Gabi Cristea s-a revazut cu fostul sot!

Desi a trecut o perioada destul de mare de timp de cand Gabi Cristea a divortat, cu siguranta ea nu si-a iertat fostul sot. Cei doi s-au reintalnit la motul fetitei Dianei Bisinicu, deoarece impreuna cu Marcel Toader au botezat-o pe micuta pe vremea cand inca formau o pereche.

Prezentatoarea Tv a onorat invitatia de a participa la petrecerea de un an a Rianei, fetita Dianei Bisinicu, insa nu a stat prea mult. Aceasta a venit neinsotita spre finalul evenimentului.

Am vrut să evit o situaţie stânjenitoare. De aceea am venit neînsoţită. De fapt Tavi este la repetiţii. Nici eu nu voi sta prea mult aici. Voi trece să-l iau şi să mergem împreună acasă. Nu vreau să mai vorbesc despre domnul Toader.

Mi-a făcut destul de mult rău şi în plan personal şi financiar ca să mai păstrez o prietenie sau măcar o relaţie cordială cu el”, a marturisit Gabriela Cristea pentru Acasa TV.

Intrebata daca confirma zvonurile potrivit carora va deveni mamica aceasta a infirmat. „M-am îngrăşat 3-4 kilograme în perioada Crăciunului, dar am reuşit deja să le dau jos”, a mai spus bruneta in cadrul emisiunii „Povestiri adevarate”.