Ser facial: pentru ce este si cum sa-l incluzi in rutina ta de frumusete

Serul facial s -a infiltrat de cativa ani printre cele mai solicitate produse pentru rutinele de curatare. Nu este un inlocuitor al cremei hidratante, dar este o formula usoara care patrunde mai adanc si face pielea sa arate stralucitoare si elastica in timp ce netezeste liniile fine. Va explicam cum functioneaza si va oferim o serie de propuneri de branduri mexicane organice pe care sa le includeti printre aliatii tai.

Sunt multi care au experimentat deja magia serului pentru ei insisi. Expertul in machiaj Kristofer Buckle confirma ca utilizarea unui ser de fata ajuta pielea „sa aiba o textura mai ferma, mai neteda, precum si sa restranga porii”. Acest lucru a fost confirmat in munca sa cu celebritati precum Christina Aguilera, Mariah Carey si Blake Lively. 

Se poate intampla ca odata cu suma mai multor produse sa apara uneori indoiala: mai intai crema hidratanta, serul sau crema de protectie solara? O explicam mai jos.

Includerea serului facial in rutina ta de frumusete va reduce liniile de expresie. 

Serul facial , sau serul, este un produs de ingrijire a pielii care are capacitatea de a ajunge in straturi adanci si efectueaza o injectie de nutrienti la radacina. Se foloseste dupa sapun si inainte de crema hidratanta pentru a termina intotdeauna cu protectie solara , nu conteaza daca nu ai de gand sa iesi din casa in acea zi. Acesta din urma este intotdeauna o necesitate.

Serurile permit ingredientelor active sa patrunda in profunzime avand o baza liposolubila, astfel proprietatile lor merg direct la sursa si nu stau pe suprafata pielii. Serul iti face pielea sa arate mai stralucitoare, mai bine hidratata, netezeste liniile de expresie si reduce acneea . De aceea, serul de fata este tot ce are nevoie pielea ta (daca ai peste 30 de ani).

Pe care sa alegi si cum sa o aplici?

Exista diferite tipuri de seruri hidratante care pot varia in functie de tipul de piele si de varsta ta. Pentru pielea uscata , cele care contin vitamina E , acid glicolic si acid hialuronic sunt recomandate pentru o mai mare hidratare. Daca fata ta are nevoie doar de putina stralucire , incearca creme hidratante cu ceai verde sau acid ferulic. 

Se aplica dimineata si/sau seara, asa cum este specificat pe flacon. Pe palma, turnati trei picaturi si masati usor fata si gatul pana cand pielea absoarbe produsul. Mai jos listam o propunere de marci mexicane si organice care includ serul facial printre produsele lor si pe care le puteti accesa cu usurinta prin paginile lor web. 

AHAL

Ahal are o linie de produse de machiaj si ingrijire a pielii care au grija de fata ta si de mediul inconjurator. Cautati serul hidratantFacial Roll On Marula” . Brand-ul il recomanda pentru toate tipurile de ten iar aplicatorul sau este foarte confortabil si il poti duce peste tot. Are un continut ridicat de vitamina C si costa 510 USD.

Xamania Ecoskincare

Acest brand este format dintr-un grup de femei care isi fac produsele bazate pe medicina indigena si ancestrala. Este pe piata de zece ani si produsele sale au fost acceptate pe scara larga. Brandul are patru tipuri diferite de seruri faciale : Macadamia, Hemp, Rosa Mosqueta sau Hidaluronico & Dame ; in functie de beneficiile pe care le cauti si de tipul tau de piele. Puteti comanda produsele lor online.

Tu esti Perez?

Ere Perez este o afacere de familie condusa de creatorul ei. Filozofia sa este de a oferi produse naturale de foarte inalta calitate la un pret accesibil. Marca prezinta „ serul de amplificare verde quandong ” (730$ MXN), un stimulent hidratant bogat in antioxidanti, facut cu fructe de desert pentru a calma pielea obosita si pentru a reduce semnele de imbatranire.  

Recente

Totul despre colicile la bebelusi!

Marea majoritate a bebelusilor au in primele luni de viata asa-numitele colici abdominale. Ei devin agitati, plang mult si misca nervos din picioare. Crampele...

Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa...

Motive pentru care femeile nu sunt atrase de sex

Foarte multe femei considera ca sexul nu este o prioritate, si aici vorbim mai ales de femeile casatorite, cu copii. Ei bine, specialistii in...

Mesaj romantic postat de Lora!

Despre Lora, toti stim ca este intr-o casnicie fericita, ca isi iubeste mult sotul si ca dovada, nu omite nicio ocazie de a-i arata...

De ce ma indragostesc atat de usor?

Indragostitii nu sunt intotdeauna oameni fericiti. In spatele celor care sunt emotionati instantaneu exista o tendinta periculoasa de idealizare, precum si anumite neajunsuri...