dinainte de sarcina. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca peretii vaginali sunt destul de elastici, insa nu revin la forma initiala. Vaginul se poate largi si odata cu trecerea timpului, iar partenerul tau va simti acest lucru. funnyblog.ro iti va sugera 5 pozitii sexuale pentru femeile cu vaginul larg pe care le poti incerca si cu cateva jucarii sexuale cumparate la magazinele online de sex shop.

Doggie style. Pozitia o cunosti foarte bine, tu stai in genunchi si el te penetreaza pe la spate. Aceasta pozitie faciliteaza o penetrare foarte adanca, iar daca ai vaginul larg trebuie doar sa apropii picioarele. Cu cat picioarele tale vor fi mai unite cu atat peretii vaginului se vor mula mai bine pe penisul partenerului.

La margine. Si aceasta pozitie implica o penetrare mai adanca. Tu stai intinsa, cu bazinul la marginea patului. El sta in genunchi in fata ta si te penetreaza. Ideal ar fi ca picioarele tale sa fie tot unite, si sa le sprijini pe unul dintre umerii partenerului.

Genunchii la piept. Pozitia de baza este cea a misionarului, pe care o modificam putin. Cum stai intinsa pe spate, iti aduci genunchii la piept. Pozitia presupune o penetrare adanca, asa ca ai grija sa fii bine lubrifiata pentru a nu simti niciun discomfort in timpul actului sexual. Pentru a strange si mai mult peretii vaginului incruciseaza picioarele de la genunchi.

Misionarul pe burta. In loc sa te asezi pe spate, te vei aseza pe burta. Picioarele tale trebuie sa fie foarte apropiate. El te va penetra pe la spate, stand in genunchi. Pozitia este foarte apreciata de barbati, deoarece ei domina in acest caz si, in plus, au si o priveliste frumoasa.

In picioare. Este o pozitie simpla, in special daca partenerii au inaltimi apropiate. Daca nu va trebui sa te folosesti de perne sau de o treapta, depinde ce ai la dispozitie. Tu trebuie sa stai cu fata spre perete (de care te sprijini), iar el vine pe la spate si te penetreaza. Din nou picioarele tale trebuie sa fie foarte apropiate pentru a-i crea partenerului efectul de vagin stramt.