Ce inseamna emoji cu fata inversata? Iata tot ce trebuie sa stii despre asta

Exista cateva emoji in aceasta lume ale caror semnificatii nu ar putea fi mai clare: emoji-ul taco este menit sa reprezinte un taco, buzele indica in general saruturi cochete, iar o inima rosie arata dragostea care arde profund si sincer. Dar exista unele emoji care nu au semnificatii sau interpretari atat de evidente. De exemplu, ce inseamna emoji-ul cu fata inversata? ? Micuta creatura si-a facut loc in inimile noastre roz stralucitoare cu actualizarea iOS 9 din octombrie si ne-a starnit interesele si ne-a impodobit tastaturile de atunci.

Desigur, emoji-ul cu fata inversata nu este singurul emoji cu un sens vag sau fluid. Nimeni nu stie cu adevarat ce sa faca cu fata vantului, de exemplu, si am vazut fata fara gura folosita in mai multe moduri diferite. Alte emoji pe care oamenii continua sa le confunde fara speranta includ persoana de la biroul de informatii, barbatul intr-un costum de afaceri care levita, toate utilizarile pentru toate pisicile, toate utilizarile pentru toate trenurile si cel mai derutant pe care l-am intalnit personal, capcana. ulei . Pentru ca intr-adevar, de unde ar putea cineva sa stie ca este un tambur de ulei? Este doar un mic cilindru albastru! Ce ar trebui sa facem cu asta?

Dar intr-o lume in care emoji-urile ne imbunatatesc fiecare propozitie si chiar inlocuiesc cuvintele reale, este important sa intelegem de unde provin unele dintre favoritele noastre si ce ar putea insemna. Sa aruncam o privire mai atenta la emoji-ul cu fata inversa pentru a intelege mai bine pictograma mica.

Care este povestea ta?

Emoji-ul cu fata inversata a aparut pentru prima data in octombrie 2015 cu actualizarea iOS 9.1 pentru Apple si in decembrie 2015 cu 6.0.1 pentru Android. In aceasta perioada, Twitter a lansat si emoji personalizat numit Twemoji 2.0, care includ o fata cu susul in jos. Practic, pe masura ce lumea se pregatea pentru 2016, incepeam sa ne intoarcem capetele pe dos.

Modul in care este folosit?

Este interesant de observat toate modurile in care oamenii folosesc emoji-ul cu fata inversata pe diferite platforme online. Pe Twitter, in cea mai mare parte, oamenii il folosesc cu sarcasm sau sarcasm. De exemplu:

Desi emoji-ul cu susul in jos zambeste, niciunul dintre aceste tweet-uri nu face sa para ca oricare dintre acesti oameni sunt deosebit de fericiti de lucrurile pe care le mentioneaza. Pe Instagram, intre timp, emoji-ul cu susul in jos pare sa apara mai mult cu selfie-uri sau fotografii de grup; sarcasmul aratat pe Twitter nu este foarte prezent pe aceasta platforma de partajare a fotografiilor. Intre timp, nu exista rezultate pentru Upside Down Face pe YouTube sau Yelp, ceea ce reflecta doar noutatea sa si faptul ca, ei bine, nimeni nu stie cu adevarat la ce este.

Deci, ce inseamna cu adevarat?

Potrivit Emojipedia, emoji-ul cu fata cu susul in jos este menit sa reprezinte prostii sau prostii, ceea ce este cu siguranta o modalitate de a-l folosi eficient. Folosirea lui sarcastic sau cu snark este, de asemenea, o utilizare comuna si implica ca zambesti printre lacrimi sau iti pastrezi o fata placuta inainte de a-ti pierde complet controlul asupra emotiilor. 

Deocamdata, fata cu susul in jos este inca un nou emoji pe scena. Exista inca multe modalitati de a experimenta cu el si utilizarea sa este fluida si supusa interpretarii. Distreaza-te si experimenteaza in mod responsabil (introduceti aici emoji cu fata cu susul in jos)!

Recente

Cum putem preveni si trata hepatita de tip B!

Hepatita de tip B este o boala destul de grava, ce are ca si cauza infectia cu virusul hepatitic B. Acest tip de infectie...

Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa...

Accidentul de munca se plateste,vezi cum poti sa obtii despagubiri

Accidentele de munca pot avea consecinte destul de serioase asupra sanatatii si bunastarii noastre. Din fericire pentru noi toti, exista legi si mecanisme...

Totul despre agorafobie!

Agorafobia reprezinta teama de a ne afla in spatii publice (ex. mijloace de transport in comun) si spatii deschise (aglomeratie). Cuvantul provine din grecescul...

Utilizarea aparatelor auditive afecteaza urechea?

Nu exista nicio indoiala ca protezele auditive au devenit unul dintre cele mai utilizate instrumente pentru...