Euphoria: 10 lucruri pe care s-ar putea sa nu le stii despre serialul cu Zendaya in rol principal

„Euphoria” a fost un succes pentru HBO Max si are multe de-a face cu interpretarea Zendayei. Actrita in varsta de 26 de ani a cucerit publicul cu rolul principal in drama pentru adolescenti bazata pe serialul israelian cu acelasi nume.

In serial, Zendaya este Rue Bennett , o fata de 17 ani care se confrunta cu o problema grava cu drogurile. Nu este singura problema cu care se confrunta adolescenta, care sufera de depresie constanta. Cand era copil, a fost diagnosticata cu TOC, ADHD, anxietate si tulburare bipolara. Cat de multe stii despre tot ce se intampla in culise in „Euphoria” ? Aici gasesti mai multe despre serialul Euphoria

Zece lucruri distractive despre „Euphoria”

10. Serialul se bazeaza pe experientele din viata reala a lui Sam Levinson

Desi imprumuta unele aspecte din serialul original israelian, o mare parte din „Euphoria” isi are radacinile in propriile experiente ale lui Sam Levinson cu abuzul de substante, dependenta si reabilitarea.

9. Jacob Elordi era „practic fara adapost” inainte de a fi ales

Jacob Elordi joaca rolul tipului frumos si rautacios pe care toata lumea il iubeste si il uraste in acelasi timp. Dar inainte de serial, viata lui era foarte diferita. „Am dat o auditie, acesta a fost intr-un moment in care filmele pe care le facusem nu fusesera lansate. Nu aveam bani, nu aveam nimic, eram practic fara adapost in Los Angeles, am fost la casting si mi-am uitat replicile ”, a spus el pentru revista Wonderland in 2019.

8. Javon Walton este un boxer si gimnast de elita care se antreneaza pentru Jocurile Olimpice.

Actorul din spatele adolescentului baron al drogurilor, Ashtray, are mari aspiratii sportive in viata reala. Desi are mai multe proiecte mari pregatite, actoria este practic agitatia secundara a lui Javon Walton. Tanarul de 15 ani este boxer si gimnast si spera sa-si reprezinte tara la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

7. Barbie Ferreira a audiat de sapte ori pentru rolul lui Kat

In timp ce unii actori din emisiune au fost trecuti de cap la prima lor auditie, Barbie a avut un proces de auditie mult mai intens. Actrita a fost luata in considerare timp de doua luni inainte de a obtine rolul si a aflat in timpul unei sedinte de terapie.

Barbie Ferreira a lasat tabuurile deoparte si este primul model tanar care nu se lasa dus de aparente.

6. Un reflector a fost folosit pentru a filma scena petrecerii din sezonul 2.

In timpul filmarii premierei sezonului 2, echipa a stins toate luminile si a indreptat un reflector imens asupra actorilor. „Este aproape ca si cum te-ai intoarce si te uiti la fotografii ”, a explicat creatorul Sam Levinson.

5. Filmarea scenei de carnaval a durat sase zile

Era atat de praf si de frig incat Zendaya avea nevoie de un inhalator. In plus, toate masinile si echipamentul de camera au fost impachetate in doar 125.000 de metri patrati.

4. Zendaya si Angus Cloud au mers la aceeasi scoala

Zendaya si Angus au urmat cursurile Oakland School of the Arts din California. Angus a spus pentru The Wall Street Journal: „Banuiesc ca aveam cativa dintre aceiasi prieteni, dar nu o cunosteam cu adevarat ” .

Angus Cloud a suferit un accident grav inainte de a filma serialul care a provocat sangerare interna in craniu 

3. Rochia neagra a lui Maddy este disponibila pentru cumparare online

Heidi Bivens a dezvaluit pentru revista Interview ca tinuta neagra de Revelion, acum iconica, a lui Maddy a fost un look original pe care l-a comandat designerului Aidan Euan. Fanii s-au indragostit de combinatia de rochie si manusi, creandu-si propriile versiuni si inspirandu-se din vibratia generala. Datorita popularitatii aspectului, acum puteti cumpara setul complet online de la marca Akna de la Aidan Euan pentru 230 USD.

2. Zendaya a fost singura alegere pentru a juca pe Rue

Vorbind cu EW, Zendaya a dezvaluit: „Sam mi-a spus ca era pe panoul lui de viziune pentru Rue, ceea ce mi s-a parut o nebunie. Am spus: „Nu te cred. Ce am facut in cariera mea pentru a arata ca pot face asta?’”

1. Sezonul 2 a fost filmat in intregime pe film Kodak care nu mai este in productie

Al doilea sezon a fost filmat cu un film numit Ektachrome, pe care Kodak a incetat sa il mai faca in anii 2000. HBO si Levinson au reusit sa convinga compania sa faca mii de role pentru a putea filma sezonul cu ele.

Recente

5 avantaje de viziona filme de comedie

Desi este de obicei asociata doar cu distractia si petrecerea timpului liber, vizionarea de filme are avantaje atat pentru sanatatea psihologica, cat si pentru...

Ghid de stil: camasi care arata bine cu un costum gri

Un costum gri este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face in dulapul tau. Este eleganta, sofisticata, trendy si super...

Afla ce este cataracta si cum se poate trata!

Cataracta este o pelicula subtire, opaca, ce apare la nivelul cristalinului si blocheaza trecerea fasciculului luminos catre retina, producand tulburari mari ale vederii. Este foarte...

Ce fac cuplurile care se inteleg atat de bine?

Există atât de multe locuri in care cuplurile pot gasi informatii utile despre cum sa isi imbunatateasca relatia de cuplu. Bloguri nesfârșite, cărți și...

Pozitii sexuale pentru femeile cu vaginul larg

Dupa o nastere naturala, majoritatea femeilor vor avea o problema cu revenirea peretilor vaginali la starea de dinainte de sarcina. Acest lucru se intampla...