Therapychat: serviciul inovator de psihologie online prin apel video care te ajuta sa te simti mai bine

Din ce in ce mai multi oameni indraznesc sa faca un salt mare in calitatea vietii, vizitand regulat un psiholog pentru a incepe sa se simta mai bine. Dar cand lipsa timpului ne impiedica sa avem aceste consultatii, o optiune foarte buna disponibila este Therapychat si serviciul sau de psihologie online prin apel video. Vom sti cum functioneaza si care sunt toate avantajele sale.

Exista multe tipuri de probleme legate de sanatatea mintala, emotiile si stima de sine in care este necesar ajutorul unui profesionist in domeniu. De la depresie, anxietate sau terapia de cuplu, motivele pentru a merge la o clinica de psihologie sunt multe si foarte importante . Insa, din pacate, lipsa timpului din cauza ritmului nostru agitat de viata poate insemna ca nu gasim niciodata momentul potrivit pentru a merge si ca ajungem sa agravam problema nefiind tratata la timp.

Este un serviciu de psihologie online care poate fi folosit de pe un telefon mobil, computer sau tableta si cu care consultatia se realizeaza prin intermediul unui apel video . O modalitate foarte simpla si practica de a incepe o conversatie fata in fata cu profesionistul si in care sa vorbim, mai ales, despre cum sa te perfectionezi personal pentru a fi o versiune mai buna a sinelui.

Cum functioneaza Therapychat

De exemplu, daca o persoana vine cu o problema legata de anxietate, cel mai bine este sa-l pui in contact cu unul dintre psihologii specializati in aceasta problema si sa vezi in ce grad se afla si care ar putea fi cel mai bun mod de a-i face fata.

Odata tinuta aceasta prima conversatie initiala, urmatorul pas este sa alegi planul de sedinte pe care ti-l doresti si al carui pret va varia in functie de daca programarea este saptamanala, lunara sau bilunara . Acum nu mai ramane decat sa incepem sedintele si tratamentul cu psihologul profesionist desemnat in acest mod simplu prin internet.

Unele dintre cele mai solicitate specialitati

Exista multe tipuri de probleme legate de sanatatea mintala si emotionala cu care acest serviciu de psihologie online le poate ajuta, una dintre cele mai frecvente fiind depresia.Este o tulburare emotionala destul de importanta si, in functie de gradul ei, poate provoca un mare disconfort unei persoane si in relatia pe care o are cu mediul inconjurator. Asa ca atunci cand cineva incepe sa sesizeze vreunul dintre simptomele sale, cel mai bine este sa mergi la un psiholog specialist pentru a-l trata, inainte ca simptomele sa se agraveze si mai mult. Obtinerea unei imbunatatiri a calitatii vietii este posibila datorita psihologiei si acum poate fi si mai usor datorita consultatiilor online.

O alta dintre cele mai solicitate probleme de catre persoanele care necesita servicii de psihologie online sunt cele legate de terapia de cuplu. O metoda terapeutica care in prezent este la mare cautare si care poate ajuta la refacerea fericirii in cadrul unei relatii.In plus, este o problema care poate fi tratata perfect cu un psiholog online printr-un apel video intr-un mod mult mai simplu.

De la posibilitatea de a economisi timp de calatorie pana la a putea gestiona mai bine timpii de consultatie , un serviciu de psihologie online poate avea mari avantaje pentru utilizatorii sai. Nu mai exista scuze pentru a nu incepe sa tratam probleme legate de sanatatea mintala si emotionala pentru a face o schimbare in viata noastra.

Recente

Merita sa detii un card de fidelitate

Merita sa detii un card de fidelitate? In zilele noastre aproximativ 80% din detinatorii magazinelor de specialitate iti vor oferi posibilitate de a-ti realiza un card de...

Reguli de aur pentru interviurile de angajare

Obtinerea unui interviu de angajare nu este o sarcina usoara, dar a face o impresie buna este ceva ce poti face cu putin efort.Zambetul...

Cum sa fii bun cu tine insuti

Care este propunerea concreta: Fii bun cu tine insuti? In actiuni ca acestea, ne vom aminti sa le avem mereu la indemana. In continuare, 7...

5 greșeli în contracte pe care să le eviți

Contractele sunt coloana vertebrală a tranzacțiilor din mediul de afaceri. Stabilesc cadru legal pentru schimbul de bunuri și prestarea de servicii în toate industriile...

Ce este conditionarea clasica in psihologie?

Conditionarea clasica este un proces de invatare care are loc prin asocieri intre un stimul de mediu si un stimul natural.  Conditionarea clasica este un...