7 semne ca esti un om iluminat si stralucesti in viata

Poate crezi ca un om luminat este acela care stie totul sau care doar straluceste artificial pentru a atrage atentia, dar nu este cazul.

A invatat sa-si lumineze viata, pentru ca stie ca nimeni altcineva nu o va face, daca vrea sa fie fericit trebuie sa se concentreze asupra lui. El este singurul care isi poate conduce propria nava si a decis sa-si navigheze in drumul sau.

Acest om a facut greseli, a suferit dezamagiri si s-a saturat de nedreptatile vietii, totusi acestea i-au dat mari lectii si i-au permis sa formeze marele om care este astazi.

Incetul cu incetul a devenit un om luminat, care ii accepta stralucirea, o lasa sa fie si o impartaseste cu cei apropiati.

Afla daca esti un astfel de barbat sau daca trebuie sa schimbi ceva pentru a fi unul…

1. Reconecteaza cu sine

Un om luminat stie ca tacerea gandurilor sale si recapatarea fortei si echilibrului il vor ajuta sa stabileasca o relatie mai buna cu el insusi.

Indiferent cat de incarcat este programul ei, isi ia timp din fiecare zi pentru a se cufunda in frumusetea singuratatii si a relaxarii.

Asteptati ca acele momente sa va deconectati de lumea reala si sa va reconectati cu ceea ce conteaza cu adevarat: universul din inima si sufletul vostru.

2. Nu lasa opiniile sa-ti trunneasca visele

Isi urmareste visele, indiferent daca altii le pot vedea sau nu.

Nu-i pasa ce cred altii despre planurile lui de viata; Stie ce vrea si nu se opreste pana nu obtine.

Asculta criticile constructive, dar nu lasa acele opinii sa te impiedice de obiectivele tale.

3. Nu ii urmeaza orbeste pe altii

Un om luminat merge in ritmul propriei sale tobe. Nu-i pasa daca oamenii il accepta, pentru ca stie ca conteaza doar daca se accepta pe sine.

Traieste un stil de viata total diferit de cei din jur, dar asta nu-l deranjeaza.

Atata timp cat ramai fidel inimii tale si traiesti conform adevarului tau, te simti multumit si echilibrat in viata.

4. Este amabil si respectuos

El nu ii judeca pe altii si nu ii condamna pentru convingerile lor, ci in schimb realizand ca fiecare trebuie sa-si urmeze propriul drum in viata.

El vrea ca toata lumea sa se simta bine cu ei insisi si impartaseste toata energia sa pozitiva cu toti cei pe care ii intalneste.

5. Nu se teme de viitor

Majoritatea oamenilor traiesc cu frica de necunoscut, dar acest lucru il entuziasmeaza.

El stie ca ingrijorarea cu privire la viitor nu face decat sa indeparteze sansa de pace in acest moment, asa ca doar traieste in prezent si isi creeaza viitorul pe masura ce merge.

El stie ca incercarea de a controla si de a prezice viata nu va face decat sa-l frustreze si sa-l dezamageasca.

El imbratiseaza tot ce se intampla in viata lui, fie ca este bine sau rau, stie ca tot ce se intampla in viata lui ii va da o lectie.

6. Este matur emotional

Un om iluminat isi permite sa simta si sa exprime furia, durerea si bucuria stiind ca si aceasta va trece; ca lucrurile nu sunt permanente.

Practic, el nu isi suprima sentimentele.

7. Este mai mult decat fizicul lui

Barbatii iluminati sunt constienti, stiu ca sunt mai mult decat un corp atragator si ca fizicul lor nu este singurul lucru care le permite sa reuseasca.

Ei stiu ca poseda multe alte trasaturi inspiratoare, cum ar fi inteligenta, creativitatea, emotia si spiritualitatea, care le permit sa-si atinga obiectivele.

Recente

5 orase din Europa pe care trebuie sa le vizitezi dupa pandemie

Toata lumea vrea sa calatoreasca la Roma, Londra, Berlin si, desigur, Paris. Dar serios, nu mai are Europa alte bijuterii ascunse? Sigur, este unul...

Cum alegi o coafura in functie de forma fetei

Fiecare femeie are o forma complet diferita a fetei si fiecare este favorizata de o coafura diferita. Fata ovala, fata alungita sau fata in...

Gabi Cristea s-a revazut cu fostul sot!

Desi a trecut o perioada destul de mare de timp de cand Gabi Cristea a divortat, cu siguranta ea nu si-a iertat fostul sot....

10 pasi pentru a pierde in greutate la locul de munca

Antreneaza-te si slabeste. Sticla de apa care se odihneste langa computer poate sa nu fie suficienta daca ceea ce faci este sa cresti dimensiunea...

Invata sa fii increzatoare in fortele proprii

Esti o persoana care nu are incredere in fortele proprii? Atunci trebuie sa schimbam urgent acest lucru! Increderea in propria persoana este o trasatura...