Masti pentru un ten perfect!

De cele mai multe ori, timpul sau bugetul nu ne permite sa mergem la un cabinet de cosmetica. Alternativa ideala la tratamentele de la salon pot fi chiar niste masti pentru ten in totalitate naturale, potrivite pentru orice tip de ten, preparate chiar de noi, in casa.  Afla acum ce masti sa folosesti pentru a avea un ten perfect!

Masca de cafea cu cacao

Aceasta masca ii va reda tenului tau vitalitatea, ii va oferi luminozitate si datorita cofeinei, pielea ta va fi din nou ferma si elastica. Amesteca 4 lingurite de cacao, 4 lingurite de cafea macinata, 8 lingurite de lapte cu 2 lingurite de miere de albine( pentru ten uscat) sau 2 lingurite de zeama de lamaie (daca ai tenul gras). Intinde masca pe fata si asteapta pana se usuca. Dupa aproximativ 20 minute indeparteaz-o folosindu-te de un buretel din bumbac si apa calduta.

Masca de iaurt cu miere de albine

Pentru aceasta reteta ai nevoie de o lingurita de iaurt si o lingurita de miere incalzita. Amesteca pana obtii o crema omogena pe care o intinzi pe ten. Dupa 15 minute, indeparteaz-o cu un buretel de bumbac si apa calduta. Tenul tau va fi mai hidratat si mai luminos.

Masca de ou cu iaurt

Amesteca doua albusuri de ou cu doua lingurite de iaurt. Omogenizeaza compozitia si aplic-o pe fata, lasand-o sa actioneze 5 minute. Clateste-ti apoi tenul cu apa calduta. Aceasta masca iti va hidrata puternic pielea si va indeparta excesul de sebum.

Masca de zahar

Pentru aceasta masca nu ai nevoie decat de 2 lingurite de zahar brun pe care sa le topesti in apa calduta. Aceasta nu este o masca propriu-zisa , ci o solutie de a-ti curata tenul si a-i reda prospetimea. Spala-te cu aceasta compozitie pe fata o data la doua zile si vei observa diferenta chiar dupa cateva utilizari.

Masca cu ovaz si iaurt

Aceasta masca iti curata porii in profunzime si elimina celulele moarte. Amesteca o lingurita de iaurt cu o lingurita de ovaz macinat si cateva picaturi de miere de albine. Aplica aceasta masca pe toata fata, insistand pe nas, zona in care se formeaza cearcanele si frunte. Las-o sa actioneze 15 minute, dupa care indeparteaz-o cu un buretele din bumbac si apa calduta.

Masca cu castravete si albus de ou

Ai nevoie de un castravete tinut la frigider, care dupa ce-l decojesti, il tai marunt si il bagi in blender. Apoi adauga si un albus de ou si cateva picaturi de vitamina E. Mixeaza pana obtii o crema omogena. Intinde-o pe ten si dupa 20 de minute indeparteaz-o cu apa calduta. Aceasta solutie ii va reda elasticitea pielii tale si iti va inchide porii. Este indicat sa fie folosita o data pe saptamana.

Recente

Incearca cele mai romantice pozitii sexuale din codul Kama Sutra!

Kama Sutra este cea mai cunoscuta carte indiana, ca un glossar care contine peste 100 de pozitii sexuale. Am tot vorbit despe pozitii sexuale impotriva...

5 alternative gratuite la Microsoft Word si Excel despre care ar trebui sa stii

Microsoft Word si Microsoft Excel sunt unul dintre cele mai populare programe de automatizare de birou astazi si asta pentru ca aproape intotdeauna erau...

De ce este jocul esential in stilul tau de viata?

Tuturor ne place sa ne distram bine, nu? Sa te bucuri de un hobby, un sport...

Ce haine sa porti atunci cand mergi in club

Dupa o saptamana grea la serviciu sau la facultate, parca nimic nu te deconecteaza mai bine decat o iesire in club, alaturi de prieteni....

Istoria muzicii si a modei in 10 momente cheie

Muzica si moda au mers mereu mana in mana. Scena a fost intotdeauna o vitrina pentru noile tendinte, iar muzicienii au servit, de asemenea, drept...