Cele mai bune jocuri video pentru copii

Lumea jocurilor este in continua expansiune si devine din ce in ce mai dificil sa ii intelegi contururile si nuantele. Multe jocuri sunt lansate in fiecare zi si pe multe platforme diferite. Fanii indragostiti si cei din industrie sunt intotdeauna la curent, dar este de la sine inteles ca nu toata lumea poate obtine o imagine completa.

Jocurile video au devenit o forma populara de divertisment pentru oameni din toate varstele si din toate colturile lumii. Cu o varietate larga de genuri, de la jocuri cu masini, actiune si aventura, pana la cele de strategie si simulare, jocurile video ofera o multime de optiuni pentru jucatori. Pentru a vedea cele mai populare jocuri video pantru copii viziteaza site-ul Kids Zone.

De exemplu, un parinte care trebuie sa-i ofere fiului sau fiicei lor un joc video s-ar putea gasi in dificultate. Care sunt cele mai bune jocuri video pentru copii disponibile pe piata? Aceasta este intrebarea pe care multi o vor pune. Ei bine, suntem aici sa va raspundem si sa va ajutam in alegerea dvs.

Nu numai ca va vom aduce cele mai bune jocuri video pentru copii, dar va vom ajuta sa intelegeti daca acestea sunt potrivite pentru dvs. , clarificand gradul de dificultate, necesitatea de a va ajuta copiii (sau fratii sau nepotii sau orice grad de rudenie pe care o ai) sa joci sau sa-ti asamblati achizitiile si pe prezenta unor achizitii suplimentare, digitale sau nu.

Starlink: Battle for Atlas

Am vorbit pe larg despre Starlink: Battle for Atlas in recenzia noastra, dar, pe scurt, ce trebuie sa stim? In jocul Ubisoft controlam o nava si, explorand un sistem extraterestra, luptam impotriva robotilor malefici, impreuna cu echipa noastra de eroi. Adevarata particularitate, insa, este legata de ceea ce se gaseste in afara jocului: jocul include un model de naveta, cu arme si personaje .

Modelul trebuie montat pe controler si atasat la consola cu un cablu: in acest fel, copilul va putea vedea in joc chiar nava pe care o are in maini. In plus, odata ce timpul pentru jocurile video a trecut, el isi poate continua aventurile folosind nava spatiala.

LEGO

Lumea LEGO este cu siguranta indragita de multi copii si evident transpunerea sa in jocul video nu poate lipsi. Adevarata putere a jocurilor video LEGO este ca exista un numar infinit de ele, bazate pe tone de filme, benzi desenate si desene animate. Fie ca este vorba de lumea DC, Marvel, Star Wars, Incredibilii, Harry Potter nu conteaza: toate sunt lucrari cu o structura similara si foarte potrivite pentru un public tanar . Trebuie sa lupti, sa sari si sa rezolvi mici puzzle-uri, dar mai presus de toate sunt jocuri foarte lungi si pline: daca copilul este pasionat, va dura mult sa faci totul!

Super Mario Party – Nintendo Switch

Super Mario nu are nevoie de prezentare: chiar si cei care nu au jucat niciodata jocuri video cunosc mascota Nintendo. In aceasta versiune (recenzia noastra aici), Super Mario Bros ne ofera un numar mare de mini-jocuri potrivite pentru toate varstele : este posibil sa jucati fie singur, impotriva personajelor gestionate de joc, fie chiar online – cu toata siguranta reguli Nintendo. In plus, daca prietenii copilului au si un Nintendo Switch, este posibil sa combinati consolele pentru a juca cateva mini-jocuri speciale. Un joc colorat si usor, potrivit pentru toate varstele si grupurile de jucatori.

Nintendo Labo

Nintendo Labo si trucul clasic al casei Kyoto. Ceva care depaseste un simplu joc video: am vorbit despre el in detaliu in recenzia noastra. Asa cum se intampla cu Starlink, despre care am mentionat mai sus, Nintendo Labo este in primul rand o jucarie , special facuta din carton. Pachetul Nintendo Labo contine o serie de desene animate de asamblat conform instructiunilor date de joc. Fiecare model de carton este legat de un minijoc: modelul de carton este mobil si activeaza diverse comenzi in joc. Daca in ochii unui adult poate parea neintrigant, pentru copii va fi o minune continua .

FIFA 19

Cine nu iubeste fotbalul? Multi, poate. Totusi, daca copilul este pasionat de fotbal, nu exista cadou mai sigur decat FIFA 19 . Cea mai recenta versiune a jocului EA isi ridica numele si faima. Veti gasi toti jucatorii adevarati, in echipele lor, cu fidelitate grafica de cel mai inalt nivel. In recenzia noastra v-am povestit exhaustiv despre acest joc, dar in final copilul dumneavoastra va fi interesat doar sa-si ia echipa preferata si sa marcheze gol dupa gol.

Just Dance

Ai o fetita salbatica care nu vrea sa stea jos si sa tina un controler? Iti place lumea Disney si Pixar? Asa ca de ce sa nu dezvalui ultimul capitol din saga Ubisoft: Just Dance 2019. Despre joc v-am povestit in review-ul nostru pe care il puteti citi la aceasta adresa, dar pana la urma tot ce va pasa este ca copiii sa se distreze.

O nota importanta: pentru a juca Just Dance, jocul si consola nu sunt suficiente . Pe PlayStation 4 aveti nevoie fie de o PlayStation Move, fie de o camera PlayStation (vanduta separat). Xbox One necesita Kinect (se vinde separat pe majoritatea modelelor). Alternativ, totusi, este posibil sa taiati capul taurului si sa utilizati o aplicatie speciala pe smartphone (aplicatia Just Dance Controller) , atata timp cat aveti incredere sa o oferiti unui copil care isi flutura bratele si picioarele si in stanga si in dreapta, desigur. Pe Nintendo Switch, pe de alta parte, nu trebuie sa cumparati nimic in plus.

Pokemon: Sa mergem, Pikachu! si Eevee!

Dupa marele succes la nivel mondial al variantei mobile a saga GameFreak, sau Pokemon GO, a fost firesc ca Nintendo si Pokemon Company sa urmareasca sa evolueze aceste mecanici. Multi fani istorici ai sagai au dat nasul la simplificarile si schimbarile facute, dar asta inseamna si ca cei mai tineri si cei mai neexperimentati jucatori se vor putea bucura de o aventura Pokemon fara teama . Puteti citi toate detaliile in recenzia noastra!

Acestea au fost sugestiile noastre pentru luna aceasta. Vom actualiza continuu aceasta lista cu cele mai bune jocuri video pentru copii, asa ca marcati pagina si urmariti in continuare allteK pentru a fi la curent. De asemenea, daca vrei sa stii care sunt cele mai bune jocuri pentru fiecare consola, iata ghidurile individuale: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch! Pentru a cumpara jocuri video la pret redus, intra pe Instant Gaming si arunca o privire la toate ofertele din catalog!

Recente

Arome Incantatoare pentru Living: Odorizantele de Camera EYFEL

Arome Incantatoare pentru Living: Odorizantele de Camera EYFEL Livingul este inima casei tale, locul unde te relaxezi, petreci timp cu familia si prietenii,...

Cum alegi o coafura in functie de forma fetei

Fiecare femeie are o forma complet diferita a fetei si fiecare este favorizata de o coafura diferita. Fata ovala, fata alungita sau fata in...

Cele mai rare si mai periculoase 10 alergii din lume

Alergiile apar atunci cand sistemul de aparare al corpului dumneavoastra reactioneaza exagerat la o substanta straina numita alergen, ducand la simptome variind de la...

Cum sa fii bun cu tine insuti

Care este propunerea concreta: Fii bun cu tine insuti? In actiuni ca acestea, ne vom aminti sa le avem mereu la indemana. In continuare, 7...

13 sfaturi pentru a recunoaste o persoana toxica

Cu totii am avut la un moment dat o experienta similara: de fiecare data cand intram in contact cu o anumita persoana, ne intoarcem...