Lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din masina

Este foarte important pentru orice posesor de masina si conducator auto ca in autoturismul sau sa aiba cateva lucruri esentiale pentru a fi pregatit pentru orice situatie neprevazuta care se poate ivi.

Iata mai jos cateva dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in masina cu voi, pentru alte produse auto poti sa accesezi linkul https://www.blusmart.ro/catalog/auto-123

1.Roata de rezerva, cric, chei, acestea sunt vitale in cazul in care aveti o pana de cauciuc.

2.Kitul de prim ajutor care este obligatiuri prin lege sa il aveti in masina poate fi oricand necesar in cazul unui accident rutier si veti avea nevoie de minima asistenta medicala atunci pe loc.

3.Lanterna si baterii de rezerva, puteti avea nevoie de ele atunci cand trebuie sa schimbati roata din cauza unei pene sau pentru orice alte mici verificari ale masini, daca va aflat intr-un loc slab iluminat sau deloc luminat.

4.Telefonul mobil, in cazul in care intampinati o problema serioasa si veti avea nevoie sa puneti suna dupa ajutor, asigurati-va ca aveti si o baterie reincarcabila sau ca aveti un incarcator de masina cu voi pentru a incarca telefonul mobil daca acesta sa descarcat.

5.Apa si mancare, tot timpul sa aveti la voi apa si ceva de mancare in cazul in care veti ramane blocat intr-o zona fara acces la alimente sau apa.

In cazul in care sunteti prins pe drum cu multa zapada sau viscol, apa si mancarea va vor ajuta sa treceti mai usor peste acel eveniment neplacut.

6.Harti, in cazul in care GPS-ul nu functioneaza sau bateria telefonului este descarcata, clasicele harti de hartie pot fi utile pentru a va ajuta sa va orientate cat mai usor

7.Lichide parbriz, asigurativa ca aveti suficient lichid de parbriz pentru a curata in orice moment parbrizul.

8.O trusa de scule poate fi oricand utila pentru a face mici reparatii la masina in cazul in care aveti pana sau orice alta problema care necesita interventia ta.

9.Un echilotest portabil poate fi util pentru a verifica nivelul alcoolului din sange inainte de a conduce, mai ales daca ați consumat bauturi alcoolice inainte.

Este foarte important de retinut ca rezultatele etilotestelor portabile nu sunt intotdeauna precise și pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi timpul de la consumul de alcool, greutatea corporala, varsta și metabolismul celui testat.

10.Stingator de incendiu, oricand poate exista posibilitatea sa apara un incendiu atunci cand conduceti masina, un astfel de incident poate fi destul de periculos si poate pune in pericol viata celor aflati in interiorul masina.

11.Cablu pornire, daca baterie sa descarcat prin conectarea acestui cablu la o bateria unei alte masini vei reusi sa repornesti masina.

Cu un stingator de incediu puteti interveni rapid pentru a stinge un incendiu in faza incipienta si anulati riscul de agravare a situatiei.Cu un astfel de produs poti interveni in ajutor daca in trafic se produce un incediu.

Este destul de important sa verificati constant daca stingatorul este in stare functioana si in termenul de valabiliate.

Cu siguranta foarte multi dintre voi au in masina aceste lucruri utile si in trecut ati avut nevoie de unele dintre ele atunci cand ati intampinat anumite evinimente in trafic.

Recente

Semne care iti arata ca esti pregatit de o relatie

Oare esti gata pentru o nouă relație? În timp ce intrarea într-o relație nouă poate fi interesantă, palpitantă și plină de promisiuni și speranță, poate provoca,...

Utilizarea aparatelor auditive afecteaza urechea?

Nu exista nicio indoiala ca protezele auditive au devenit unul dintre cele mai utilizate instrumente pentru...

7 activitati de cuplu pentru a consolida relatia

Dormitul impreuna nu este singurul lucru pe care un cuplu trebuie sa-l faca pentru a-si intari legatura. Dupa un timp, ce vei face cand...

Pozitii sexuale pe care cu siguranta nu le-ai incercat pana acum!

Cu toate ca uneori sustinem ca suntem atotstiutoare in ale sexului, cu siguranta nu este asa. Nimeni nu le stie pe toate si din...

Pantofi: pe care sa-i alegi pentru exercitii fizice

Oricine a practicat orice sport stie ca purtarea pantofilor de tenis gresiti poate provoca vezicule, calusuri, fisuri sau dureri chinuitoare la nivelul picioarelor si...