Lapte praf HIPP – Mancare pentru bebelusi fara inginerie genetica

Laptele praf HIPP contine o cultura naturala de acid lactic care este obtinuta initial din laptele matern. Contine DHA, care este o cerinta legala pentru formulele pentru sugari si apartine familiei de acizi grasi omega-3. 

De asemenea, contine doar lactoza si poate fi administrat la nevoie, cum ar fi laptele matern – cat de des si cat doreste copilul sa bea. Desigur, poti alege lapte praf Hipp de cea mai buna calitate organica, care este adaptat burticii bebelusului si nevoilor sale nutritionale speciale.

Lapte praf Hipp Pre Bio Combiotik

Hipp Pre Bio Combiotik este o cultura naturala de acid lactic care este obtinuta initial din laptele matern. Contine DHA, care este cerut de lege pentru formulele pentru sugari. La fel ca laptele matern, acesta poate fi dat la cerere, ori de cate ori doreste bebelusul sa bea. 

Acest produs este adaptat burticii si nevoilor nutritionale speciale ale bebelusului. Cand vine vorba de hranirea bebelusului, vrei sa-i oferi doar ce este mai bun din tot ce este mai bun. Cu proteinele scazute in alergeni, poti fi sigur ca faci exact asta. 

Aceasta formula de lapte a fost dezvoltata pentru a reduce riscul de alergie la proteinele din lapte si este blanda cu burtica bebelusului. De asemenea, contine culturi naturale de acid lactic derivate initial din laptele matern. 

Aceste culturi sunt foarte valoroase pentru continutul de fibre si proprietatile digestive. Formula de lapte praf HIPP contine, printre altele, LCP (acizi grasi omega-3 si omega-6), care pot fi administrate la cerere, cum ar fi laptele matern – cat de des si cat doreste copilul sa bea.

Lapte praf HIPP Pre Bio de inceput

Laptele praf Hipp Pre Bio este o hrana excelenta pentru inceput pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni. Este usor de obtinut si este adaptat nevoilor nutritionale specifice ale sugarilor. 

Poate fi administrat ori de cate ori este nevoie, atat cat isi doreste copilul sa bea. Este premiat „recomandat” in ghidul de cumparaturi Greenpeace „Mancare fara inginerie genetica”. Culturile naturale de acid lactic de la Hipp sunt derivate din laptele matern si sunt ideale pentru hranirea la biberon. 

Contin fier important, vitaminele C si D pentru sistemul imunitar si acizi grasi omega-3, ALA – care sunt importanti pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase si DHA – care contribuie la dezvoltarea vederii la sugari. Culturile sunt in mod natural blande si bioactive, facandu-le perfecte pentru stomacul sensibil al bebelusului. De asemenea, este hranitor, iar micutului tau nu-i va fi foame tot timpul.

In ceea ce priveste consistenta, este ca laptele matern, adica ideal pentru hranirea complementara. Contine doar lactoza precum laptele matern cu acizi grasi polinesaturati LCP, dezvoltat pe modelul laptelui matern. Este un produs grozav pentru oricine cauta o modalitate de a-si hrani bebelusul ca supliment sau substitut pentru laptele matern. 

Lapte praf Hipp BIO Combiotik 2

Laptele praf HIPP este considerat de parinti ca fiind unul dintre cele mai bune tipuri de lapte praf de pe piata. Primul loc in clasament a fost ocupat de laptele modificat Hipp BIO Combiotik 2. Acest aliment este destinat copiilor care au implinit varsta de 6 luni. 

Produsul are o compozitie bine dezvoltata, ceea ce inseamna ca este complet sigur pentru copii. Alimentele contin ingrediente care regleaza in mod corespunzator activitatea sistemului digestiv si imbunatatesc microflora intestinala. 

Recente

Cum decurge operatia de marire a sanilor

Operatie de marire a sanilor cu ajutorul implanturilor de silicon este poate cea mai cunoscuta interventie estetica. Foarte multe femei au beneficiat si vor...

Practici zilnice pentru o viata intima mai armonioasa

O viata intima armonioasa te ajuta sa ai o sanatate de fier, si nu doar fizica ci si mentala. Cuplurile cu o viață sexuală...

Semnificatia viselor conform lui Sigmund Freud

Celebrul psihanalist si filozof Sigmund Freud a investit multi ani in cercetarile sale in analiza semnificatiei viselor, aceasta cercetare poate fi vazuta reflectata in...

Unakite: Piatra viziunii si transformarii

Unakite este un granit alterat si este extras din roci metasomatice, hidrotermale si metamorfice, este compus in principal din silicat de calciu, fier si...

Rase de caini potrivite barbatilor

Barbatii sunt mai pretentiosi atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Acestia isi doresc un caine care sa le completeze personalitatea...