Ce haine sa porti atunci cand mergi in club

Dupa o saptamana grea la serviciu sau la facultate, parca nimic nu te deconecteaza mai bine decat o iesire in club, alaturi de prieteni. Aici poti sa te simti bine, sa socializezi, sa dansezi, sau pur si simplu sa fii alaturi de prietenii tai si sa va distrati pe cinste.

Cu toate acestea, sa alegi tinuta potrivita pentru o iesire in club nu este o treaba chiar atat de usoara, dar pentru asta avem noi cateva sugestii. De acum, alegerea celor mai potrivite haine de club nu va mai fi o problema pentru tine, si te vei putea concentra doar la a te simti bine.

Rochii

Orice femeie isi doreste sa aiba parte de o tinuta aparte atunci cand alege sa mearga intr-un club, prin care sa iasa mai usor in evident. Daca te numeri printre ele, atunci ar trebui sa lasi negrul deoparte si sa alegi o rochie in culori vii, care va fi mult mai usor de remarcat in multime. Pentru cele mai putin indraznete la acest capitol, rochia neagra este si de aceasta data salvarea lor, dar pentru un look aparte, un accesoriu viu colorat este exact ceea ce aveau nevoie.

Pantaloni scurti

Daca silueta iti permite, o pereche de pantaloni scurti este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te simti atragatoare. In plus, sunt un articol vestimentar foarte comod, asa ca poti dansa pe saturate, fara sa te simti jenata in vreun fel.

Fusta

Pentru ca vorbim de un club, atunci cand vine vorba despre fusta, aceasta trebuie sa respecte acelasi principiu ca atunci cand vorbim de pantalonii scurti: sa fie cat mai comoda si cat mai atragatoare. Chiar daca fustele scurte sunt indicate intr-un club, ai grija totusi sa nu fie prea scurte, pentru a nu avea parte de ceva surprize neplacute.

Pantofi

Tocurile inalte sunt de preferat intr-un club, dar mai sunt si exceptii, mai ales daca stii cum sa iti compui o tinuta cat mai potrivita.

Blugi

Daca alegi blugi pentru a purta intr-un club, atunci nu veni cu un model de acum nu stiu cati ani, largi si fara niciun pic de stil. Unii skinny sunt perfecti in acest caz, la care se potriveste perfect o bluza cu spatele gol, una cu un decolteu adanc, un top interesant, cu sau fara bretele. Posibilitatile sunt nenumarate, tu decizi.

Accesorii si machiaj

Cand vine vorba despre o iesire intr-un club, nu uita sa dai importanta cuvenita accesoriilor. Alege unele care sa nu te incurce atunci cand dansezi, sau sa se agate mereu. Si nu uita ca pot fi cat mai stralucitoare: la club merge. Si machiajul are importanta lui aici. Evident, trebuie sa fie unul indraznet, pentru ca atmosfera o cere. De asemenea, un ruj de culoare rosu aprins este o alegere buna atunci cand te pregatesti sa iesi intr-un club.

De evitat in club

Pentru ca vorbim de o iesire in club, nu te avanta sa porti haine groase, chiar daca afara vremea nu este atat de buna. Poti lua un taxi pana acolo. In club te vei incalzi cu siguranta, mai ales daca si dansezi putin. Hainele mult prea groase te vor incomoda, ca sa nu mai amintim si faptul ca vei transpira din abundenta.

Tot la capitolul ”haine de evitat atunci cand iesi intr-un club”, rochiile sau fustele prea scurte sunt contraindicate, pentru ca poti risca unele incidente nu prea placute atat cu celelalte persoane din club, mai indraznete, sau poti avea parte si de accidente neprevazute, cum ar fi sa se rupa tinuta.

In fine, ultimii pe lista de evitat, sunt pantofii cu toc prea inalt, pentru ca in caz de dansuri ceva mai ritmate, risti sa capeti o entorsa de toate frumusetea. Asa ca… mai bine pas!

Recente

Cum sa castigi bani cu un blog

Transformarea pasiunii intr-o profesie este visul multora. Pentru a monetiza un blog nu conteaza ce faceti, intrucat poate fi facut din mai multe discipline...

Look masculin in costume feminine pentru toamna 2020

 Este fascinant cum moda are posibilitatea sa se schimbe atat de mult si de repede, insa, in acelasi timp, sa ramana la fel. Acum...

Reguli de aur pentru interviurile de angajare

Obtinerea unui interviu de angajare nu este o sarcina usoara, dar a face o impresie buna este ceva ce poti face cu putin efort.Zambetul...

Dieta cu probiotice!

Probioticele au un rol foarte important in mentinerea sanatatii, acestea reducand inflamatiile si eliminand bacteriile daunatoare organismului. Afla acum ce include dieta cu probiotice si...

Este normal sa ai sanii asimetrici?

In 2013, in timp ce Jennifer Lawrence promova The Bright Side of Things, ea a recunoscut ca, dupa ce si-a facut o radiografie, si-a...