Cel mai bun tratament cu colagen pentru indreptarea parului

Daca sunteti unul dintre cei care doresc sa mentina un par complet drept, frumos si sanatos, sunt sigur ca veti fi interesat sa aflati despre cel mai bun tratament cu colagen pentru indreptarea parului, chiar si de acasa.

Sa incepem prin a vorbi despre importanta colagenului in organism, a carui functie principala este de a mentine toate tesuturile structurale ale corpului ferme si puternice.

Studiile au aratat ca corpul uman este format din aproximativ 30% colagen, care poate fi gasit in componentele muschilor, oaselor, tendoanelor, dintilor, unghiilor, pielii si parului.

Concentrandu-ne in mod special pe par, ne putem asigura ca lipsa de colagen din organism afecteaza sanatatea parului intr-un anumit fel.

Dar, cum pierdem colagenul din par? Exista mai multe moduri de a pierde aceasta proteina in par, putem spune ca principala cauza este trecerea anilor.

Pe langa aceasta, expunerea excesiva la soare, utilizarea constanta a dispozitivelor de incalzire (placa de indreptat, uscator, ondulator) si aplicarea persistenta a tratamentelor chimice sunt de obicei alte cauze ale pierderii de colagen in par.

Cand se intampla acest lucru, suvita de par tinde sa slabeasca, sa-si piarda din forta, sa straluceasca si in final ajunge sa cada, punand definitiv capat calitatilor parului radiant.

Insa, din fericire, astazi domeniul coaforului ofera nenumarate produse pentru a indrepta parul definitiv  pe baza de colagen si cei mai apropiati insotitori ai sai; aminoacizi, arginina, prolina si hidroxiprolina, care pe langa faptul ca te ajuta sa arati parul drept, il mentin puternic si sanatos.

Asadar, daca ceea ce iti doresti este sa-ti indrepti parul si sa completezi lipsa de colagen pentru a obtine un par neted, puternic si stralucitor atunci te invit sa stii…

Cel mai bun tratament cu colagen pentru indreptarea parului

Acest tratament a fost unul dintre cele care a revolutionat cel mai mult industria coaforului, datorita efectului complet inofensiv asupra sanatatii parului, este tratamentul de exoplastie capilara.

Ce este Exoplastia?

Exoplastia capilara este asemanatoare cu cheratina dar imbunatatita, cu exceptia faptului ca este alcatuita doar dintr-un amestec de proteine ​​de colagen, care este total benefic pentru par si scalp.

Una dintre particularitatile acestui tratament este ca, spre deosebire de cheratina, indreptarea japoneza si alte tratamente pentru parul indreptat, nu contine niciun tip de substante chimice nocive, cum ar fi formaldehida.

Ca sa nu mai spun ca pe langa faptul ca il indreapta pentru cateva luni, acest tratament cu colagen sau exoplastie hraneste in profunzime scalpul, favorizand cresterea parului, inchizand cuticulele de pe fiecare suvita, recuperand varfurile despicate si oferind o stralucire incredibila.

Cum se face acest tratament?

Acest tratament se efectueaza de obicei in saloanele de infrumusetare, cu toate acestea, este unul dintre numeroasele produse pentru indreptarea parului acasa , asa ca in ambele cazuri, pasii de urmat pentru aplicarea lui sunt practic aceiasi:

  1. Incepeti prin a va spala parul de cel putin doua ori cu samponul specific pentru tratament.
  2. Indepartati excesul de umiditate, pieptanati si separati parul in sectiuni.
  3. Luati suvita cu suvita si cu ajutorul unei perii de coafura aplicati produsul de colagen.
  4. Lasati-l sa actioneze pe par cel putin 30 de minute.
  5. Dupa acest timp, clatiti-va parul cu multa apa calda.
  6. Se usuca cu ajutorul uscatorului si apoi se incepe cu activarea tratamentului de calcat, tot suvita cu suvita, cu fierul de calcat la temperatura ridicata pana se termina tot parul.
  7. Dupa efectuarea tratamentului de exoplastie capilara este necesar ca, la fel ca si in cazul tratamentului cu botox sau keratina, sa stai macar cateva zile fara sa te speli pe par.De asemenea, sa nu porti codite, bentite, palarii sau orice alt accesoriu care marcheaza par.In cazul in care observati ca o suvita de par s-a ondulat sau increti, treceti din nou fierul pentru a o indrepta.
  8. Odata ce au trecut zilele cu tratamentul si a venit momentul sa-l speli din nou, trebuie sa o faci cu un sampon fara sodiu, adica fara sare.

Timpul necesar pentru aplicarea acestei indreptari permanente cu colagen va fi de trei pana la patru ore, in functie de cat de abundent si de lung este parul.

Cat dureaza efectul acestui tratament cu colagen?

Durata efectului acestui tratament va depinde de starea si tipul de par care urmeaza sa fie tratat, cu toate acestea, timpul estimat variaza intre 3 si 5 luni.

Asta inseamna ca te vei putea bucura de cateva luni de vis devenit realitate, datorita efectelor exoplastiei; cel mai bun tratament cu colagen pentru a indrepta parul , a-l intari si a-i oferi stralucire.

Recente

Cum sa decorezi o camera pentru copii fara a esua in incercare

Decorarea unei camere pentru copii da zbor imaginatiei, aceasta parte a casei este cea pe care iti va face cel mai mult placere sa...

Mircea Badea ii raspunde amenintator lui Oreste!

Mircea Badea a facut unele declaratii spre sfarsitul saptamanii trecute pe pagina sa personala de Facebook referitoarea la un interviu dat de Oreste penru...

Printesa Diana: istoria si evolutia celebrei ei tunsori

„Nu ma asculta, sunt aici si ma intreb daca pot sa-mi fac aceeasi coafura ca printesa Diana ”, a scris un utilizator de Twitter,...

9 colectii capsula de moda care sarbatoresc Anul Tigrului

Anul Nou Lunar este un motiv de sarbatoare pentru tarile asiatice, precum si pentru fanii modei...

Remedii la domiciliu pentru ameliorarea si prevenirea frecarii pe picioare

Anotimpurile calde sunt aproape si probabil ca vrei sa porti o rochie sau o fusta pentru a merge la plimbare, totusi apare si frizarile...