Mircea Badea ii raspunde amenintator lui Oreste!

Mircea Badea a facut unele declaratii spre sfarsitul saptamanii trecute pe pagina sa personala de Facebook referitoarea la un interviu dat de Oreste penru ziarul Ring.

Oreste, in ultimul sau interviu, isi anunta retragerea din cariera de televiziune, iar fiind intrebat daca va veni la botezul fiicei prietenului sau, Badea, acesta a avut un raspuns ciudat.


„Dacă mă invită omul, cu mare plăcere. Dar mi-e greu să cred… Eu, unul, nu-i port ranchiună absolut deloc”
, spune Oreste, nefiind sigur insa ca va fi printre invitati.

 

„Nu ştiu dacă el îmi poartă ranchiună, e dreptul lui să facă ce vrea. Eu mă pot doar disocia de prieteni când văd că o iau pe altă cărare decât aceea pe care vreau să merg eu, dar asta nu încurcă relaţia afectivă dintre noi. Din păcate însă, noi nu prea mai avem nimic în comun”, a mai adaugat Oreste.

 

Prezentatorul tv Mircea Badea a insistat sa faca unele precizarii in legatura cu declaratiile fostului coleg de platou:

 

„Acum am vazut ca ultima jigodie declara intr-un interviu ca nu-mi poarta ranchiuna pentru ca m-a insultat, calomniat, injurat pe mine, pe camarazii mei si, desigur, si pe familia mea. Tupeu de basist abject…”

 

Coae, concentreaza-te: sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii, sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie”, a scris Mircea Badea pe pagina sa personala de Facebook.