Cum sa stii daca cineva de care esti interesat te place, conform Askai

In mod normal, cand ne place un baiat sau o fata, vrem sa stim daca cealalta persoana simte acelasi lucru pentru noi. Simplul fapt de a intreba cealalta persoana direct este de obicei foarte costisitor pentru noi, fie din cauza timiditatii, fie mai ales a fricii de respingere.

Daca o facem din timiditate, ar trebui sa incercam sa depasim acel obstacol.

Adevarul este ca exista o multime de semne ca cineva te place. Uneori, limbajul non-verbal spune mult mai mult decat verbal, trebuie doar sa stii sa-l interpretezi corect, pentru a realiza acest lucru trebuie sa fii un observator foarte bun, deoarece este usor sa confundi unele semnale.

Semne nonverbale ca o cineva te place

Exista o serie de semnale non-verbale care determina cand o persoana este interesata de alta, aceste semnale se manifesta de obicei inconstient, deci nu pot fi evitate. Vezi daca acea persoana care iti place ii arata pe vreuna, pentru ca este foarte probabil ca, daca o fac, sa fie interesata de tine.

Semne ca o fata te place:

  • – Corpul ii va fi intins si isi va pune mainile la curea sau in buzunarele pantalonilor, de parca ar fi un cowboy din – Vestul Salbatic, aratand spre zona genitala.
  • – Corpul lui se va intoarce spre tine.
  • – Privirea lui va fi patrunzatoare.
  • – Pupilele tale vor fi usor dilatate. Indiferent de lumina, pupilele tind sa se dilate cu 30% atunci cand vedem ceva care ne place.
  • – Iti vei incorda inconstient muschii.
  • – Picioarele lor vor indrepta spre tine.
  • – Hainele vor fi bine asezate, de exemplu, cravata sau jacheta.
  • – El va vorbi pe un ton bland.

Semne ca un barbat te place:

  • – Se va juca cu parul ei.
  • – Iti va arata palma mainilor, dezvaluind incheieturile.
  • – El va rosi.
  • – Isi va tine privirea asupra ta pentru cateva secunde si o va cobori, deturnand-o usor pentru a o intalni din nou pe a ta.
  • – Pupilele vor fi dilatate.
  • – Isi va umezi buzele si isi va lasa gura intredeschisa.
  • – Isi va incrucisa si dezcrucisa picioarele din cand in cand.
  • – Barbia lui va indrepta spre tine.
  • – Iti va imita gesturile inconstient. De exemplu, daca te scarpina pe frunte, dupa un timp ea va face la fel.

Zambeste in mod regulat cand este cu tine

Zambim mai mult persoanei care ne place pentru ca prezenta lui ne face fericiti si este modul nostru de a o arata, printr-un zambet. Pe de alta parte, rasul joaca si el un rol fundamental, deoarece avem tendinta de a rade mai mult de glumele cuiva care ne plac, pentru ca vrem sa facem pe plac si inconstient incercam sa facem ca persoana de care suntem atrasi sa se simta satisfacuta atunci cand spune o gluma.

Cand analizezi daca o persoana te place, poti incerca sa compari cum se comporta atunci cand sunt mai multi oameni in jurul tau, zambeste si rad mai mult cu tine?

Daca observi ca zambeste foarte regulat atunci cand este cu tine si ca rade si la toate glumele tale, chiar si cele pe care le cunosti nu sunt foarte amuzante, probabil ca nu este pentru ca esti mai dragut decat alti oameni si nici pentru ca simtul tau de umorul este foarte bine, sunt sanse ca persoana respectiva sa fie interesata de tine.

De exemplu, daca iti place sa faci jogging si stii ca acea persoana nu are acelasi hobby, dar se ofera brusc sa mearga cu tine intr-o zi, ia de la sine inteles ca este doar o scuza pentru a petrece mai mult timp cu tine pentru ca te place. 

Este esential sa stim ce simtim pentru acea persoana, atunci cand vrem sa stim daca ne place, este un indiciu ca s-ar putea sa fim indragostiti de ea.

Te complimenteaza

Daca observa cand te tunzi sau cand iti cumperi haine noi si profita de ocazie pentru a comenta cat de bine ti se potriveste schimbarea, poate nu este doar o simpla observatie din partea lui, ci ca iti acorda mai multa atentie pentru ca este atras de tine.

Te trateaza diferit cand sunteti intr-un grup

Incercati sa analizati cum este comportamentul acelei persoane atunci cand va aflati intr-un grup. Vezi daca te trateaza la fel ca restul sau, dimpotriva, o face altfel. 

Vezi daca are mereu un moment de ingrijorare sa se apropie de tine, sa stabileasca contact vizual sau fizic, sa incerce sa participe la conversatiile pe care le incepi, sa rada sau sa glumeasca cu tine… este mai dragut cu tine decat cu restul ?

Cand esti singur, esti in centrul atentiei

Cand esti singur, nu ai timp de petrecut uitandu-te la mobil. Vrea sa profite la maximum de timpul pe care il petrece cu tine, se arata atent la fiecare cuvant pe care il spui, incearca sa mentina o conversatie fluenta si isi face griji in orice moment ca nu te plictisesti si ca simti confortabil.

Este gelos

Oamenii se simt gelosi atunci cand ne place pe cineva inaintea anumitor persoane sau comportamente care pot reprezenta o amenintare de a pierde posibilitatile de a avea ceva mai mult decat o prietenie cu acel cineva pentru care simtim atractie sau iubire.

Desi probabil ca nu va fi de-a dreptul gelos in unele situatii de teama sa nu-si dezvaluie sentimentele pentru tine, este posibil sa observi ca este gelos atunci cand esti in preajma altor persoane sau cand vorbesti despre alte persoane care ar putea fi o amenintare pentru el. sau ea.

Daca problema este ca tu esti cel care se simte gelos, va trebui sa reusesti sa le scoti pentru a nu cadea in erori de baza.

Pe retelele de socializare, el este mereu la curent cu tine

Acea persoana lasa mereu un comentariu la fotografiile tale sau la postarile tale, este mereu acolo pentru a juca jocurile oferite de reteaua de socializare cu tine, incearca sa-ti scrie mesaje prin chat in mod regulat, chiar daca nu are nimic. serios sa-ti spun, pur si simplu iti scriu despre faptul ca te intreaba cum esti. Daca apar aceste situatii, este foarte probabil sa te placa.

Si in orice caz, daca iti place pe cineva, nu ezita sa-ti afisezi toate optiunile pentru a-l cuceri.

Recente

Cum sa-ti faci propriile emoji-uri pe iPhone si Android

Ti-ai vazut prietenii impartind videoclipuri si emoji-uri cu personaje de desene animate care arata ca ei? Vrei sa faci la fel? In onoarea viitoarei...

Fotografii Tumblr super usor de facut

Cu totii iubim fotografiile in stil Tumblr , de fapt, a fost o perioada in care aceasta retea de socializare a fost unde am...

Efectul artei asupra creierului nostru

Cand ne confruntam cu o productie artistica, creierul nostru lucreaza pentru a da forma si sens informatiilor care ajung la noi. Adica, avem o...

10 trucuri de frumusete ale Cleopatrei pe care le poti aplica pentru a avea o piele mai frumoasa

Pe baza de miere, lapte, uleiuri esentiale si material seminal, Cleopatra si alte regine ale Egiptului obisnuiau sa isi pastreze frumusetea naturala, mai importanta...

Shoganai: Puterea acestui cuvant japonez

Traducerea acestui cuvant japonez Shoganai inseamna „nu exista de ales” sau „nu se poate face nimic in privinta asta”. Expresia shoganai, pe langa faptul...