Motive pentru care femeile nu sunt atrase de sex

Foarte multe femei considera ca sexul nu este o prioritate, si aici vorbim mai ales de femeile casatorite, cu copii. Ei bine, specialistii in sex tin sa contrazica aceste doamne, aducandu-le la cunostinta faptul ca sexul este extrem de important. Acesta dicteaza nu numai starea de sanatate fizica ci si starea de sanatate mentala si emotionala. O femeie satisfacuta sexual in mod regulat, va fi o femeie foarte fericita si implinita.

Nu au un partener care sa le iubeasca si care sa isi doreasca sa le ofere placere

Multe doamne se plang de faptul ca partenerii lor nu isi dau interesul sa le satisfaca. Acestia sunt mai preocupati de placerea lor decat de placerea doamnelor. Se pare ca in cele mai multe dintre cazuri, preludiul nici nu exista, iar actul in sine dureaza mult prea putin pentru ca partenera sa atinga orgasmul. Unele filme xxx mature pot creste apetitul femeilor pentru sex. Asadar, este recomandat ca uneori sa te uiti la filme pentru adulti impreuna cu partenerul.

Stresul este de asemenea o cauza majora

Stresul poate avea un impact negativ asupra libidoului. Sexul in vacanta este intotdeauna cel mai bun, si asta pentru ca ambii parteneri sunt extrem de relaxati. Dacă si viața ta sexuală este excelentă în vacanță, atunci este probabil stresul cel care iti creaza probleme, mai degrabă decât o problemă medical. Găsirea unor modalități de a vă dez-stresa vă poate ajuta să aveti din nou o viața sexuală satisfacatoare.

Durerea in timpul actului sexual

Durerea în timpul relațiilor sexuale este ca un semn care vă spune că ceva nu este în regula. Cauzele frecvente ale sexului dureros includ:

·       Modificări hormonale: Schimbarea nivelului de estrogen și testosteron poate duce la sex dureros. Femeile care alăptează sau care intră în menopauză pot avea modificări hormonale care cauzează uscăciune vaginală și senzație de arsură în timpul actului sexual. În unele cazuri, tratamentele hormonale pot crea o problema. Un lubrifiant bun poate fi, de asemenea, util. 

·       Alte cauze medicale: Există și alte cauze posibile ale durerii vaginale, inclusiv infectii si endometrioza. În funcție de problemă, s-ar putea să doriți să vedeți un specialist certificat în menopauză sau un specialist în sănătatea sexuală pentru a rezolva problema cat mai repede posibil.  

Cauze psihologice

Anxietatea sau depresia care stau la baza lor vă pot împiedica apetitul sexual. Probleme precum probleme legate de relații sau antecedente de traume sexuale pot afecta, de asemenea, interesul dvs. pentru intimitatea fizică. 

În astfel de cazuri, un profesionist din domeniul sănătății mintale vă poate ajuta să rezolvați dificultățile de bază.

Libidoul scăzut

Uneori, o dorință sexuală lentă este o chestiune de mentalitate. O mulțime de femei au ceea ce este cunoscut sub numele de dorință receptivă – s-ar putea să nu fii atât de interesat să inițiezi sexul, dar odată ce te-ai apucat de asta, îți dai seama:„ Hei, este distractiv ”. Uneori, trebuie doar să te lasi dusa de val fara nici un fel de inhibitii.”

Probleme legate de excitare și orgasm

Dacă sexul nu se simte grozav, începeți cu un curs de perfecționare în educatie sexuala. O mulțime de femei cred că ar trebui să poată atinge punctul culminant prin actul sexual, dar multe – poate chiar majoritatea – femeilor au nevoie de stimulare externă pentru a ajunge la orgasm. Fara nici un fel de retineri, apelati la jucariile sexuale. Acestea pot oferi senzatii extraordinare si orgasme extrem de intense.

Recente

Cantecul care te reprezinta in functie de zodia ta

Cantecele lui Luis Miguel au marcat momente speciale in viata tuturor oamenilor. Cu toate acestea, gratie seriei sale biografice, am putut afla si putin...

Stiti ce sunt starile alterate de constiinta?

S-ar putea sa va intrebati ce sunt starile modificate ale constiintei. Poate ca ati fost vreodata curios despre ce se intampla, de exemplu, cand...

Cum sa stii daca cineva de care esti interesat te place, conform Askai

In mod normal, cand ne place un baiat sau o fata, vrem sa stim daca cealalta persoana simte acelasi lucru pentru noi. Simplul fapt...

Cum poti preveni sindromul de moarte subita la bebelusi?

Sindromul de moarte subita la sugari se manifesta prin moarte brusca a copilului mai mic de 1 an. Nu exista niciun semn prevestitor al...

Cum sa decorezi o camera pentru copii fara a esua in incercare

Decorarea unei camere pentru copii da zbor imaginatiei, aceasta parte a casei este cea pe care iti va face cel mai mult placere sa...