10 pasi pentru a pierde in greutate la locul de munca

Antreneaza-te si slabeste. Sticla de apa care se odihneste langa computer poate sa nu fie suficienta daca ceea ce faci este sa cresti dimensiunea unui fund care iese rar de pe scaun.

1.     Gaseste scaunul visurilor tale, cel pe care spatele tau si l-a dorit mereu. Un profesor american a descoperit ca un scaun reglabil (atat inalt, cat si cu spate) si cu cotiere permite pozitii de relaxare care te fac sa arzi calorii. Cauta posturi diferite dar in care sa te odihnesti mereu si care nu necesita un efort suplimentar din partea spatelui tau.

2.     Telefon mobil in mana, picioarele mergand. Un kit hands-free care functioneaza si in afara masinii. Daca suna telefonul… Ridica-te! Cu un laptop de acest tip te plimbi, misti bratele, te intinzi si profiti de o plimbare inapoi pe care nu ai contat. Acest exercitiu poate arde chiar si pana la 500 de calorii pe zi.

3.     Sa mananci in afara biroului. Asociatia Americana de Dietetica a dezvaluit ca peste 70 la suta dintre angajati iau pranzul la birou de cel putin doua ori pe saptamana. Cand mancam constienti de ceea ce ne intra in gura, ne bucuram mai mult de mancare, iar foamea dureaza mult mai mult sa apara. Mancatul pentru a manca facand alte activitati nu ajuta digestia, se produce plenitudine si te vei simti imediat balonat. Bucurati-va de pranz, il meriti si este o datorie fata de tine.

4.    Gasiti-va gustarile sau ocazii strategic: daca sunt prajituri si mere in bolul dvs. de punch la mijlocul diminetii, puneti fructele in partea dreapta a biroului. Campul nostru vizual este mai larg in aceasta directie si vei dori sa mananci primul lucru pe care il vei gasi mai mult si ce mai bun decat ceea ce nu ingraseaza.

5.     Ceasca de cafea este umpluta cu ceai: Ceaiul verde are beneficii de slabire si antioxidante: reduce caloriile si arde grasimile. Aroma sa este placuta si te vei obisnui cu schimbarea in mai putin de o saptamana. Cafeaua se opreste din cand in cand, nu in fiecare zi.

6.     Recipiente inchise la culoare pentru gustarile tale: Daca inevitabil ai deja un loc rezervat pentru dulciurile si gustarile tale, arunca-le intr-un recipient opac. Laboratorul Universitatii Cornell a aratat ca angajatii tind sa manance cu 71% mai des atunci cand isi pun dulceata in recipiente transparente.

7.     Arome care combate foamea: gustul si mirosul se conecteaza pentru a va ajuta sa faceti poftele zilei. Inhalarea unui odorizant cu arome dulci precum vanilie, mar, menta si altele, suprima pofta de mancare intr-un procent considerabil.

8.     Razboiul greutatilor: pariaza si concureaza (sanatos) cu colegii tai pentru a vedea cine pierde mai multe kilograme intr-o luna. Fara a cadea in diete extremiste si a te ajuta unii pe altii, eviti sa te provoci cu bunatatile pe care le mananca altii si nu vor fi mirosuri sau pachete cu care sa cedezi ispitei.

9.     Lasa-ti lucrurile cat mai departe de birou: pranzul, sosetele, articolele de toaleta si orice folosesti in fiecare zi, dar nu risca sa te pierzi. Gasiti scuze pentru a va ridica si a fi activ.

10.     „Urci cu liftul?” Nu, multumesc. Veti observa diferenta in cateva zile daca alegeti sa mergeti la si de la birou. Fara lift. Este crucial sa ai in vedere ca miscarea motiveaza mai multa miscare si asta, la mai multa activitate de care are nevoie corpul tau atunci cand ramane atat de mult timp in repaus.

Recente

Printesa Diana: istoria si evolutia celebrei ei tunsori

„Nu ma asculta, sunt aici si ma intreb daca pot sa-mi fac aceeasi coafura ca printesa Diana ”, a scris un utilizator de Twitter,...

Andreea Marin s-a afisat cu medicul turc in Romania

Andreea Marin a decis sa nu se mai ascunda de ochii lumii si s-a afisat cu medicul turc, cu care se vehicula ca ar...

Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa...

Compatibilitatea berbecului cu celelalte zodii

Berbec. Sunteti amandoi firi destul de puternice si cateodata incapatanate si nu veti ceda deloc usor. Asa ca o relatie nu va merge intre...

Lumea Cosmeticii: Explorarea Beneficiilor, Avantajelor/Dezavantajelor Produselor de Frumusețe

Bun venit, dragi cititori, într-o explorare cuprinzătoare a fascinantei lumi a cosmeticii! În această postare ne vom scufunda în diversele beneficii și avantaje/dezavantaje ale...