Rase de caini potrivite barbatilor

Barbatii sunt mai pretentiosi atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Acestia isi doresc un caine care sa le completeze personalitatea si cu care sa aiba ceva in comun. Cei mai multi barbati aleg cainii de talie mare, deoarece par mai duri si sunt caini buni de paza. Iata cei mai buni 10 caini pentru orice barbat.

Boxer. Un caine de talie mare, insa cu o personalitate foarte frumoasa, daca este dresat corespunzator. Sunt foarte ascultatori si se ataseaza profund de stapani si de copii. Sunt foarte sportivi si le place miscarea in aer liber. Sub masca lor de duri gasim de fapt un caine prietenos.

Rottweiler. De cele mai multe ori cand vezi un rottweiler pe strada te astepti ca la capatul lesei sa fie un barbat dur. Si cam asa se intampla. Este o rasa de caini usor mai agresiva, in special daca nu sunt dresati. Este un caine foarte bun de paza si protectie.

Ciobanesc german. Este tot un caine de talie mare, pe care te poti baza in ceea ce priveste siguranta. Insa sunt caini foarte docili in familie, cu care nu vei avea multe lupte de dus (sunt usor de dresati si aculta de stapani). Ciobanescul este un caine foarte puternic, dar si prietenos.

Mastif. Talia sa te va impresiona cu siguranta, fiind folositi la vanatoare si la paza initial. Mastiful este potrivit si vietii in afara casei, la curte de exemplu, unde ii va placea sa patruleze si sa mentina siguranta perimetrului. Sunt caini usor de dresat, de care te vei atasa cu siguranta.

Husky siberian. Daca vrei sa intorci capete, si mai ales sa smulgi zambete de la fetele din jur, atunci acesta este cainele potrivit. Este foarte elegant si atragator, un adevarat macho. Ii place sa stea mai mult afara decat intre patru pereti.

Labrador retriever. Daca esti o persoana activa, labradorul este cainele potrivit tie. Ii place foarte mult sa alerge, sa se joace pe uscat sau in apa, orice numai sa isi petreaca timpul cu tine. Chiar daca nu are aspectul impunator al cainilor de mai sus, labradorul este un caine jucaus si foarte prietenos (se potriveste barbatilor sociabili si comunicativi).

Beagle. Ii place sa vaneze si sa se joace, insa prefera si reprizele lungi de somn sau leneveala. Chiar daca este de talie medie acest caine prietenos este in topul preferintelor barbatilor in ceea ce priveste rasele canine.

Doberman. Din nou un caine de talie mare cu un caracter si o statura impunatoare. Hraniti si antrenati corespunzator, acesti caini pot deveni adevarati atleti sau caini de paza. Cu familia se poarta foarte bine si isi cunoaste locul in ierarhie.

Pincher pitic. Pentru ca am vorbit mai sus de doberman, acest pincher este un doberman in miniatura. Este o rasa foarte interesanta, o mixtura intre ogar si terrier. Este un caine activ si alert.

Pug. Nu impun ei foarte mult respect si nu domina decat trotuarul, insa pugul este una din rasele masculine. Le place foarte mult sa leneveasca si nu sunt chiar cei mai activi. Reprizele de joaca sunt scurte, insa va fi fericit sa iti faca pe plac.

Recente

Nu te astepta niciodata ca altii sa preia conducerea

A lua initiativa este ceva care uneori ne costa foarte mult . De aceea, de cele mai multe ori ne asteptam ca altii sa...

Copii si divort – cum sa-ti ajuti copilul sa treaca printr-un divort

Pentru copii, separarea si divortul pot fi o perioada deosebit de trista, stresanta si confuza. Exista insa modalitati de a-ti ajuta copiii sa faca...

Cum putem preveni si trata hepatita de tip B!

Hepatita de tip B este o boala destul de grava, ce are ca si cauza infectia cu virusul hepatitic B. Acest tip de infectie...

Cum să organizezi o petrecere tip Gender Reveal perfectă

Cum să organizezi o petrecere tip Gender Reveal perfectă Organizarea unei petreceri de tip Gender Reveal este un moment special în viața oricărui părinte,...

Reguli de aur pentru interviurile de angajare

Obtinerea unui interviu de angajare nu este o sarcina usoara, dar a face o impresie buna este ceva ce poti face cu putin efort.Zambetul...