Fotografii Tumblr super usor de facut

Cu totii iubim fotografiile in stil Tumblr , de fapt, a fost o perioada in care aceasta retea de socializare a fost unde am intrat prea mult pentru a obtine multe idei, dar, dupa un timp, popularitatea ei a scazut, dar ideile nu se opresc si acum putem impartasi In principal, pe alte retele de socializare precum Instagram , unde gasim si o multime de inspiratie pentru a face fotografii originale pe care tu si urmaritorii tai le vei iubi.

Pe langa faptul ca cel mai bun lucru este ca poti purta tinutele tale preferate si nu trebuie sa fii super imbracata, cu cat mai casual, cu atat mai bine, este doar o chestiune de a sti sa combini, sa pozezi si sa gasesti spatele perfect. pe teren, mai multe pot fi pe strada, pe plaja sau in propria ta casa, este doar o chestiune de a avea un ochi bun, asa ca tine cont de aceste idei pentru a face fotografii in stil Tumblr, care sunt foarte usor de facut .

Fructe

Un aliat foarte bun este ceva ce vedem in fiecare zi si chiar il mancam aproape in fiecare zi si sunt fructele, gandeste-te mega bine putin cate putin cand mergi la supermarket si vezi toate mega fructele aranjate si impartite pe culori. nu ti-a trecut prin cap sa-ti faci o poza Asa ca o idee este sa iei o gramada de banane de la cei mici si sa o pui pe acoperirea unui san, daca esti intr-un costum de baie care are si culoarea aceea va arata super tare pentru ca de fapt nu arati nimic, dimpotriva. lasi totul imaginatiei intr-un mod foarte cool.

O alta idee este ca daca esti in acele zile in care simti ca fata ta nu arata bine pentru ca nu dormi sau ai un cos , cu ajutorul unui ananas vei obtine o fotografie de zece, trebuie doar sa o faci. cu cele doua maini si pune-l in fata fetei, ce parere ai? ne place rezultatul

Sau o alta modalitate de a include fructe este sa te asezi cu un sarong, fie pe plaja, fie intr-un parc, fie pe acoperisul tau unde faci plaja si sa pui langa tine niste portocale sau ceva de genul asta intr-o punga de tip plasa, astfel incat iese si acea atingere fructata.

Dealuri

Admiram prea multe fete care poarta tocuri si merg ca nimic, intr-adevar este un talent si ceva ca o super-putere, dar pot face si fotografii incredibile si in locuri in care nu este obisnuit sa vezi tocuri si asta e gluma, astfel incat fotografia este mult mai ondulata, ca asezarea pe un scaun incrucisandu-si picioarele la marginea unei piscine .

Sau mergand cu mare grija pe trambulina, ceva de care ar trebui sa tii cont este ca doar picioarele tale se vad in aceste tipuri de fotografii .

Sezonul rece a inceput deja si merita sa porti sosete dragute care se potrivesc mega cu tinuta ta si daca gasesti un perete care se potriveste cu pantofii sau sosetele exista locul ideal.

O poza foto editoriala a unei reviste de model este sa folosesti un perete de o singura culoare vibranta si imbracaminte de o singura culoare, cum ar fi pantaloni scurti si tocuri de aceeasi culoare; picioarele in aer

Surfing

Iubim fotografiile de pe plaja pentru ca ne ofera o stralucire care nu poate fi obtinuta altundeva , poate pentru ca este un loc in care radiam fericire peste tot, mai ales cand suntem alaturi de oameni pe care ii plac sau iubim. Ceea ce vedem mereu pe majoritatea plajelor sunt surferii dar, nu, ideea nu este sa faci fotografii cu ei, ci cu placile de surf! O idee este sa le imprumuti doua si sa faci o fotografie cu prietena ta, una punandu-o pe ea. capul si celalalt purtand-o pe o parte.

Uneori pentru a ajunge la plajele virgine este necesar sa te plimbi intre poteci inconjurate de natura asa ca profita, imbraca-te cu un tricou lung, ia-ti placa din lateral si fa-ti fotografia din spate in timp ce mergi, mega casual dar original.

Sau cel mai simplu este sa fii pe nisipul de pe plaja purtand placa si sa o ia si pe spate si se vede marea in fundal.

Toate roz

Culoarea roz nu va inceta niciodata sa fie la moda nici in detaliile tinutei tale, fie in totalitate roz, plus rozul milenial, la fel daca ai un tricou alb cu tipografie roz cool este momentul perfect pentru a te uita in jos la fel de bine nimic nu te-a vazut si fa fotografia de la brau in sus.

O alta idee este sa imbraci o palarie in stil texan, o camasa cu tipografie roz si pantaloni metalici de aceeasi culoare, o adevarata Barbie! Si cauta o pata roz, rozul nu strica niciodata.

Sau daca ai de gand sa mergi intr-o iesire lejera, pune-ti o galeata roz si combina-o cu o geanta tote, scrunchie de aceeasi culoare si faci o poza, super simpla dar grozava.

Si, in sfarsit, arata-ti abdomenul cu un crop top super feminin cu maneci lungi, combinat cu blugi si o palarie roz, perfect pentru a vizita un oras magic.

Recente

Cum sa depasesti vinovatia

Vinovatia este un sentiment amar pe care il traim atunci cand privim inapoi cu sentimentul ca comportamentul nostru nu a fost adecvat.Se poate baza...

Ai grija de fata ta cu aceste produse de infrumusetare

Pentru a obtine o piele hidratata, radianta si neteda, este foarte important sa aveti o ingrijire...

Merita sa detii un card de fidelitate

Merita sa detii un card de fidelitate? In zilele noastre aproximativ 80% din detinatorii magazinelor de specialitate iti vor oferi posibilitate de a-ti realiza un card de...

Job de influencer

“Job” de influencer Oricine a luat in prezent contact in mod direct sau indirect cu un asa zis influencer. Dar putini stiu cu adevarat ce este...

Rase de caini potrivite barbatilor

Barbatii sunt mai pretentiosi atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Acestia isi doresc un caine care sa le completeze personalitatea...