Aussie Beauty, trendul care va inlocui K-Beauty?

Pentru iubitorii de machiaj si ingrijirea pielii, produsele coreene de frumusete sau K-Beauty au devenit o parte indispensabila a rutinelor lor de ingrijire a pielii. De la seruri si toneruri, pana la masti de buze si plasturi pentru cosuri, se pare ca exista un remediu coreean pentru fiecare nevoie care apare in pielea noastra.

Cu toate acestea, exista o alta tendinta de frumusete care castiga tractiune la nivel global datorita simplitatii sale, care este perfecta pentru femeile practice. Aceasta este Australian Beauty sau A-Beauty, care se concentreaza pe scoaterea in evidenta a frumusetii naturale si obtinerea unei pielii sanatoase si stralucitoare cu produse organice.

In timp ce rutinele K-Beauty pot fi de pana la 12 pasi, marcile australiene raman fidele filozofiei „mai putin este mai mult” si ofera produse all-in-one care promit sa va simplifice viata. In plus, australienii sunt cunoscuti pentru eforturile lor de a conserva natura si de a intelege importanta consumului de produse ecologice. Asa ca poti fi sigur ca majoritatea sunt facute cu ingrediente naturale si formule transparente cu consumatorul.

Frumusetea interioara

Una dintre principalele caracteristici ale Aussie Beauty este ca incepe din interior, motiv pentru care marcile de suplimente si vitamine pentru a imbunatati pielea si parul sunt foarte frecvente. WelleCo, detinuta de supermodelul Elle MacPherson si Dr. Simone Laubscher, este una dintre cele mai faimoase la nivel mondial datorita SuperElixirului sau, un supliment sub forma de pudra, formulat cu peste 40 de ingrediente, inclusiv alimente integrale, extracte din plante, vitamine, minerale si probiotice. Au si proteine, formule de detoxifiere, ceaiuri si multe altele.

La fel ca Elle MacPherson, Miranda Kerr este un alt model australian care se distinge prin pielea ei stralucitoare si care s-a aventurat in industria frumusetii. Brandul ei, Kora Organics, are putin din toate, de la produse de ingrijire a pielii pana la aromoterapie. A lansat recent o noua linie de suplimente si probiotice cu matcha, noni, acai si alte superalimente.

Protectie solara

Un alt punct in favoarea A-Beauty este importanta pe care o acorda protectiei solare, deoarece unul dintre hobby-urile preferate ale australienilor este surfingul si petrecerea timpului pe plaja. Expunerea constanta la soare i-a facut sa constientizeze efectele daunatoare pe care le poate avea asupra pielii, motiv pentru care tara are unele dintre cele mai stricte reglementari si standarde de testare pentru SPF. Unul dintre brandurile preferate de cei care merg pe plaja este Ultra Violette, care se concentreaza pe combaterea imbatranirii premature cauzate de razele UV.

Nu va lasati pacaliti de numele sau, acest brand ofera mult mai mult decat o protectie solara traditionala. Produsele sale sunt oferite in diferite prezentari pentru a proteja corpul, fata si buzele la maximum.

Ingrediente naturale

Majoritatea marcilor australiene se mandresc ca profita la maximum de recompensele Mamei Natura, asa ca vei gasi produse cu putine substante chimice care iti vor trata pielea delicat. Si cand vine vorba de frumusete naturala, nimic nu poate fi mai organic decat Edible Beauty, un brand de ingrijire a pielii care sustine ca produsele sale sunt atat de sigure incat sunt comestibile. Dezvoltat de medicul naturist si nutritionist Anna Mitsios, acest brand ofera seruri, uleiuri si creme de lux, toate realizate cu ingrediente botanice.

Un alt caz de succes de cosmetica naturala este Frank Body, care foloseste cafeaua ca ingredient principal in scruburile si mastile sale. Cuprinzand fata, corp, buze si par, produsele lor au devenit preferatele fetelor de pe Instagram din intreaga lume si ale bloggerilor de frumusete australieni precum Lauren Curtis.

Acum stii de ce celebritati precum Margot Robbie, Nicole Kidman si Cate Blanchet arata mereu stralucitoare. Alatura-te si tu la tendinta si indraznesti sa incerci unele dintre aceste produse miraculoase australiene pentru a arata o piele sanatoasa si frumoasa. 

Recente

13 simptome fizice care sunt cauzate de anxietate

Anxietatea si stresul pot prezenta si simptome fizice. Acordati atentie corpului dumneavoastra pentru a le identifica si, daca aveti nevoie, gasiti un tratament.Cand ne...

10 pasi pentru a avea grija de genele tale in sezonul cald

Diferenta dintre genele bine ingrijite si altele care nu sunt este vizibila si vizibila cu ochiul liber. Genele atente sunt mai populate, alungite, curbate...

Cum sa fii bun cu tine insuti

Care este propunerea concreta: Fii bun cu tine insuti? In actiuni ca acestea, ne vom aminti sa le avem mereu la indemana. In continuare, 7...

Renunti la iubire sau lupti pana la capat?

Chiar daca pare trist, in viata fiecarei femei, vine un moment in care trebuie sa decida daca mai lupta pentru EL sau daca renunta....

Visezi…insecte! Ce se va intampla?

Visele sunt creatiile propriului nostru subconstient influentat de tot ceea ce am vrea sa experimentam, ne temem sau am experimentat deja! Chiar daca nu suferim...