Cum sa faci impletituri laterale: 3 stiluri diferite

Ni s-a intamplat tuturor: dupa cateva ore din zi, si mai ales pe vreme calda sau in zilele cu multa miscare, ne legam parul fara sa ne dam seama, poate fi un coc, o coada de cal sau un simplu si clasic.

Cand ne impletim parul pentru a obtine un aspect fara efort, cel mai bine este sa o facem cu impletituri laterale in diferitele sale variante: o impletitura traditionala, franceza, olandeza… dar intotdeauna lateral ca prescriptori de stil precum Blake Lively, Emma Watson sau Cara. au purtat.Delevingne.

Desigur, exista si alte stiluri de impletitura laterala pe care le puteti incerca (si da, exista chiar si unele care merg cu parul in jos). Va prezentam aici un ghid cu trei optiuni diferite pentru a va impleti parul in lateral.

Care sunt impletiturile laterale?

Impletiturile laterale, dupa cum indica numele lor, se refera la coafura impletita, dar purtate pe o parte a fetei. Poate fi impletitura traditionala care incepe de la o coada de cal a parului tau sau stiluri mai complexe care merg de la impletitura frantuzeasca la impletitura coada de sirena.

Alte variante ale impletitiilor laterale includ parul liber, deoarece impletirea poate incepe de la suvitele cele mai apropiate de frunte si le poate lua inapoi, selectand doar cateva benzi de par, astfel incat restul parului sa cada liber. Totul depinde de stilul pe care vrei sa-l obtii cu o impletitura laterala.

De ce este bine sa faci impletituri laterale?

Ca aproape toate impletiturile , cele care merg in lateral au acel factor dezordonat pe care il iubim si care se potriveste foarte bine cu un look de primavara . Purtate lejer, impletiturile laterale nu trebuie stranse prea mult si, prin urmare, nu va vor rani scalpul si nu va vor da batai de cap pe tot parcursul zilei.

Desi este o coafura ancestrala care a fost purtata de barbati si femei din diferite culturi, evolutia ei a determinat-o sa devina un simbol al feminitatii absolute, fapt care se accentueaza atunci cand parul este impletit lateral , rezultand un aspect romantic in cei care decid sa-l poarte.

De ce ai nevoie pentru a face impletituri laterale?

Pentru a face urmatoarele coafuri veti avea nevoie de un pieptene cu capat ingust pentru a face despartire laterala si legaturi mici transparente sau pentru a imita tonul parului. Pentru a da textura si miscare parului, puteti sa va uscati sau sa folositi mainile.

Cum sa faci impletituri laterale?

Cum sa faci impletituri laterale cu parul liber?

Jennifer Aniston a incercat propria versiune a impletiturii laterale cu parul liber. Jason Merritt/TERMEN

  1. Impartiti parul cu o despartire laterala (cea preferata), despartiti o suvita care se naste din partea cea mai apropiata de frunte de acea linie, asigurati-va ca nu este prea groasa pentru ca impletitura sa arate delicata. Restul parului il tine cu ajutorul unui elastic.

  2. Immpletiti suvita din trei suvite (o impletitura traditionala) si legati-o cu o banda de cauciuc transparenta. cand faci tesutul, directioneaza-l in lateral pentru a usura urmatorul pas. Nu trageti impletitura prea strans

  3. Intre gaurile impletiturii, introduceti suvite subtiri de par care vin din zona scalpului, faceti-o pana la mijlocul impletiturii. 

  4. Ascundeti restul impletiturii legand-o de o mica sectiune de par pe fundul capului.

  1. Cu ajutorul degetelor sau uscatorului, da-ti textura parului luandu-l in lateral, nu trebuie sa fie perfect pieptanat , ideea este sa porti impletitura intr-un stil casual.

  2. Odata ce parul tau a capatat miscare , tine-l intr-o parte si incepe sa-l impletesti. In loc sa faceti impletitura traditionala unde cele doua suvite laterale trec peste mijloc, aduceti cele doua suvite laterale dedesubt pentru un efect si mai dezordonat. Odata ce ati terminat de impletit, legati-o cu o banda de cauciuc.

  3. Cand ati terminat de impletit, intindeti capetele impletiturii in sectiuni pentru acea atingere dezordonata.

Cum sa faci o impletitura laterala care incepe de la franjuri?

  1. Despartiti-va parul in lateral , lasand deoparte sectiunea de franjuri (daca nu aveti franjuri, apucati zona de par cea mai apropiata de frunte.

  2. Impletiti acea sectiune de doua ori intr-un mod clasic , trecand capatul unei laturi peste cel din mijloc si invers.

  3. Incepeti sa luati sectiuni de par care au ramas libere impletindu-le peste capatul din mijloc.

  4. Cand ajungeti la gat, incepeti sa luati suvite din spatele coafurii si impletituri, intotdeauna deasupra axei coafurii, care este capatul din mijloc.

  5. Ata con una liga transparente.

Ce accesorii poti adauga la impletiturile laterale?

Poti adauga accesorii la impletitura in functie de stilul tau personal. Edward Berthelot

Totul depinde de ocazie si de stilul tau personal . Majoritatea vedetelor care aleg sa poarte impletituri laterale le pastreaza simple si fara accesorii, altele precum Janelle Monae opteaza pentru barete pentru a adauga o nota chic coafurii, un truc foarte eficient daca ai de gand sa porti impletitura putin mai produsa. la evenimente speciale.

Recente

Printesa Diana: istoria si evolutia celebrei ei tunsori

„Nu ma asculta, sunt aici si ma intreb daca pot sa-mi fac aceeasi coafura ca printesa Diana ”, a scris un utilizator de Twitter,...

Ghid de stil: camasi care arata bine cu un costum gri

Un costum gri este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face in dulapul tau. Este eleganta, sofisticata, trendy si super...

Ce inseamna iubirea de sine

Este important de stiut ca nu poti avea o relatie de cuplu armonioasa daca nu te iubesti mai intai pe tine. Iata cateva sfaturi...

Greșeli care apar atunci când vă citiți singur cărțile de tarot

 Dintotdeauna oamenii au fost fascinați despre faptul cum într-un simplu pachet de cărți se tarot se pot regăsi răspunsurile la atâtea întrebări, informații despre...

Ce produse sa folosim pentru protectia solara in functie de tipul pielii

Pentru ca a venit vara, trebuie sa ne gandim si la protectia solara, foarte importanta in aceasta perioada. Dermatologii ne recomanda sa nu iesim...