10 pasi pentru a avea grija de genele tale in sezonul cald

Diferenta dintre genele bine ingrijite si altele care nu sunt este vizibila si vizibila cu ochiul liber. Genele atente sunt mai populate, alungite, curbate iar culoarea lor este mult mai intensa. Prin natura sa, fiecare persoana are un tip diferit de gene si, prin urmare, ingrijirea de care are nevoie este si foarte diversa.

Aceste gene bine ingrijite maresc ochiul, definesc aspectul si adauga personalitate. Ochii par mai intensi si par mai vitali. De aceea, trebuie respectate o serie de precautii si trebuie evitate anumite practici si obiceiuri proaste zilnice care le pot deteriora.

1. Protejati-le de razele UV. De asemenea, genele sunt afectate de soare si caldura, asa ca expunerea indelungata nu este recomandabila, deoarece devin mai uscate si mai casante. Nu te expune la soare cu genele machiate, pentru ca in acest fel slabesc si strica. O recomandare pentru acest fapt este folosirea ochelarilor de soare. Acest lucru va protejeaza si sanatatea ochilor in general.

2. Hraneste-ti genele. Aplica o masca de protectie inainte de a te expune la soare, caldura, piscina sau apa de mare. Cand pleci, aplica un fel de ser regenerant sau ulei de ricin. Asa cum facem cu intregul nostru corp, este important sa hranim zilnic genele. Acest lucru este pozitiv pentru ei sa creasca mai bine si mai puternic. Noaptea, poti aplica putina vaselina sau poti folosi cateva produse naturale precum uleiul de masline, uleiul de migdale sau o infuzie de musetel. Toate acestea pot fi aplicate cu un tampon de vata pentru urechi, folosind miscari blande. Vor castiga densitate si hidratare.

3. Clatiti-va fata. Cand iesi din apa de la piscina sau de pe plaja, clateste-ti fata cu apa curata, rece sau calduta pentru a indeparta clorul si sarea. Pieptanati-va usor genele cu o perie pentru a le descurca si a le indrepta.

4. Evita transpiratia pe fata. Este indicat sa evitati pe cat posibil transpiratia pe fata, de exemplu purtand bentite pentru cap atunci cand faceti exercitii fizice sau cand mergeti la soare.

5. Periaza-ti genele zilnic. Aceasta este o practica excelenta pentru a-i mentine sanatosi si pentru a le promova cresterea. Este indicat sa achizitionati o perie anume si sa le pieptanati intotdeauna de jos in sus, de la radacina pana la capat. In plus, puteti imbunatati periajul aplicand cateva picaturi de ulei de ricin sau de migdale.

6. Indeparteaza intotdeauna machiajul ochilor. Daca ai aplicat rimel sau orice alt produs de machiaj, este important sa indepartezi bine machiajul din zona. Acesta este un pas esential. Ideal este sa achizitionezi un demachiant hipoalergenic pentru ochi si sa il aplici cu ajutorul unui tampon de bumbac. Discul de bumbac inmuiat trebuie lasat cateva secunde pe ochiul inchis, pentru a se inmuia vopseaua si apoi, printr-un masaj usor, se va desprinde.

7. Alege un machiaj bun. Este important sa alegeti un rimel bun atunci cand aplicati machiajul ochilor. Cosmeticele de proasta calitate isi iau in cele din urma efectele asupra ochilor nostri. Pentru a alege cele mai bune produse, este indicat sa tii cont ca acestea contin extracte sau substante naturale precum colagen si elastina. Acest lucru va intareste cresterea in fiecare aplicatie.

8. Foloseste bine ondulatorul. Acest instrument ne ajuta sa scoatem in evidenta genele mai lungi si curbate , ceva ce infrumuseteaza fata. Cu toate acestea, utilizarea lor incorecta le poate determina sa se rupa si le poate slabi. Este convenabil sa-l folositi numai in ocazii speciale.

9. Ai grija de alimentatia ta. Urmati o dieta echilibrata, deoarece ajuta la intarirea si stimularea cresterii parului in general. Este recomandat aportul de legume, fructe si cereale in dieta dumneavoastra zilnica.

10. Aplica tratamente complementare. In farmacii exista anumite tratamente cu care este posibil sa completezi toate cele de mai sus pentru ingrijirea si intretinerea genelor tale si ca aspectul tau sa fie impresionant in orice moment.

Recente

Cele mai bune marci de sampanie: delicii spumante

Vinul spumant a luat nastere in Franta in secolul al XVII-lea ca un experiment pentru nobilimea vremii. Ulterior a fost perfectionat si popularizat de...

Revine Serban Huidu in televiziune?

Stim cu totii ca Serban Huidu s-a retras de pe micile ecrane in octombrie 2011, ca urmare a accidentului auto in care acesta a...

Ce parfumuri prefera barbatii pe pielea femeilor

S-a dovedit stiintific ca exista anumite mirosuri mai placute pentru barbati, atunci cand femeile poarta anumite parfumuri pe pielea lor.Unele mirosuri starnesc fantezii si...

Practici zilnice pentru o viata intima mai armonioasa

O viata intima armonioasa te ajuta sa ai o sanatate de fier, si nu doar fizica ci si mentala. Cuplurile cu o viață sexuală...

Afla cum poti slabi 5 kg in doar 3 zile!

Dieta de trei zile iti detoxifica corpul si regleaza nivelul colesterolului din sange. Totusi, chiar daca dieta este stricta, este conceputa intr-un mod in...