Tinuta seducatoare

Sunt deseori intrebata care este tinuta mea ideala pentru prima intalnire, probabil din cauza ca intalnirile le provoaca femeilor atat de multa anxietate si am avut parte de cel putin o astfel de experienta in viata. Exista ata de multe situatii in care o anumita piese vestimentara pur si simplu nu se potriveste. Nu as purta niciodata o fusta scurta la bowling, desi, daca un barbat m-ar invita la bowling la prima noastra intalnire, m-as mai gandi o data daca accept sa ma mai vad cu el. Prin urmare, hai sa plecam de la premisa ca barbatul te invita la cina.

In acest caz, as opta pentru o tinuta simpla si moderna: o rochie vaporoasa, draguta, stransa in talie. Alege o rochie dintr-un material moale, natural, usor strans pe coapse.

Iti doresti ca partenerul tau sa-si aminteasca de tine, nu de tinuta ta Gucci, luata direct de pe podiumul de prezentare, asa ca nu purta ceva ultimul racnet. Moda este facuta pentru a-ti completa si a-ti pune in valoare personalitatea, nu pentru a-ti anihila stilul personal. Alege o nuanta care sa-ti scoata in evidenta tenul, parul si ochii. Pastreaza atentia asupra ta, evitand culorile stridente sau fosforescente. Alege rosul caramiziu in locul rosului-aprins si rozul in locul ciclamentului. Cuvintele de ordine sunt: subtilitate, mister, romantism. Pentru a da o nota fermecatoare tinutei, adauga o esarfa colorata, din matase.

Stiu ca este tentant sa-ti cumperi o tinuta nou-nouta pentru prima intalnire. Cu totii ne entuziasmam la gandul ca vom cumpara ceva special, insa aceasta nu este momentul potrivit. Va fi mult mai bine daca vei purta haine si mai ales pantofi pe care deja i-ai testat. Ca sa arati ca si cand te-ai fi nascut in hainele pe care le porti, trebuie mai intai sa te obisnuiesti cu ele. Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este confortul. Hainele pe care le porti iti permit sa stai confortabil pe scaun? Poti dansa in tinuta aleasa? Care sunt accesoriile cele mai potrivite? Inainte de a intruchipa cu incredere impetuozitatea tinutei, trebuie sa raspunzi la toate aceste intrebari.

La prima intalnire, telul tau este sa fii sexy si moderna fara pic de efort. Daca tu simti asta, la fel va simti si el. Tinutele grozave sunt, de obicei, cele in care te simti bine. Nu vrei sa tremuri toata de frig sau sa te plangi ca nu mai poti merge in pantofi. Trebuie sa te simti in largul tau. Fara corsete in care nu poti respira. Fara Spanx care sa te stranga. Atata vreme cat te simti o forta a naturii, vei avea parte de o noapte de neuitat.

Hai sa fim realiste, majoritatea barbatilor au gusturi destul de conservatoare; nu-si doresc o partenera care se imbraca ca si cum ar putea fugi cu urmatorul barbat pe care il intalneste. Daca asta isi doreste partenerul tau, m-as gandi de doua ori inainte sa ies cu el.

Hainele pe intelesul barbatilor

– Natural. Machiajul si par natural. Poti intreba orice barbat si o sa-ti raspunda ca o femeie i se pare cea mai frumoasa dimineata, cand are fata curata si este inca adormita

– Jeansi mulati sau foarte stramti. Nimic nu este mai atragator pentru un barbat decat o femeie care arata bine in jeansi si stie acest lucru.

– O bluza, un tricou sau un pulover in V. Ajustate pe corp. Nu le dezvalui prea mult, lasa-i sa ghiceasca.

– O rochie simpla, ajustata pe corp si feminina, nici prea stramta, nici prea scurta.

– Pantofii nu foarte inalti sau cu talpa joasa, cizme. Pantofii cu toc cui arata extraordinar, dar pot fi periculosi si greu de suportat la prima intalnire.

Dupa ce ai ales tinuta trebuie sa o analizezi bine in oglinda sau sa ceri parerea unei prietene. Trebuie sa fie o prietena foarte buna. Ce mesaj transmite tinuta? Stiu ca vrei sa arati ca o sirena irezistibila, dar nu exagera. Desi pare tentant sa-ti compui o tinuta din paginile unei reviste, nu uita ca fotografiile respective sunt prelucrate; in viata de zi cu zi, exista o linie foarte fina intre sexy si vulgar. Ai grija si fii mai asezata. Te vei distra mai tarziu, te asigur.

Nu te pregati in graba pentru mare aintalnire. Inainte sa pleci la intalnire, trebuie sa arati ca scoasa din cutie, ca si cand ai fi realizat acest lucru fara pic de efort. Nimic nu te distrage mai mult de la partenerul tau si de la primele semne subtile de iubire decat senzatia enervanta ca trebuie sa-ti verifici din zece in zece minute parul si machiajul. Trebuie sa-ti dezvalui adevarata persoana, nu pe cea care se intreaba daca nu cumva are ruj pe dinti.

Inainte sa te arunci in valul incomparabil de stanjeneala si romantism al primei intalniri, gandeste-te putin la prima intalnire din viata ta. Retraieste acele senzatii minunate inainte sa pleci la oricare intalnire. Partenerul tau nu va putea rezista obrajilor imbujorati, care denota anticipatia. Tu vei hotara daca va urma si o a doua intalnire.

Nimic nu este mai placut decat pasiunea care fierbe la foc mic, in asteptarea urmatoarei intalniri. Posibilitatile sunt finite!

Recente

Semne care iti arata ca esti pregatit de o relatie

Oare esti gata pentru o nouă relație? În timp ce intrarea într-o relație nouă poate fi interesantă, palpitantă și plină de promisiuni și speranță, poate provoca,...

10 metode de contraceptie la care poti apela oricand

Fiindca stiinta progreseaza mereu, avem la dispozitie o multime de metode de contraceptie si sunt destul de sigura ca vor mai aparea altele noi,...

Fara sa ne spunem nimic, ne-am spus totul cu o privire

Fara sa spun nimic, doar o privire, unde sunt inscrise toate „te iubesc”, toate saruturile date, toate promisiunile facute si mangaierile pe care amandoi...

Mihai Bendeac aduce iarasi injurii, de data aceasta privind preotii!

Mihai Bendeac  este au ateu convins si are convingerea ca am trai intr-o lume mult mai buna fara religia si preotii care incearca sa...

Care sunt rezervările ce trebuie făcute cu mult înainte de nuntă

Pregătirile pentru nuntă sunt o adevărată provocare, de aceea este important să te organizezi din timp și să faci rezervările necesare cu mult înainte...