Ce fac cuplurile care se inteleg atat de bine?

Există atât de multe locuri in care cuplurile pot gasi informatii utile despre cum sa isi imbunatateasca relatia de cuplu. Bloguri nesfârșite, cărți și articole oferă sugestii despre modul în care partenerii intimi pot avea succes. Cu toate acestea, chiar și atunci când îmbrățișează o buna comunicare, încredere și rezistența în timpul vremurilor grele, puține cupluri reusesc sa se inteleaga pe termen lung.

Există la fel de multe informații despre ceea ce poate sabota o relație si despre cum se pot evita dezastrele înainte de a avea loc. Pentru ca majoritatea dintre noi suntem ocupati cu foarte multe activitati de zi cu zi, uitam sa acordam atentia de care are nevoie relatia de cuplu pentru a putea fi armonioasa si puternica. Sexul este foarte important in cuplu. La fel si masturbarea si vizionarea filmelor de adulti pe filmexxx.ro.

Cu toate acestea, atât de mulți oameni se luptă încă să găsească persoana potrivită, să construiască o relație de calitate și sa ramana in acea relatie pentru tot restul vietii. Ei citesc cărțile potrivite, practică sugestiile necesare și se angajează să facă lucrurile mai bune, dar totuși nu par să capteze esența a ceea ce face o relație minunată.

Mai jos gasiti o parte din comportamentele care stau la baza partenerilor care nu numai că rămân împreună, ci se apropie și se angajează unul de celălalt în timp. Lăudați-vă dacă le practicați deja în relația dvs., iar daca acestea lipsesc cu desavarsire, atunci atat dvs. cat si partenerul dvs. ar trebui sa incepeti sa va imbunatatiti relatia urmand aceste sfaturi.

Exista unele lucruri intime care pur si simplu nu se pot impartasi cu partenerul

Este adevarat ca sinceritatea intr-un cuplu este extrem de importanta, insa exista anumite detalii intime care nu se spun. Asta nu inseamna ca nu iti iubesti partenerul sau ca nu ai incredere in el. Inseamna ca ai si tu partea ta intima si personala care este doar a ta. Partenerul ar trebui sa inteleaga si sa respecte acest lucru, si tu ar trebui sa faci exact la fel. Partenerii care isi respectă profund reciproc secretele vulnerabile păstrează o legatura armonioasa intre ei. Respectul ca si increderea, este fundatia unei relatii de cuplu de durata.

Au o deschidere curajoasă

Este uneori dificil să împărtășești emoții sau gânduri cu un partener intim, emotii si ganduri care ar putea să-l rănească sau să-l distanțeze. Adevărul poate răni, chiar și atunci când este intenționat. Dar mânia nerezolvată, resentimentele, confuzia, durerea sau teama pot face mult mai multe daune în timp, dacă nu sunt împărtășite. Din păcate, mulți oameni sunt de-a dreptul înspăimântați ca vor fi auziți incorect sau ca ceea ce spun va fi folosit împotriva lor, si astfel decid sa pastreze acele sentimente doar pentru ei.

Cuplurile care acceptă și îmbrățișează faptul că ei pot vindeca doar ceea ce pot vedea, doresc să se confrunte cu orice stres, jenă sau gânduri amenințătoare pe care le-ar putea avea în orice moment. Ei stiu ca relația lor are nevoie de muncă, si cauta cele mai bune solutii pentru a-si atinge scopul. Ei știu că evitarea problemelor minore va duce la probleme mari pe termen lung. Poti afla mai multe despre viata de cuplu, accesand adevarul.ro.

Ei respectă si fac tot posibilul sa satisfaca nevoile partenerului

Indiferent dacă este vorba de frecvența sexuală, atașamentele sociale, obligațiile familiale externe, distribuția activelor, disponibilitatea personală sau interesele personale, partenerii dintr-un cuplu trebuie sa valideze dorințele celorlalți. Ei știu că trebuie să se iubească unul pe celălalt când nu primesc întotdeauna ceea ce vor și ei se angajează să fie corecti atunci când negociază diferențele.

Recente

Practici zilnice pentru o viata intima mai armonioasa

O viata intima armonioasa te ajuta sa ai o sanatate de fier, si nu doar fizica ci si mentala. Cuplurile cu o viață sexuală...

5 greșeli în contracte pe care să le eviți

Contractele sunt coloana vertebrală a tranzacțiilor din mediul de afaceri. Stabilesc cadru legal pentru schimbul de bunuri și prestarea de servicii în toate industriile...

7 uleiuri pe baza de plante pentru pielea ta

Nu cu mult timp in urma, existenta uleiurilor pentru piele suna nebunesc, era o fraza incongruenta in lumea ingrijirii pielii, o grasime care, mai...

Cancer de san: simptome ascunse pe care femeile le ignora

Stiati ca cancerul de san este cea mai frecventa tumoare maligna in randul femeilor din toata lumea? Si in Mexic reprezinta principala cauza de...

Cum sa avem un par sanatos?

Ingrijirea parului este ceva care ne ingrijoreaza pe multi dintre noi. Dupa vara, parul tinde sa cada mult mai des si aspectul sau este...