Lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din masina

Este foarte important pentru orice posesor de masina si conducator auto ca in autoturismul sau sa aiba cateva lucruri esentiale pentru a fi pregatit pentru orice situatie neprevazuta care se poate ivi.

Iata mai jos cateva dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in masina cu voi, pentru alte produse auto poti sa accesezi linkul https://www.blusmart.ro/catalog/auto-123

1.Roata de rezerva, cric, chei, acestea sunt vitale in cazul in care aveti o pana de cauciuc.

2.Kitul de prim ajutor care este obligatiuri prin lege sa il aveti in masina poate fi oricand necesar in cazul unui accident rutier si veti avea nevoie de minima asistenta medicala atunci pe loc.

3.Lanterna si baterii de rezerva, puteti avea nevoie de ele atunci cand trebuie sa schimbati roata din cauza unei pene sau pentru orice alte mici verificari ale masini, daca va aflat intr-un loc slab iluminat sau deloc luminat.

4.Telefonul mobil, in cazul in care intampinati o problema serioasa si veti avea nevoie sa puneti suna dupa ajutor, asigurati-va ca aveti si o baterie reincarcabila sau ca aveti un incarcator de masina cu voi pentru a incarca telefonul mobil daca acesta sa descarcat.

5.Apa si mancare, tot timpul sa aveti la voi apa si ceva de mancare in cazul in care veti ramane blocat intr-o zona fara acces la alimente sau apa.

In cazul in care sunteti prins pe drum cu multa zapada sau viscol, apa si mancarea va vor ajuta sa treceti mai usor peste acel eveniment neplacut.

6.Harti, in cazul in care GPS-ul nu functioneaza sau bateria telefonului este descarcata, clasicele harti de hartie pot fi utile pentru a va ajuta sa va orientate cat mai usor

7.Lichide parbriz, asigurativa ca aveti suficient lichid de parbriz pentru a curata in orice moment parbrizul.

8.O trusa de scule poate fi oricand utila pentru a face mici reparatii la masina in cazul in care aveti pana sau orice alta problema care necesita interventia ta.

9.Un echilotest portabil poate fi util pentru a verifica nivelul alcoolului din sange inainte de a conduce, mai ales daca ați consumat bauturi alcoolice inainte.

Este foarte important de retinut ca rezultatele etilotestelor portabile nu sunt intotdeauna precise și pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi timpul de la consumul de alcool, greutatea corporala, varsta și metabolismul celui testat.

10.Stingator de incendiu, oricand poate exista posibilitatea sa apara un incendiu atunci cand conduceti masina, un astfel de incident poate fi destul de periculos si poate pune in pericol viata celor aflati in interiorul masina.

11.Cablu pornire, daca baterie sa descarcat prin conectarea acestui cablu la o bateria unei alte masini vei reusi sa repornesti masina.

Cu un stingator de incediu puteti interveni rapid pentru a stinge un incendiu in faza incipienta si anulati riscul de agravare a situatiei.Cu un astfel de produs poti interveni in ajutor daca in trafic se produce un incediu.

Este destul de important sa verificati constant daca stingatorul este in stare functioana si in termenul de valabiliate.

Cu siguranta foarte multi dintre voi au in masina aceste lucruri utile si in trecut ati avut nevoie de unele dintre ele atunci cand ati intampinat anumite evinimente in trafic.

Recente

Reflectii pentru a ne aminti ca vremurile rele vor trece

Iata 5 reflectii cu acelasi mesaj: vremurile rele vor trece. Vremurile rele vor fi lasate in urma. S-au pierdut in arhivele blogului si am decis...

9 colectii capsula de moda care sarbatoresc Anul Tigrului

Anul Nou Lunar este un motiv de sarbatoare pentru tarile asiatice, precum si pentru fanii modei...

Cine sunt swingerii si cum experimenteaza ei sexualitatea?

Aceasta practica sexuala a existat dintotdeauna. Swingerii sunt acele cupluri care, intr-un mod consensual, intretin relatii cu alte persoane si impreuna. In multe...

Ce este conditionarea clasica in psihologie?

Conditionarea clasica este un proces de invatare care are loc prin asocieri intre un stimul de mediu si un stimul natural.  Conditionarea clasica este un...

10 metode de contraceptie la care poti apela oricand

Fiindca stiinta progreseaza mereu, avem la dispozitie o multime de metode de contraceptie si sunt destul de sigura ca vor mai aparea altele noi,...