Tunsoarea frantuzeasca: Ce ar trebui sa stii despre parul parizian

Tunsoarea frantuzeasca nu este altceva decat o reflectare a filozofiei pariziene: less is more. Femeile franceze au capacitatea incredibila de a-si face parul sa functioneze si de a se potrivi stilului lor de viata , emanand un look realizat cu efort minim care, pe langa faptul ca este practic, le face mereu sa arate super sic. 

Lucrul tare este ca nu exista doar o tunsoare frantuzeasca , ci exista o varietate de optiuni din care sa alegi pentru a realiza aceasta coafura fara efort . Si desi cu siguranta le vei recunoaste pe unele dintre ele, merita sa le arunci o privire pentru a-ti improspata memoria si pentru a invata noi modalitati de a purta aceste tunsori adaptand stilul francez la nevoile tale; si, astfel, vei putea realiza unele dintre tunsorile in tendinte pentru 2021.

Croiala bob dezordonata

Cererea pentru o taietura bob este in crestere de cateva luni; Este o coafura care are mai multe variante, facandu-l super confortabil si adaptabil oricarei forme a fetei. In plus, functioneaza pentru orice tip de par si este foarte usor de coafat si de jucat; il poti purta cum vrei, dar daca vrei sa obtii un stil parizian, atunci cand te trezesti aplica putin sampon uscat , perie-l si ia-l au naturale . Puteti adauga breton pentru o atingere jucausa.

Chiar si taiat plus breton

Aceasta coafura este cea mai vazuta pe strazile Parisului. Are un strop de epoca anilor 60 pe care parizienii par sa o iubeasca, pentru ca, pe langa faptul ca este un look care se realizeaza fara niciun efort, arata super sofisticat si se potriveste cu orice stil , tinuta; si il poti purta cu orice ocazie. Cat despre franjuri, il poti stiliza cu tipul care iti place cel mai mult: perdea, chiar, putin mai lunga, sau in lateral. Si nu ai nevoie de mai mult decat aceste sfaturi pentru a avea un par frumos de purtat zilnic. 

Bob clavicular 

Bob- ul claviculei este o taietura de inaltime medie care loveste clavicula, cu straturi de diferite inaltimi care adauga textura parului. Este o modalitate super usoara de a-ti improspata tunsoarea , este super usor de intretinut si, cel mai bine, nu trebuie sa sacrifici un coc dezordonat sau o coada de cal. Puteti sa o luati natural sau sa o coafati cu un uscator sau un fier de calcat si putin produs pentru a va proteja parul de caldura. De asemenea, puteti adauga breton pentru a-i oferi o nota diferita. 

Rize alocate

Urmand linia „mai putin este mai mult” si „ aspect fara efort ”, daca ai parul cret, cel mai bun mod de a realiza aceasta tunsoare frantuzeasca este: lasa-l sa fie. Da, permite buclelor tale sa capete o viata proprie si sa existe asa cum isi doresc ei, pentru ca ideea este sa arate de parca nu ti-a luat mult sa te pregatesti dimineata. Secretul este sa gasesti un echilibru intre dezordonat si sexy, fara sa arati (atat de) hippie ; pur si simplu un look cu textura si fara prea multa definitie. 

Tunsoare castron

Aceasta croiala este foarte faimoasa in societatea franceza, deoarece multe femei o purtau de fetite si unele petites filles inca o poarta. Desi aceasta tunsoare are o nota de inocenta si dulceata, este un look super sic si cool pe care , in plus, nu vei avea nevoie de mult pentru a o intretine. Doar periati-l dimineata, adaugati niste rimel pe gene si un ruj rosu (sau orice preferi) si esti gata. 

Dupa cum puteti vedea, tunsoarea frantuzeasca este de fapt mai mult decat una si va ofera o nota de rafinament fara prea mult efort; facandu-te sa arati mereu proaspat, la moda si gata pentru orice ocazie. Pentru a realiza oricare dintre aceste stiluri , te poti alia cu produse precum sampon uscat, spray texturant sau fixativ si, cel mai important, daca vei folosi un fier de calcat, ondulator sau uscator, aplica un produs care sa-ti protejeze parul de caldura.

Recente

Practici zilnice pentru o viata intima mai armonioasa

O viata intima armonioasa te ajuta sa ai o sanatate de fier, si nu doar fizica ci si mentala. Cuplurile cu o viață sexuală...

Fotografii Tumblr super usor de facut

Cu totii iubim fotografiile in stil Tumblr , de fapt, a fost o perioada in care aceasta retea de socializare a fost unde am...

Mononucleoza: simptome si cauze ale „bolii sarutului”

Mononucleoza sau „boala sarutului” este atat de comuna in alte parti ale lumii, dar in Mexic trece de obicei foarte neobservata. Cu siguranta ati...

Afla cum poti slabi 5 kg in doar 3 zile!

Dieta de trei zile iti detoxifica corpul si regleaza nivelul colesterolului din sange. Totusi, chiar daca dieta este stricta, este conceputa intr-un mod in...

5 beneficii principale ale consumului de inghetata pe care poate nu le cunosti

Cui nu i-ar placea sa savureze o inghetata in acest sezon de caldura intensa? Sigur toata lumea! Trebuie sa stiti ca aceasta mancare cremoasa,...