Sfaturi de la specialisti pentru sex mai bun

Sexul nu este doar despre aceeasi pozitie, in acelasi loc. Este despre a experimenta cat mai multe in dormitor, fara nici un fel de inhibitii. Daca simti ca viata ta intima este oarecum plictisitoare, atunci ia in considerare urmatoarele sfaturi de la specialisti.

Incercați ceva nou

Pur și simplu încearcă ceva nou, cum ar fi sexul într-un loc diferit care poate avea un efect pozitiv asupra vieții voastre sexuale, prin creșterea dorinței și creșterea libidoului. Sau, poti incerca bagheta vibratoare- sexshop. Nu aveți nevoie să fie swinging pentru a agita lucrurile. Încercarea celor mai bune poziții de sex ar putea sa va readuca pasiunea in cuplu.

Pozitia misionarului ar putea fi una dintre cele mai populare poziții, dar știați că, deoarece adaugarea de stimulare in plus este destul de complicata, este de fapt una dintre pozițiile cele mai puțin de sex feminin-friendly? O mulțime de femei care au orgasm prin contact sexual ajung la climax atunci cand se afla deasupra.

Ai putea, de asemenea, să te concentrezi mai mult pe explorarea acelor zone erogene cu partenerul sau sa încercați o nouă locație și sa faceti sex în duș. Ai putea adăuga, de asemenea, o jucărie sexuală in ecuatie pentru a adăuga o nouă dimensiune în viața ta amoroasă.

Descopera ce-ți place

Sa stii ceea ce vrei in timpul actului sexual este atât de important, deoarece vă permite să-i spuneți partenerului exact ceea ce vrei să faca în dormitor. Specialistii in sex subliniază faptul că punctele noastre erogene se schimbă tot timpul, astfel încât să nu-ți fie frică de a cere lucruri noi și de a explora sexul la maxim. Încercați diferite jucarii sexuale, pozitii si fantezii pentru a vedea care vă place cel mai bine. Daca esti barbat, atunci pe sexblog.ro afli care sunt beneficiile extraordinare ale autostimularii.

Comunicarea este foarte importanta

Comunicarea este cheia în relații, iar acest lucru este si mai adevărat atunci când vine vorba de lucruri noi în dormitor, de asemenea. Mai ales atunci când se analizează modul în care să faci sex bun. Deschiderea fata de partener despre modul în care te simți, schimbul de fantezii  sexuale creeaza o relatie si mai puternica, iar viata intima devine satisfacatoare.

În plus, în cazul în care atât tu cât și partenerul tau va simtiti apreciati și iubiti, acest lucru va stimula în mod inevitabil, libidoul. Folosiți acest timp pentru a avea cel mai bun sex ever! Este important să se păstreze conexiunea fizică și emoțională sub control, mai ales pe măsură ce relatia inainteaza si devine de lunga durata.

Petreceti timp de calitate

Daca tu si partenerul tau nu ati mai petrecut momente singuri de ceva timp, atunci aceasta lipsă de atingere fizică va poate obstrucționa viata sexuala. Dar, sexul nu este singurul mod în care poti fi intim cu partenerul tau. Sărutul, îmbrățișarea si apropierea emoțională sunt la fel de importante pentru păstrarea acestor legături puternice. Nu contează ce faci, atâta timp cât sunteți singuri împreună si va bucurati unul de celalalt. Intra pe blogary.ro si descopera si alte sfaturi utile despre cum sa te bucuri de sex pasional.

Recente

Tunsori: 5 stiluri care vor favoriza femeile de la 20 la 30 de ani in 2022

Trendurile vin si pleaca, iar in cazul tunsorilor nu este diferit, pana in anul 2022 vor fi multe stiluri pe care le vom vedea...

5 caracteristici care fac covid-19 mortal

Printre milioanele de vieti pierdute din cauza covid-19, exista povesti care sfideaza logica. Corpurile sanatoase, tinere si in plina experienta, cedeaza virusului la fel...

Despre vise…

Visele reprezinta modalitatea prin care sufletul incearca sa ne indemne la evolutie, eliberandu-ne in acest mod si de vechile atitudini. Reveria sau visul reprezinta...

Cum putem preveni si trata hepatita de tip B!

Hepatita de tip B este o boala destul de grava, ce are ca si cauza infectia cu virusul hepatitic B. Acest tip de infectie...

Tot ce trebuie sa stiti inainte de a te gandi la microblading

„Sprincenele sunt rama fetei”, cu siguranta ati auzit aceasta fraza si forma ei ne poate schimba complet aspectul si fata fara a fi...