Apeleaza la tractari auto specializate ori de cate ori ai nevoie

E bine sa ai pe cine sa te bazezi atunci cand esti intr-o situatie mai dificila.

Daca ai ramas blocat cu masina undeva si nu mai poti conduce pana acasa sau pana la cel mai apropiat service, este important sa stii ce ai de facut in aceste situatii neprevazute.

Atunci cand ai semnal la internet, este simplu, cauti pe google companii de tractari auto si apelezi telefonic una dintre ele, insa daca esti blocat intr-o zona fara semnal la internet,ar fi bine sa iti salvezi inca de inainte de a pleca la drum cateva date de contact ale companiilor tractari auto.

Noi iti recomandam sa alegi companii specializate in acest domeniu, pentru ca astfel o sa ai mai multe beneficii!

Iata mai jos cateva dintre ele:

1.O firma de tractari auto o sa aiba masini speciale care sa te tracteze indiferent de dimensiunea autovehiculului tau.

Chiar daca ai ramas blocat cu o berlina, camioneta sau un utilaj, o companie specializata in domeniul tractarilor auto iti poate pune la dispozitie o platforma pe care sa ridici masina sau utilajul care ti-a cauzat probleme.

2.La orice ora ai apela o sa primesti rezolvare

Daca ai nevoie de acest serviciu la ora 3 dimineata, o sa primesti raspuns la apelul tau iar masina de tractari o sa porneasca inspre tine pentru a te ajuta sa ajungi pana la primul service sau unde vei avea tu nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa suni, indiferent de cat este ceasul.

Companiile de tractari auto au program de tractare 24/7

3.Reparare pe loc. Chiar daca acest serviciu nu il ofera toate companiile tractari auto, unele dintre ele iti pot oferii aceasta optiune daca doresti.

Daca atunci cand suni firma de traactari auto, spui exact care este problema pe care o are masina ta, in functie de gravitatea problemei poti primii reparare pe loc.

Daca ai facut o pana sau ai ramas blocat in drum pentru ca ai uitat sa alimentezi la timp, este posibil sa primesti rezolvare pe loc a problemei tale.

Masina de tractari vine impreuna cu un mecanic care iti va repara masina la locul incidentului, astfel ca pretul interventiei o sa fie mai mic.

4.Pret corect. Cum iti poti da seama ca o companie are costuri ascunse?

Atunci cand suni sa vina sa iti ridice masina, solicita si un pret pentru interventie. Daca atunci cand masina de tracatri ajunge o sa iti spuna un pret cu mult mai mare decat cel pe care l-ai stabilit initial la telefon, este clar ca acea companie are costuri ascunse.

Suna, spune ce problema ai, solicita oferta de pret, simplu

Alege cu incredere sa apelezi la o companie tractari auto daca ai ramas blocat cu masina si numai poti sa ajungi la destinatie.Suna la orice ora si solicita ajutorul, dar nu inainte de a intreba de pret si de a explica cu lux de amanunte gravitatea problemei cu care te confunti in acel moment.

Recente

Expozitia de pictura „FLORI DE PRIMAVARA”

In perioada 10 Aprilie 2014- 10 Mai, in Bucuresi,  are loc expozitia de pictura “Flori de Primavara”. Expozitia va avea loc pe Str. Virgil Plesoianu,...

Toner, ser sau crema hidratanta: pentru ce este fiecare produs de infrumusetare?

Exista o mie de tipuri de rutine de ingrijire a pielii . Sunt, de exemplu, cele care presupun o infinitate de produse si perioade...

Baiatul lui Dinu Maxer dus de urgenta la spital!

Clipe dificile pentru Dinua Maxer si Deaa. Copilul lor s-a lovit ieri dimineata. Ziua de 3 martie a fost una dificila pentru sotii Deea si...

Reflectii pentru a ne aminti ca vremurile rele vor trece

Iata 5 reflectii cu acelasi mesaj: vremurile rele vor trece. Vremurile rele vor fi lasate in urma. S-au pierdut in arhivele blogului si am decis...

Cum sa-ti faci propriile emoji-uri pe iPhone si Android

Ti-ai vazut prietenii impartind videoclipuri si emoji-uri cu personaje de desene animate care arata ca ei? Vrei sa faci la fel? In onoarea viitoarei...