Cum sa-ti faci propriile emoji-uri pe iPhone si Android

Ti-ai vazut prietenii impartind videoclipuri si emoji-uri cu personaje de desene animate care arata ca ei? Vrei sa faci la fel? In onoarea viitoarei Zile Mondiale a Emoji, dorim sa va impartasim cum sa va creati propriul memoji pe iPhone, precum si diferitele optiuni daca doriti sa faceti ceva similar pe Android.

Pentru inceput, functia Animoji, care va permite sa creati o animatie a unui animal, fantoma, unicorn sau alta fata de desene animate pe baza propriilor voastre expresii, folosind camera frontala a telefonului dvs., a fost anuntata la lansarea iPhone X in 2017 si a devenit imediat popular. . Lista telefoanelor compatibile Animoji s-a extins de atunci.

Cu toate acestea, animoji au evoluat. Pe langa cateva fete noi si capacitatea de a detecta miscarea limbii, Apple a anuntat o noua versiune numita Memoji ca parte a actualizarii iOS 12 in 2018. Cu Memoji puteti crea un Animoji personalizat, poate propria ta fata sau a oricui. fata pe care ai vrea sa o recreezi.

Cum sa-ti creezi memoji-ul pe iPhone

Trebuie sa utilizati aplicatia Mesaje de la Apple. Pentru a face acest lucru, mai intai trebuie sa va actualizati telefonul la sistemul de operare iOS 13.

  • Deschideti aplicatia Mesaje si compuneti un mesaj nou sau accesati o conversatie existenta.
  • Atingeti pictograma Animoji si atingeti: Memoji nou, adaugati Memoji noi.
  • Personalizati caracteristicile Memoji-ului dvs., cum ar fi nuanta pielii, coafura, ochii etc. si salvati-l.

Memoji-ul creat va aparea automat pe tastatura Whatsapp cand accesati sectiunea emoji.

Desigur, puteti face acelasi lucru de pe Whatsapp. Facand clic pe elipse, puteti accesa toate stickerele Memoji pe care le-ati creat si chiar puteti edita unul deja creat sau puteti face unul de la zero.

Cum sa creezi un emoji pe Android

Din pacate, nu putem face un memoji pe Android, deoarece este o aplicatie exclusiva pentru iPhone. Cu toate acestea, exista si alte optiuni pentru a face emoji-uri in stilul autocolantelor.

De fapt, idealul este sa folosesti o aplicatie externa pentru a usura mult procesul. Va recomandam sa utilizati: Emoji Maker. Daca nu doriti sa faceti un emoji de la zero, puteti utiliza unul in galeria sa.

Avantajul acestei aplicatii este ca, alegand diferitele parti ale emoji-ului, puteti vedea imediat o previzualizare. Acest lucru va va ajuta sa decideti ce sa alegeti, deoarece nu trebuie sa ghiciti cum va arata daca il selectati.

  • Deschideti aplicatia si atingeti Emoji nou din ecranul de pornire.
  • Alegeti un fundal pentru emoji. Poate fi orice, de la o fata de caine sau urs pana la o inima, legume, pisica sau cerc. Exista chiar si fundaluri animate.
  • Utilizati pictogramele de meniu din partea de jos a aplicatiei pentru a alege sprancenele, ochii, gura, gesturile mainii, parul, parul facial, o masca si multe altele.
  • Atingeti bifa din dreapta sus pentru a salva emoji-ul personalizat in galeria din aplicatie.
  • Atingeti emoji si apoi butonul de partajare pentru a-l partaja in oricare dintre aplicatiile dvs.

Bitmoji este o alta optiune excelenta pentru a crea emoji-uri pe Android si iOS. Emoji-urile pe care le puteti face in acea aplicatie sunt de obicei mult mai complexe, deoarece exista subtitrari si scene complete, dar sunt inca foarte usor de realizat.

Recente

Mesaj romantic postat de Lora!

Despre Lora, toti stim ca este intr-o casnicie fericita, ca isi iubeste mult sotul si ca dovada, nu omite nicio ocazie de a-i arata...

Ghidul complet pentru alegerea Cazării și Restaurantului

Planificarea unei călătorii poate fi un proces captivant, dar și provocator. Unul dintre aspectele cheie în această planificare este selectarea cazării și a restaurantului...

Iata ce se intampla cu corpul tau dupa ce mananci ciorba instantanee

Supele instant sunt incredibil de populare in Mexic si in intreaga lume pentru ca sunt convenabile, rapide, usor de preparat, ieftine si gustoase. Multi...

Apeleaza la tractari auto specializate ori de cate ori ai nevoie

E bine sa ai pe cine sa te bazezi atunci cand esti intr-o situatie mai dificila. Daca ai ramas blocat cu masina undeva si...

Dana Rogoz a devenit mamica!

Dana Rogoz a primit cel mai frumos martisor ieri. Vedeta a nascut un baietel perfect sanatos, la o maternitate din Bucuresti. Cea mai buna...