Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa se simta mai bine. Dar cand lipsa timpului ne impiedica sa avem aceste consultatii, o optiune foarte buna disponibila este Therapychat si serviciul sau de psihologie online prin apel video. Vom sti cum functioneaza si care sunt toate avantajele sale.

Exista multe tipuri de probleme legate de sanatatea mintala, emotiile si stima de sine in care este necesar ajutorul unui profesionist in domeniu. De la depresie, anxietate sau terapia de cuplu, motivele pentru a merge la o clinica de psihologie sunt multe si foarte importante . Insa, din pacate, lipsa timpului din cauza ritmului nostru agitat de viata poate insemna ca nu gasim niciodata momentul potrivit pentru a merge si ca ajungem sa agravam problema nefiind tratata la timp.

Este un serviciu de psihologie online care poate fi folosit de pe un telefon mobil, computer sau tableta si cu care consultatia se realizeaza prin intermediul unui apel video . O modalitate foarte simpla si practica de a incepe o conversatie fata in fata cu profesionistul si in care sa vorbim, mai ales, despre cum sa te perfectionezi personal pentru a fi o versiune mai buna a sinelui.

Cum functioneaza Therapychat

De exemplu, daca o persoana vine cu o problema legata de anxietate, cel mai bine este sa-l pui in contact cu unul dintre psihologii specializati in aceasta problema si sa vezi in ce grad se afla si care ar putea fi cel mai bun mod de a-i face fata.

Odata tinuta aceasta prima conversatie initiala, urmatorul pas este sa alegi planul de sedinte pe care ti-l doresti si al carui pret va varia in functie de daca programarea este saptamanala, lunara sau bilunara . Acum nu mai ramane decat sa incepem sedintele si tratamentul cu psihologul profesionist desemnat in acest mod simplu prin internet.

Unele dintre cele mai solicitate specialitati

Exista multe tipuri de probleme legate de sanatatea mintala si emotionala cu care acest serviciu de psihologie online le poate ajuta, una dintre cele mai frecvente fiind depresia.Este o tulburare emotionala destul de importanta si, in functie de gradul ei, poate provoca un mare disconfort unei persoane si in relatia pe care o are cu mediul inconjurator. Asa ca atunci cand cineva incepe sa sesizeze vreunul dintre simptomele sale, cel mai bine este sa mergi la un psiholog specialist pentru a-l trata, inainte ca simptomele sa se agraveze si mai mult. Obtinerea unei imbunatatiri a calitatii vietii este posibila datorita psihologiei si acum poate fi si mai usor datorita consultatiilor online.

O alta dintre cele mai solicitate probleme de catre persoanele care necesita servicii de psihologie online sunt cele legate de terapia de cuplu. O metoda terapeutica care in prezent este la mare cautare si care poate ajuta la refacerea fericirii in cadrul unei relatii.In plus, este o problema care poate fi tratata perfect cu un psiholog online printr-un apel video intr-un mod mult mai simplu.

De la posibilitatea de a economisi timp de calatorie pana la a putea gestiona mai bine timpii de consultatie , un serviciu de psihologie online poate avea mari avantaje pentru utilizatorii sai. Nu mai exista scuze pentru a nu incepe sa tratam probleme legate de sanatatea mintala si emotionala pentru a face o schimbare in viata noastra.

Recente

Cum afecteaza abuzul asupra copiilor viata adulta

Experimentarea oricarei forme de trauma si abuz in copilarie poate avea un impact fundamental asupra calitatii vietii unui adult. Poate ingreuna activitatile de baza...

Bicarbonat de sodiu: cum sa il folosesti pentru a indeparta petele si pentru a avea o piele frumoasa

Cand vine vorba de remedii de frumusete, diferite ingrediente gasite in bucataria noastra ies in evidenta intr-un mod special. Acestea sunt deosebit de populare...

Tunsori: 5 stiluri care vor favoriza femeile de la 20 la 30 de ani in 2022

Trendurile vin si pleaca, iar in cazul tunsorilor nu este diferit, pana in anul 2022 vor fi multe stiluri pe care le vom vedea...

Accidentul de munca se plateste,vezi cum poti sa obtii despagubiri

Accidentele de munca pot avea consecinte destul de serioase asupra sanatatii si bunastarii noastre. Din fericire pentru noi toti, exista legi si mecanisme...

Pregatit pentru vanatoare, din cap pana in picioare cu echipamente de vanatoare

Pentru a experimenta o zi reusita de vanatoare,  trebuie luate in considerare multe, dar in special, ai nevoie de echipamente de vanatoare potrivite. Succesul...