Primele declaratii ale castigatoarei celui de-al doilea sezon “Masterchef”!

Asa cum s-a speculat acum cateva luni, castigatoarea concursului “Masterchef” sezonul 2 este nimeni alta decat Aida Parascan. Aceasta a fost fericita castigatoare a premiului de 50.000 de euro pus in bataie in aceasta emisiune culinara. Cu banii castigati vrea sa isi plateasca o parte din datorii.

„Am suferit enorm cand a murit tatal primei mele fetite. Am trait pentru ea si am facut tot sa ii ofer un viitor. Eram insarcinata cand el a murit, dupa 4 luni am nascut-o pe micuta. Un tir a intrat in masina in care se afla el, nu a supravietuit. M-am mutat acasa apoi, am nascut, mama avea grija de fetita si eu mergeam la munca.

Masterchef a fost cea mai mare emotie din ultimii ani, e o realizare personala care imi da mari satisfactii. Nu ma asteptam sa imi aud numele pentru faptul ca sunt femeie. Bucataria e pentru barbati, ai nevoie de forta fizica si caracter. Sunt foarte dura cu mine si cei din jur pentru ca tin la ceea ce fac. Seriozitatea iti aduce multe satisfactii. A fost greu, aveam o saptamana in care ma simteam rau dar nu am dat inapoi.

Probele sunt grele pentru ca esti contra cronometru si sub stres. A fost decizia mea sa imi las copiii in Italia ca sa vin aici, am facut o intelegere cu sotul meu ca sa vin aici. A trebuit sa stea el acasa cu cei mici chiar daca nu se pricepe.

O parte din bani se vor duce pe datoriile pe care le am. In rest, nu stiu. Nu m-am gandit ca voi castiga eu. Am facut eforturi financiare ca sa vin in tara pentru concurs, ca toata lumea. Nu sunt cu nimic mai speciala. Nu vreau multe, doar seninatate.

Ideea cartii a fost inainte de Masterchef, postam pe Facebook preparatele mele si prietenii imi tot cereau. Acum fac asta des”, a marturisit Aida pentru Povestiri Adevarate.