9 semne ca te considera proprietatea lui

Este intotdeauna dificil sa facem fata faptului ca suntem luati de la sine inteles de cineva care este prioritatea noastra numarul unu. Daca esti intr-o relatie cu un tip care te considera de la sine inteles, probabil ca stii asta in adancul sufletului, dar refuzi sa o accepti si gasesti mereu scuze pentru comportamentul lui. Dar, singurul lucru pe care trebuie sa-l amintesti este ca acolo unde exista vointa, exista o cale. Este timpul sa te confrunti cu adevarul dur si sa citesti urmatoarele 9 semne care iti arata ca te ia de la sine inteles.


Nu esti prioritatea lui

Cand esti intr-o relatie cu cineva, este perfect normal sa te astepti sa fii in fruntea listei lui de prioritati si asa ar trebui sa fie lucrurile intr-o relatie angajata. Dar, daca iubitul tau nu te-a tratat niciodata ca pe o prioritate, este un semn cert ca te ia de la sine inteles. Pentru el, totul si toata lumea va fi intotdeauna mai important decat tine. Ori de cate ori ai nevoie de el, el este prea ocupat sau prea obosit si nevoile tale nu sunt niciodata importante pentru el. Si cand barbatul tau nu se comporta ca si cum tu ai fi prioritatea lui, este firesc sa te simti deprimat si mai putin demn. Dar, atunci cand il confrunti despre asta, nu isi asuma niciodata responsabilitatea si se comporta de parca ai cere prea mult.


Voi doi va intalniti doar atunci cand este potrivit pentru el

Daca partenerul tau apreciaza timpul sau, dar nu are nicio apreciere pentru timpul si obligatiile tale, cu siguranta te ia de la sine inteles. Tipul asta te suna doar cand ii convine si se asteapta ca tu sa-i faci loc mereu, ori de cate ori apare. Este in regula pentru tine sa-ti anulezi planurile atunci cand are nevoie de tine, dar te va sufla mereu doar pentru a fi cu prietenii lui sau pentru a face ceva mai interesant pentru el in acest moment. Face asta pentru ca stie ca vei astepta mereu sa vina sau sa te sune, asa ca nu simte nevoia sa-ti faca spatiu real in viata lui.


Tu esti prima persoana la care vine cand are o problema

Desi acest barbat te pune aproape intotdeauna pe ultimul loc, atunci cand trece prin momente grele sau cand se confrunta cu unele probleme, vei fi prima persoana pe care o va suna. Dintr-o data, toti oamenii care au fost mult mai importanti pentru el decat tine dispar si cand el este deprimat sau se confrunta cu unele probleme, esti singurul care a ramas. Dar, in loc sa aprecieze acest lucru, in momentul in care se intoarce pe picioare, se intoarce mereu la vechile sale moduri. El stie ca il vei fi mereu pe spatele lui si asta este ceva pe care se bazeaza. Dar, cand ai nevoie de el, el nu este niciodata prin preajma si te lasa mereu sa te ocupi singur de problemele tale.


El nu te asculta

Cand un tip te considera de la sine inteles, nu este interesat de nimic din ce ai de spus. Chiar si atunci cand voi doi sunteti impreuna, el este prezent doar fizic, dar nu acorda niciodata atentie la ceea ce aveti de spus. Potrivit lui, orice despre care vorbesti este rar relevant, asa ca nu este nevoie ca el sa se concentreze. Este simplu – nu esti important pentru el asa cum ar trebui sa fii si el arata acest lucru inconstient prin lipsa de interes pentru tine. In plus, nu este interesat de hobby-urile, dorintele, visele sau fricile tale. Chiar daca voi doi sunteti impreuna de o multime de ani, acest tip nu a depus niciodata efort sa va intalneasca adevaratul dvs., pentru ca este interesat doar de aspectele voastre care il servesc si nu de intreaga voastra personalitate.


Se asteapta ca tu sa fii mereu disponibil

In timp ce acest tip este mereu ocupat pentru tine, se asteapta ca vei fi mereu disponibil pentru el. La fel este si cu intalnirile. Si ceea ce este si mai rau, daca se intampla sa nu-l intalnesti sau sa-l auzi, are curajul sa se enerveze pe tine sau sa-ti dea tratamentul tacut. Fie nu este constient de tratamentul pe care il face fata de tine si este sincer insultat, fie pur si simplu crede ca este deasupra ta si ca nu ai dreptul sa-l tratezi o data asa cum te trateaza el tot timpul.


Nu se potriveste niciodata cu efortul tau

Cand cineva te considera de la sine inteles, aceasta persoana nu va egala niciodata efortul tau pentru ca relatia ta sa functioneze. Tu vei fi mereu cel care va initia intalniri, va rezerva excursii, va organiza vacante, ii va planifica surprize si va duce pe umerii tai povara intregii relatii. Si desi tot iti spui ca sa-ti faci partenerul fericit si sa-l vezi zambind este singura recompensa de care ai nevoie, este timpul sa recunosti ca ti-ar placea sa fii cu cineva care macar incearca sa-ti egaleze efortul. Dupa ceva timp petrecut cu cineva care te considera de la sine inteles si nu se potriveste niciodata cu efortul tau, incepi sa simti ca esti singur in aceasta relatie si este un sentiment pe care nu-l meriti.


El nu te apreciaza

Este nevoie de mult efort si munca grea pentru ca o relatie sa functioneze cu adevarat si ti-ai dat sinele complet pentru ca acest lucru sa se intample cu relatia ta. Si desi nu ceri niciodata recunostinta constanta, ar fi frumos sa simti ca celalalt apreciaza tot ce i-ai dat. Dar, acest tip actioneaza complet invers. Nu te respecta ca persoana sau nimic din ceea ce faci pentru el si pentru relatia ta si acesta este un semn clar ca te ia de la sine inteles. Nimic din ceea ce faci nu este suficient de bun pentru el, dar nu pierde nicio ocazie de a te critica atunci cand ceva nu i se potriveste.


Nu se sacrifica niciodata pentru relatie

Fiecare relatie, in special una romantica, este o strada cu doua sensuri. Stiind ca stii si ca compromisul este una dintre bazele oricarei relatii sanatoase si de succes. Dar, acesta nu este cazul cand vine vorba de relatia ta cu acest tip. Este prea egoist si nu are niciodata intentia sa te intalneasca la jumatatea drumului. Si, desi nu sacrifica niciodata nimic pentru ca aceasta relatie sa functioneze si vrea ca totul sa fie asa, el se asteapta sa nu iei in considerare nevoile tale si viata ta doar pentru a-i satisface nevoile si ca tu sa fii mereu cel care se va sacrifica pentru cel mai bun interes. a relatiei.


Nu se teme ca te va pierde

Desi probabil ca asta e ceva de care fugi, in adancul sufletului, stii ca tipul asta nu se teme ca te va pierde. Pur si simplu crede ca este subinteles ca vei fi alaturi de el pentru totdeauna si ca nu poate face nimic care sa te faca sa-l parasesti. Chiar daca ai pleca, stii ca nu te-ar urmari. Asadar, poate ca este timpul sa va intrebati este ceva de care aveti nevoie si doriti cu adevarat.

Recente

Cine sunt swingerii si cum experimenteaza ei sexualitatea?

Aceasta practica sexuala a existat dintotdeauna. Swingerii sunt acele cupluri care, intr-un mod consensual, intretin relatii cu alte persoane si impreuna. In multe...

Bebelusul tau: a treia luna de viata

A treia luna de viata aduce cu sine descoperiri noi si evident o dezvoltare a bebelusului tau. Citeste in randurile care urmeaza care sunt...

10 pasi pentru a avea grija de genele tale in sezonul cald

Diferenta dintre genele bine ingrijite si altele care nu sunt este vizibila si vizibila cu ochiul liber. Genele atente sunt mai populate, alungite, curbate...

Mircea Badea ii raspunde amenintator lui Oreste!

Mircea Badea a facut unele declaratii spre sfarsitul saptamanii trecute pe pagina sa personala de Facebook referitoarea la un interviu dat de Oreste penru...

Motivatia: cum sa o gasesti, ce este, care sunt pasii pentru a o atinge

Ai putea crede ca gasirea motivatiei in viata ta este usoara sau cade din cer, dar responsabilitatea de a o gasi este a ta...