Design si tehnologie! Cel mai sic telefon mobil

Pana acum, Huawei s-a concentrat pe telefoanele pliabile cu linia sa Mate X, dar in sfarsit a venit timpul sa includem si linia P, una dintre preferatele noastre, iar rezultatele sunt minunate!

Huawei Consumer a anuntat lansarea in Mexic a celui mai recent smartphone pliabil emblematic, Huawei P50 Pocket. Cea mai recenta expresie a ADN-ului marcii din seria P este conceputa pentru a permite consumatorilor sa exploreze intersectia dintre estetica tehnologica si fotografia inteligenta.

Stabilind un nou standard pentru designul industrial al smartphone-urilor, brandul si-a unit fortele cu proeminentul designer haute couture Iris Van Herpen intr-o colaborare inter-industriala pentru a crea Huawei P50 Pocket Premium Edition. Cel mai recent smartphone emblematic isi duce imaginea la noi culmi cu Huawei XD Fusion Pro Image Engine, care accepta acum tehnologia de imagistica cu spectru ultra.

Un design elegant si functional!

Designul complet nou al balamalei permite smartphone-ului sa se inchida perfect intr-o forma subtire, prietenoasa cu buzunar. Experienta generala a utilizatorului este imbunatatita semnificativ, deoarece ecranul principal ofera un camp vizual larg, in timp ce ecranul extern introduce noi moduri de interactiune cu dispozitivul.

Huawei P50 Pocket are noua generatie de ridicare multidimensionala si design multidimensional, permitand smartphone-ului sa obtina o pliere perfecta si un factor de forma subtire. Ecranul, care masoara 6,9 inchi in diagonala cand este desfasurat, ofera o experienta de vizionare captivanta cu imagini foarte detaliate si fluide. In plus, fiind un ecran 21:9, are o perspectiva incredibil de larga, perfecta pentru continut cinematografic. Display-ul inteligent Cover Screen ofera notificari si permite utilizatorilor sa acceseze anumite servicii rapid si usor, fara a fi nevoie sa desfaca dispozitivul.

Richard Yu, CEO al Huawei, director general al Huawei Consumer Business Group si director general al unitatii de afaceri Huawei Intelligent Automotive Solutions, a declarat: „In seria P, nu am incetat niciodata sa exploram posibilitatile esteticii, tehnologiei si fotografiei inteligente. de timp, cu Huawei P50 Pocket, am facut din nou o descoperire in estetica tehnologica si factorul de forma al smartphone-ului.Acest lucru ne-a permis sa oferim un design de pliere imbunatatit, precum si o fotografie mai buna si experiente de interactiune mai interesante. “

Telefonul este disponibil si in doua culori fascinante: Alb si Premium Gold. Culoarea alba emana o stralucire asemanatoare unui diamant, in timp ce Premium Gold este o expresie a artei.

Inspirata de stralucirea diamantelor, culoarea Alba recreeaza frumusetea pietrei pretioase cu fundalul sau de cristal ultra-fin. Designul unic de micro-sculptura 3D rezoneaza in jocul de lumini si umbre, aducand o stralucire ca un diamant si o senzatie artistica in spatele smartphone-ului. Gama de culori Premium Gold a fost conceputa in colaborare cu designerul de varf Iris Van Herpen si este guvernata de principiul „simbiozei”. Partea din spate a dispozitivului surprinde umbrele si textura pamantului, aduse la viata de designul avansat de micro-sculptura 3D.

Dupa cum sugereaza si numele, P50 Pocket poate fi pliat perfect intr-un corp ultra-subtire si usor, care este o bucurie de tinut in mana. Desfasurat, ofera un ecran generos de 6,9 ​​inchi cu un raport de 21:9, oferind o experienta extraordinara atunci cand vizionati videoclipuri sau filme. In plus, are o densitate de pixeli de 442ppi si accepta 1,07 miliarde de culori si o gama larga de culori P3, oferind o autenticitate incredibila a culorilor si o calitate impecabila a imaginii. Ecranul accepta, de asemenea, o rata de reimprospatare de pana la 120 Hz, precum si o rata de esantionare tactila de 300 Hz. In plus, suportul pentru atenuarea PWM de inalta frecventa la 1440 Hz asigura ca ochii utilizatorilor sunt intotdeauna protejati.

Punctul culminant al anilor de cercetare si dezvoltare, balamaua multidimensionala de noua generatie reprezinta o imbunatatire completa fata de predecesorul sau si are o raza si mai mica. Combinat cu designul unic de ridicare multidimensionala, permite dispozitivului sa fie si mai subtire si sa produca un ecran mai fin atunci cand este desfasurat. Materiale inovatoare, cum ar fi metalul lichid pe baza de zirconiu si otelul ultra-inalt de 2.100 MPa, sunt, de asemenea, folosite pentru a construi sistemul de balamale, imbunatatind si mai mult fiabilitatea mecanismului de pliere.

Cu cea mai buna camera!

Camera Ultra Spectrum Array este cel mai recent produs din incercarea neobosita a Huawei de a imbunatati tehnologia camerei. Este alcatuit dintr-o camera True-Chroma de 40 MP, o camera cu unghi ultra-larg de 13 MP, o camera cu spectru ultra-spectru de 32 MP, un senzor cu spectru multiplu cu 10 canale si un iluminator cu spectru ultra-spectru.

Fiecare generatie a reprezentat o descoperire, iar linia P50 nu face exceptie. In ceea ce priveste Pocket, telefonul dispune de algoritmi de selfie pentru camera din spate si foloseste senzorul mare al camerei pentru a creste performanta in conditii de lumina scazuta, permitand smartphone-ului pliabil sa profite din plin de factorul sau de forma si sa permita utilizatorilor sa ia o calitate superioara si mai atmosferica. selfie-uri. Indiferent daca utilizatorul filmeaza intr-un mediu iluminat din spate sau cu lumina scazuta, camera din spate produce intotdeauna portrete cu piele detaliata, cu aspect natural.

Ca parte a camerei Ultra Spectrum, obiectivul Ultra Wide Angle are un camp vizual de 120 de grade, facandu-l o camera excelenta pentru a surprinde vederi frumoase, oferind fotografii macro cu o claritate impecabila. Datorita functiei Ultra Spectrum Fluorescent Photography, poate captura, de asemenea, continut si detalii care nu sunt vazute de ochiul uman, permitand utilizatorilor sa descopere modele care au fost ascunse anterior cu ochiul liber.

Si nu in ultimul rand, Huawei P50 Pocket introduce pentru prima data detectarea protectiei solare. Accesibil prin aplicatia Mirror, aceasta caracteristica la indemana vizualizeaza gradul de protectie solara pe piele pentru a ajuta utilizatorii sa verifice petele descoperite si sa previna arsurile solare.

Interactiuni inovatoare

Ecranul frontal permite afisarea notificarilor, agendei, calendarului, muzica, vremea si controlul altor functii. O serie de teme vibrante sunt disponibile pentru utilizatori pentru a-si personaliza experienta de interactiune cu ecranul frontal. Continutul si serviciile circula perfect intre ambele ecrane, iar utilizatorii pot chiar accesa camera de pe ecranul frontal.

De asemenea, accepta modul Super Privacy. Pentru confidentialitate maxima atunci cand dispozitivul este inchis, Huawei P50 Pocket opreste automat camerele, microfonul si locatia si le porneste din nou cand il deschideti. Are o baterie de 4.000 mAh si accepta Huawei SuperCharge 40W pentru o reincarcare rapida si fara efort.

Huawei P50 Pocket este echipat cu unele dintre cele mai de ultima ora tehnologii pentru a oferi o experienta excelenta pentru utilizator. Platforma mobila Snapdragon 888 4G asigura performante remarcabile si versatilitate fantastica in diferite scenarii.

Pret si disponibilitate

Cel mai recent pliabil al Huawei este acum disponibil pentru pre-vanzare in eShop, magazinul online oficial al Huawei si Telcel Online la un pret special de lansare de 39.999 USD MXN. Utilizatorii vor putea primi cadou ceasul inteligent Huawei Watch GT la achizitia lor. 3 si casti wireless Huawei FreeBuds Pro.

De parca nu ar fi de ajuns, la achizitionarea unui telefon mobil, fie ca este achizitionat printr-un magazin fizic sau prin magazinul online Huawei, consumatorii vor avea automat acces la beneficiile si avantajele serviciului VIP.

  • Protectie ecran: 1 luna de protectie impotriva deteriorarii accidentale a ecranului sau a capacului din spate (doar un eveniment in timpul perioadei).
  • 2 ani garantie impotriva defectelor de fabricatie. Este o prelungire cu 12 luni a perioadei de garantie conventionala.
  • Serviciu Huawei usa in usa (disponibil numai pentru clientii aflati in Mexico City). Utilizatorii il pot solicita prin orice canal de servicii de contact. Un singur eveniment in perioada de garantie.
  • Serviciul postal Huawei (disponibil numai pentru clientii care nu au acces la un Centru de servicii pentru clienti Huawei): Utilizatorii pot aplica prin orice canal de servicii. Timp de raspuns 3 pana la 7 zile.
  • Atentie personalizata. Utilizatorii vor putea efectua intretinere preventiva gratuita; curatenie exterioara si interioara sau actualizare software.

Recente

Ghiozdane ieftine moderne cu design placut pentru copii

Intoarcerea la scoala este interesanta atat pentru copii, cat si pentru parinti. Si prima zi de scoala include in mod natural un ghiozdan elegant....

Tratamente naturiste pentru colonul iritabil!

Colonul iritabil este o afectiune intestinala care deregleaza echilibrul normal dintre activitatea secretorie a mucoaselor si activitatea motorie a intestinului. Acest sindrom poate fi datorat...

Ce parfumuri prefera barbatii pe pielea femeilor

S-a dovedit stiintific ca exista anumite mirosuri mai placute pentru barbati, atunci cand femeile poarta anumite parfumuri pe pielea lor.Unele mirosuri starnesc fantezii si...

Cum sa-ti faci propriile emoji-uri pe iPhone si Android

Ti-ai vazut prietenii impartind videoclipuri si emoji-uri cu personaje de desene animate care arata ca ei? Vrei sa faci la fel? In onoarea viitoarei...

Pantofi: pe care sa-i alegi pentru exercitii fizice

Oricine a practicat orice sport stie ca purtarea pantofilor de tenis gresiti poate provoca vezicule, calusuri, fisuri sau dureri chinuitoare la nivelul picioarelor si...