De ce nu ti-a spus inca “Te iubesc ”?

Multe fete sunt ingrijorate din cauza faptului ca partenerii lor nu si-au declarat inca dragostea. Cele doua cuvinte, “te iubesc”, fac destul de rar parte din vocabularul obisnuit al unui barbat. Le este foarte greu sa rosteasca aceste cuvinte, deoarece, in minte lor, ele au alta semnificatie.

De obicei, barbatii inlocuiesc rostitul celor doua cuvinte prin gesturi si fapte care reliefeaza ca isi iubesc partenera. Desi au sentimente de dragoste, le este foarte greu sa le exprime. Barbatii considera ca iubirea ii face vulnerabili si ii determina sa se comporte copilaresc, ceea ce este in contradictie cu atitudinea masculina de care vor sa dea dovada.

O modalitate prin care barbatii romantici spun ca iubesc este biletul de dragoste si florile. Altii prefera sa cumpere cadouri pentru iubitele lor. O alta modalitate este sa fie alaturi de persoana iubita in momentele dificile din viata acestora. Greu de crezut, dar unii barbati isi arata dragostea prin gelozie si posesivitate. Este felul lor de a spune “te iubesc”, pentru a nu isi pierde partenera. De asemenea, contactul fizic este si el o modalitate prin care barbatii arata ca iubesc.

Multi barbati evita sa le cunosti familia, dar fii sigura ca in momentul in care ii vei cunoaste parintii partenerului tau, esti considerata ca fiind importanta in viata lui.

O parte dintre baieti considera a rosti cuvintele “te iubesc” a fi echivalente cu pericolul, deoarece cred ca isi pun viata in mainile persoanei iubite, iar alta parte dintre ei considera acest lucru un juramant pe viata.

Exista varianta cum ca nu a venit inca momentul potrivit sa ii spuna partenerei ca o iubeste, de teama sa nu fie respins sau pur si simplu pentru ca nu simte asta. In acest ultim caz, va fi nevoie, probabil, de mai mult timp petrecut impreuna, mai multa cunoastere a persoanei de langa el, pentru a se indragosti. Sunt barbati care nu vor sa iubeasca, cel putin momentan, acestia cautand mai mult relatii de scurta durata, fara sa se implice emotional.

Cateodata, partenerul tau este mai bine sa spuna mai tarziu “te iubesc” decat deloc. Altii spun “te iubesc” cu lejeritate din prima clipa.

Asa ca asteapta momentul potrivit, cunoaste persoana de langa tine, si decide-te asupra relatiei tale de cuplu.