Tendintele de machiaj clasate de la DA la NU

Unele tendinte de machiaj din 2019 sunt atat de dragute, incat le vei purta ani de zile. Dar alte tendinte de machiaj din 2019  trebuie pur si simplu sa apara mai devreme decat mai tarziu. Ele pot fi grozave pentru pista, dar nu pentru utilizarea de zi cu zi.

Am evaluat unele dintre cele mai interesante si surprinzatoare tendinte de machiaj ale anului pe baza alegerii celor mai bune si a renuntarii la cele care nu sunt.

Tendinte in machiaj 

Sa pastram cateva dintre aceste tendinte in 2019 in timp ce ne luam ramas bun de la altele pe care nimeni nu ar fi trebuit sa le poarte.

Fard de pleoape Neon 

Indiferent daca va etalati ochii cu o umbra stralucitoare, acesta este un mare succes printre tendintele de machiaj din 2019, cel putin dupa parerea mea. De ani de zile, paletele noastre de machiaj s-au lipit de culori neutre. Dar nu va temeti pentru ca 2019 a fost aici cu toate paletele de culori stralucitoare si neon, astfel incat sa ne putem schimba ochii fumurii si sa aratam cateva culori adevarate. Intrebati doar fetele de la Euphoria.

Jocul cu culoarea nu este niciodata un lucru rau  si putina experimentare a lucrat in favoarea ta sau nu a facut parte din preferatul tau in ceea ce priveste tendintele de machiaj pentru acest an.

Oricum,  paletele de fard de pleoape neon au ajuns cu siguranta in topul  preferatelor mele pentru tendintele de machiaj din 2019.

Sprancene groase si crescute 

2019 a vazut  sprancene stufoase cuplate cu produse care le ajuta sa se ingroasa. Pentru multi, sprancenele sunt formele fetei si vor ajuta cu adevarat machiajul sa prinda contur. In 2019, aceasta gandire a mers la un alt nivel, cu sprancene naturale; care este cel mai bun mod.

Un an de materialism si produse de machiaj noi care iti vor spori frumusetea si totusi te vor ajuta sa arati natural cu sprancene puternice, groase si indraznete. Personal, imi place aspectul sprancenelor mai groase,  usor nestructurate .

Baza  naturala si stralucitoare 

Fondul de ten mat poate fi un lucru din trecut, deoarece oamenii sunt mai interesati de un aspect stralucitor . Aspectele la care ne uitam au ​​o stralucire mai subtila in loc de o stralucire puternica, orbitoare .

Comunitatea frumusetii poate inclina mai mult spre fondul de ten usor si stralucirea subtila pentru a imbunatati ceea ce aveti deja, mai degraba decat a recrea caracteristicile pe care nu le aveti.

Rimel

Da, acesta este un NU pentru mine. Unii oameni pot renunta cu adevarat la rimelul albastru sau violet, dar de multe ori as vrea sa cred ca am putea sa-l punem cu totii in trecut. A fost o idee buna de la unele companii de machiaj, dar chiar aveam nevoie de acest trend? Ar putea fi distractiv sa-l incerci pentru o noapte la club, dar  mergi la serviciu sau faci treburi? Doar ca nu cred. Este timpul sa ramanem la rimelul inchis la culoare, fie el maro sau negru.

Luciu de buze si ruj roz

Rozul este nuanta pe care brandurile o folosesc acum pentru a ne colora buzele si pentru a ne ajuta sa aratam ca o barbie . Cu toate acestea, rozul nu este o nuanta pentru toata lumea, mai ales roz stralucitor. Este ca si cum am  incerca sa aducem inapoi sfarsitul anilor 90  si inceputul anilor 00 in incercarea de a arata dragut, de a ne aminti si de a obtine un aspect de primavara pe tot parcursul anului.

Rozul te poate ajuta sa arati dragut  si inocent, dar cam atat. Acesta este motivul pentru care majoritatea tonurilor de roz ar trebui sa ramana in 2019, unde sunt toate rosurile?

Contur greu 

Cine are cu adevarat timp sa faca totul si sa-si contureze fata in fiecare zi? Poate arata foarte bine pe un covor rosu, o seara in oras si apoi cateva zile ocazionale la care trebuie sa participi. Dar sa merg la munca?  Probabil ca nu. Conturarea subtila cu un bronzant usor de utilizat va face, probabil, trucul. Dar folosirea conturului complet al cremei in fiecare zi va dura prea mult timp si poate fi, de asemenea, prea mult pentru unele evenimente zilnice.

Nu ma intelege gresit, imi place aspectul. Dar  poate fi nerealist pentru un look de zi cu zi, mai ales daca faci tot ce faci pentru nas, pometi, frunte si zona barbiei. Ca sa nu mai vorbim ca tendinta de machiaj  este o contradictie cu aspectul natural al machiajului , dar ce ar fi machiajul fara a incerca sa arate macar putin natural? Trusele de contur ale lui Kim Kardashian au luat pe toata lumea prin surprindere, iar acum multi oameni incearca sa recreeze ceea ce ne-au adus initial drag queen-urile. Este un look care poate fi purtat uneori, dar nu pentru uzul zilnic.

Ce tendinte de machiaj 2019 ti-au placut? Ce tendinte de machiaj pentru 2019 speri sa renunti? Unele dintre aceste tendinte au functionat minunat in opinia mea, dar pe altele ar trebui doar sa le punem inapoi in memorie. Spune-ne ce crezi!

Recente

Ce parfumuri prefera barbatii pe pielea femeilor

S-a dovedit stiintific ca exista anumite mirosuri mai placute pentru barbati, atunci cand femeile poarta anumite parfumuri pe pielea lor.Unele mirosuri starnesc fantezii si...

Cum afecteaza abuzul asupra copiilor viata adulta

Experimentarea oricarei forme de trauma si abuz in copilarie poate avea un impact fundamental asupra calitatii vietii unui adult. Poate ingreuna activitatile de baza...

Lumea Cosmeticii: Explorarea Beneficiilor, Avantajelor/Dezavantajelor Produselor de Frumusețe

Bun venit, dragi cititori, într-o explorare cuprinzătoare a fascinantei lumi a cosmeticii! În această postare ne vom scufunda în diversele beneficii și avantaje/dezavantaje ale...

Cum putem preveni si trata hepatita de tip B!

Hepatita de tip B este o boala destul de grava, ce are ca si cauza infectia cu virusul hepatitic B. Acest tip de infectie...

Furia si depresia, cum sunt ele legate?

Furia si depresia sunt expresii ale frustrarii, disconfortului si supararii in fata realitatii. Ele reprezinta procesarea esuata a unei stari de rau interne. Cineva...