Lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a functiona relatia de cuplu

Cum să faci o relație să funcționeze? Ei bine, chiar daca amandoi sunteti foarte ocupati, exista unele lucruri pe care le puteti incerca pentru a face ca relatia sa fie mult mai armonioasa. Dacă vă întrebați cum să faceți o relație să funcționeze, una dintre chei este să petreceti timp de calitate împreună. Este posibil să vă simțiți prea ocupat pentru o relație.

Cu toate acestea, chiar și pentru cuplul foarte ocupat, acele provocări nu trebuie să vă definească relația. Dacă vă întrebați, în primul rând, cum să vă păstrați relația, este esențial să petreceți timp de calitate cu partenerul dvs. Este, de asemenea, secretul unui angajament înfloritor.

Amintiți-vă că relația dvs. este mai importantă decât munca

A afla cum să echilibrezi munca și viața poate fi dificil atunci când tu și soția dvs. sunteți cu adevărat ocupați. Totodata, nu trebuie sa ignorati nici viata intima, pe care o puteti imbunatati vizionand filme pe https://adult69.ro/ si explorandu-va la maxim sexualitatea. Asigurați-vă ca faceti o prioritate din a vă alege partenerul în locul muncii, deoarece partenerul dvs. va fi întotdeauna mai important. Dacă această prioritate devine greșită, relația ta va avea de suferit rapid. Munca ar trebui să fie un serviciu în a vă ajuta să vă îmbunătățiți relația.

Dacă jobul devine stapanul dvs. atunci aceasta este cu siguranta o problema majora. Nici o slujbă nu este atât de valoroasă încât ar trebui să erodeze relația ta neprețuită și cea mai vitală. În articolul ei de Psychology Today intitulat „4 relații greșite fac oamenii ocupați”, dr. Alice Boyes împărtășește următoarele despre acest subiect:

·       „Recunoașteți că timpul pe care îl petreceți în relația dvs. este o investiție, la fel ca și timpul pe care îl petreceți lucrând sau studiind.”

·       Discutați despre modalitățile de a economisi bani și de a lucra mai puțin

·       Economisirea de bani este la fel de bună ca câștigarea lor în multe cazuri. Acest lucru este adesea uitat de fiecare dată când suntem prinși în căutările noastre materialiste. Uneori, a face mai puțin înseamnă mai mult.

·       Când vei ajunge până la sfârșitul vieții tale, nu vei mai dori mai mulți bani. Cu toate acestea, vă puteți dori mai mult timp. În acest scop, gândiți-vă la modalități prin care puteți elibera mai mult din cea mai mare resursă pe care o aveți – timpul. Și, indiferent de vechea zicală că „timpul înseamnă bani”, nu este adevărat. Timpul este o marfă neprețuită. Banii au o valoare dată, dar cu siguranță nu sunt de neprețuit.

·       De exemplu, faceți un brainstorming cu privire la modalitățile prin care puteți economisi bani sau câștiga ceva bani făcând o afacere secundară de acasă. Viața înseamnă mai mult decât să ai un vehicul sau o casă mai scumpa. Și relația și familia dvs. sunt mult mai importante decât aceste lucruri oricum.

Scapă de distrageri

Programați o ora în fiecare zi sau săptămână când sunteți de acord să nu vă distrageți atenția (pe cât posibil). Lăsați deoparte televizorul, rețelele sociale și orice lucrare pe care ați adus-o acasă pentru a vă concentra pe partener. Mai bine, ieșiți din casă, astfel încât să nu fiți tentați să vă scufundați într-o altă știre negativă sau să răsfoiți Pinterest. Dar nu vă lăsați garda jos. Nu vrei să fii unul dintre acele cupluri care „merg la o întâlnire” doar pentru a-și ignora partenerul din cauza smartphone-ului lor! Intra pe jurnalul.ro pentru a afla si alte lucruri utile despre relatii.

Recente

5 sfaturi pentru a avea o fata sanatoasa si stralucitoare fara machiaj

Cum sa ai o piele frumoasa? Este una dintre intrebarile pe care ni le punem constant pentru a arata perfect, determinandu-ne sa vedem folosirea...

Ai grija de fata ta cu aceste produse de infrumusetare

Pentru a obtine o piele hidratata, radianta si neteda, este foarte important sa aveti o ingrijire...

Trucuri pentru a alege parfumul perfect

Alegerea unui parfum nu este de obicei usoara. Trebuie sa tinem cont de multi factori, cum ar fi cine il va purta, ce gusturi...

10 pasi pentru a pierde in greutate la locul de munca

Antreneaza-te si slabeste. Sticla de apa care se odihneste langa computer poate sa nu fie suficienta daca ceea ce faci este sa cresti dimensiunea...

Cum alegi o coafura in functie de forma fetei

Fiecare femeie are o forma complet diferita a fetei si fiecare este favorizata de o coafura diferita. Fata ovala, fata alungita sau fata in...